Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: koturcan Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
36.080
Cevap
1.130
Favori
3.527.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12531254125512561257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O tarz kişiler hep etrafında olacak. Ben 2 tane ev aldım bu mantıkla kiralar evin kredisinin yarısından fazlasını ödüyor. Evi alırken akrabalar arkadaşlar neden aldın dedi ama çok değil 3 ay sonra mantıklı iş yaptın demeye başladı. Ev nerede kaçıncı kat vb gibi sorulara cevap veremem malesef. Iyi düşünmek lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mendebur52 M kullanıcısına yanıt
    3 sene önce ev aldım yapılandırma çıkınca 0.99 dan yapılandırıp 10 yıldan 7 yıla çektim. Şu an komşum benim taksidim ile aynı parayı kiraya veriyor. Seneye kirası benim ev taksidimden daha fazla olacak. Yaptığım en iyi ekonomik hamle ev almak oldu.

• Skayn kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler cok yardimi oluyor boyle tecrubelerin

bence tam zamanı. faızler yakında dusurulecek hatta sız ev sahıbı ıle anlasma ımzalarsanız krdıyı cekme asamsına dahı yetısebılır. su an faızler yuksek oldugu ıcın ev fıyatı dusuk. eger ev fiyatının 400 bın oldugundan emınsenız kacırmayın derım. yalnız tapu harc yenı ev masraflarını da dusunerek gerekırse 20 bın cebınıze fazladan kalacak sekılde cekmenızı onerırım. bos yere bunalmayın. ev fıyatında da yapabıldıgınız kadar pazarlık yapın.

herşey sabit kalsa,10 yılda 96 bin lira kira ödersin,10 yılın sonunda da evin olmaz,enflasyon var kira zammı var maaşa zam var,ama ödediğin kredi hep sabit.

• Burda görüldüğü üzerede insanların beton sevdası bitmeyecek.adamın evi var yine 2. Evi almak için kredi çekmiş. hadi buyur yahu dünya malı için bune uğraş insan ömrû kaç yil? arkadşlar biraz mantikli olun bu şekilde alım olduğu sürece kazanan devlet mütahitler ve emlakcılar olacak bunu aklınızın bir köşesine yazin ve bu oyunlara kendinizi kaptırmayın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirada oturmak akıl işi değil, ev alabilme durumunuz var ise alın. Bende 3 yıl kirada oturdum illaki adamın evini kullandık fakat 36 bin tl ödemişim 3 yılda. Şimdi kendi evime ödüyorum ha 1 değil 2 ödüyorum ama kendi evim ayrıca 5-6 sene sonra 2k asgari ücretin 3/1'i olur.

• Merhabalar,

2020 yılında annem adına (55 yaşında) çektiğimiz konut kredisine istinaden, Bugün 2 poliçe ziraat bankası tarafından otomatik olarak kesildi, Öncesinde iptali için bankaya yazılı mail attım ve şubedeki kredi temsilcisi ile yazılı görüştüm cevaplarını ekledim. Bugün e-devlet üzerinden bankalar birliğine başvuru yaptım, sonucu paylaşacağım.

Buraya yazma amacım ileride başka bir arkadaş olursa araştırırsa görsün. 1 tane arkadaş vardı ağlama ödeyemeyeceksen diye, olay ödeyip ödeyememek değil herkes bütçesini ödeme planına göre ayarlıyor ayrıca yasal olarak zorunlu olmayan birşeyi dayatıyorlar. Ben HAKKIMI arıyorum kardeşim senin zoruna gitmesin. Umarım yazdıklarım yardımcı olur.

Bu arada kredi hayat sigortası için aegon'dan mı yaptırsak acaba diye düşündüm ama oda uçuk teklif çıkardı... En azından şu 3-4 seneyi böyle geri alabilirsem ondan sonraki senelerde maddi durumum el verir ise sigortanın devamını sağlayabilirim, malum şu sıralar ülke durumu covid canımızı okuyor.

1-KREDİ HAYAT SİGORTASI 1.878,50 TL

En Uygun Konut Kredisi

2-AİLEM GÜVENDE SİGORTASI 294,86 TL

En Uygun Konut Kredisi

Bankaya iptalleri konusunda mail gönderdim, almış olduğum cevap.

En Uygun Konut Kredisi

Kredi çektiğimiz şube'deki sorumludan aldığımız mail yanıtı.

En Uygun Konut Kredisi

En Uygun Konut Kredisi

• Garanti'den konut kredisi kullanan oldu mu acaba?

Hayat sigortali 1.41, hayat sigortasiz 1.43 oran veriyorlar. 1.37 ile cok buyuk fark yok hem de garanti'de maas musterisi oldugum icin ordan yaptirmayi dusunuyorum ama ek masraflar vs cok fazla midir, bilgisi olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

Burda görüldüğü üzerede insanların beton sevdası bitmeyecek.adamın evi var yine 2. Evi almak için kredi çekmiş. hadi buyur yahu dünya malı için bune uğraş insan ömrû kaç yil? arkadşlar biraz mantikli olun bu şekilde alım olduğu sürece kazanan devlet mütahitler ve emlakcılar olacak bunu aklınızın bir köşesine yazin ve bu oyunlara kendinizi kaptırmayın...

imkanı olan 2 ve ya daha fazlada ev alabilir.eninde sonunda ölüm kaçınılmaz ama gençliğin bir de yaşlılığı var keske hep genç olsak.devlet ya da emlakcı kazanmasın diye ev almayıp kirada otursak ,o kiradan devlet vergisini yine alıyor mütahit in yaptığı evde kirada oturup emlakcı nın aracı oldugu evde oturucaz

• landscapee kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı bana ithafen yazdınız sanırım. Ekonomik durumum el verdiği için almamak aptallık olurdu benim için. Insanların ev almak için hayatlarını heba etmesine ben de karşıyım ama fırsatları da değerlendirmek gerekir

• Merhaba ihtiyaç kredisi yle beraber yapılan bes i daha sonra iptal ettirebiliyor muyuz acaba?

• Maaş hesabı müşterilerine konut kredisi indirim yapan banka var mı?
    İş bankası yanaşmadı. İntenette baktığım kadarıyla ziraat yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tslee61 -- 30 Haziran 2021; 22:56:29 >
  • Merhabalar,
    Geçen sene 0.74,0.64 oranları ile Halkbanktan kullanan arkadaşlar bu sene hayat ve konut sigortalarını yeniletecek misiniz? Banka yetkilisi zorunlu olduğunu ve denetlendiğini, sözleşmenin buna göre olduğunu söyledi. Öneriniz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

Merhabalar,
    Geçen sene 0.74,0.64 oranları ile Halkbanktan kullanan arkadaşlar bu sene hayat ve konut sigortalarını yeniletecek misiniz? Banka yetkilisi zorunlu olduğunu ve denetlendiğini, sözleşmenin buna göre olduğunu söyledi. Öneriniz nedir?

Bak hemen yukarıda ben birşey paylaştım resimler ile birlikte okudun mu ? Banka yamuk yaparmı yapmazmı bilemem tabi.

• Krediyle ev alanlar cevap verirse sevinirim tapu islemleri nasıl olacak banka randevu saatini ayarliyormus ya Sonra neler yapılıyor. Bankadan biri olacakmı diye sordum yok dediler para bloklu duruyor hesapta bankadan birinin olması gerekmiyormu

• Kastamonulu3733 K kullanıcısına yanıt

Banka bütün evrakları sistemden gönderdiği için tapuda herhangi bir elemanı bulunmuyor. Para hesabınızda blokeli olarak duruyor, satış gerçekleştikten sonra banka sizden aldığı havale/eft talimatına uygun şekilde kredi tutarını satıcı kişinin hesabına gönderiyor.

• Alonj kullanıcısına yanıt
    Teşekkür

• merhabalar ev alma aşamasındayım 35000 kadar eksigim var bu 35bini kredi olarak çekecegim 2 yıllık düşünüyorum ve sizlere sorum bu krediyi konut mu yoksa ihtiyaç mı çekmeliyim; eksper ,dask , konut sigortası derken konut kredisi ihtiyaç kredisinin maddi olarak önüne geçer mi sanırım Qnb 1,39 dan ihtiyaç veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro_magnen -- 4 Temmuz 2021; 19:45:46 >
  • cro_magnen C kullanıcısına yanıt
    Hiç gerek yok. Ihtiyaç kredisi çekin. Expertiz vb masraflardan kurtulursunuz.

• 
Sayfa: önceki 12531254125512561257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.