Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1089. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Alastair JR , Alastair JR Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36.087
Cevap
1.129
Favori
3.526.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10871088108910901091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar twitterdan yazalım yapılandırmayı gerçekten ulaşabildiğimiz tüm kanalları deneyelim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yapılandırma için cimer’e odaklanalım, her gün beklenti ile ilgili mesaj gönderelim. Forum da 2020 kredi yapılandırma konusu oluşturalım lütfen ayrı bir alanda tartışalım herkes için daha verimli olabilir diye düşünüyorum.

• Bende 45 bin tl peşinat var 210 bin tl ev için annem üzerinden başvuracağız yeni kredi paketine. Banka 175.000 konut kredisi verse 15 yıl için yetiyor ama annemin emekli maaşı 2.000 tl üzerine ev var ya evi öne sürcez yada ben ikametimi taşıyıp 2 maaş göstereceğiz inşallah alırız daha önceden annesi babası emekli olup varsa başvurup yüksek limit alabilen lütfen yol göstersin.

175.000 15 Yıl 1.752 tl ödemesi oluyor bi 20 bin tl de hayat sigortası çıkartırlar muhtemelen...

• quote:

Orijinalden alıntı: FrankCostello

Orası biraz şans işi diyelim, eğer emlakçı cevval birisiyse belki eksperi ikna eder. Ben eksperle konuşmak istediğimde bana siz gidebilirsiniz artık demişti.
    Eksperim. Bu işler öyle olmuyor. Bir 5 binlik attın mı çorba parası hoop istediğin değeri yazıyoruz. Söylemediler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilisimci1903

Arkadaşlar dilimizde tüy bitti . En iyi Ev alma zamanı Faizler yüksekkendi. Mesela geçen sene bu zamanlar . Böyle olacağını herkes biliyordu . Tabi ki uyanıklar arttıracak . İnan güzel evler o zaman satıldı . Ben bunu sonradan farkettim , akıllanmam Aralık ayını buldu.
    Bir yanlış var.

Ya bu sene geçen seneden dahA yüksek faiz olursa?

Müneccim olmaya hacet yok. Şartları öok zorlamadan alabilirseniz alın. Yoksa bekleyin. Gün gelecek abd de ki gibi %100 ne kredi verip vadeyi 20 yıl yapacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dore-can

Arkadaşlar yapılandırma için cimer’e odaklanalım, her gün beklenti ile ilgili mesaj gönderelim. Forum da 2020 kredi yapılandırma konusu oluşturalım lütfen ayrı bir alanda tartışalım herkes için daha verimli olabilir diye düşünüyorum.
    Ben cimerden yazdım. Twitterdan da yazıyorum arada. Elimizden geleni yapalım. Dikkate alacaklarını düşünüyorum.

• nl_ztrk kullanıcısına yanıt
    Ne vicdansız adammış ya, adamı bilmem ama parayla yatıp kalkan insanların hayat kalitesi, çok daha az paraya insanlarla aynı olduğunun çok gördüm.

• Katılım bankasından çekenler taşıma yapabilirler mi ?

• Ben sero B kullanıcısına yanıt
    Yooook artık

• Ev fiyatları uçmuş .

• arkadaşlar konut kredisinde peşinat istiyorlar diyorlar öyle birşey varmı ? yoksa bu peşinat dedikleri diyelim alınıcak ev 250 bin

kredi 210 bin çıktı kalan kısmı kişinin tamamlamasımı bumu oluyor ? bilen varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 2 Haziran 2020; 21:23:56 >
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    şuan bunu 2020 Haziran ayında okuyorum sen bunları söyleyeli 4 yıl olmuş hocam .daha beter haldeyiz .hâlâ da aynı şeyleri iddaa ediyorlar . yaş oldu 27 vallahide billahi de katar a flan inşaat işçisi olarak nasıl giderim onları araştırıyorum . Avrupa hiç almıyor artık.

• keb@nlı23 K kullanıcısına yanıt
    Altındaki yorumlardaki en çok beğenş alan Ayhan benim :)

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Yeni düzenleme gereği 500 bine kadar olan evlerin Peşinatı yüzde 10 olmalı.

• Cuma günü ev alıyoruz bizde bende ailemin yanına dönüyorum artık babam bizim karşı dairenin satıldığını duyunca oturup anlaşmış bir hafta önce. Zam yapmadı ev sahibi biz anlaştık ben sözümden dönmem dedi umarım sıkıntı çıkmadan hallederiz tüm işleri bankada bugün evin satışı için kredi onayını verdi. Ev alacak ya da almayı düşünen herkese inşallah Allah gönlündeki evi nasip eder

• hasomen kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ev hakkında detay alabilir miyiz

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Eve 250’ye anlaştın, exper geldi raporda 230 çıktı banka diyorki ben sana 230’un %90’ı kadar kredi veririm gerisini nasıl tamamlarsın sana kalmış. Exper 250 bin tl olan eve 280 biçerse peşinata peşinata gerek kalmaz. Bende 40 bin tl var peşinat var harici (nakliye-tapu-emlak-abonelik 17 bin tl ayırdım) bende 210 binlik ev düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 2 Haziran 2020; 22:42:1 >
  • ÖmerI Ö kullanıcısına yanıt
    Hocam yapılandırma için kararı verecek olan berat albayrak'tır bu kamu bankaların insiyatifinde olan bir şey değil Berat bey ne derse onu uyguluyorlar geçmiş dönemde öyle oldu.

Umudunuzu yitirmeyin yapılandırma gruplarına destek olun en azından twitterdan #yapilandirmaistiyoruz sonra berak albayrakı taglayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 562_562

Yapılandırma için bol bol twitterdan yazın arkadaşlar. 0.99 içinde yok olmaz yok şöyle böyle denilmişti ama sonradan olmuştu. Bunda da olmayacak diye bir şey yok. Bir elin nesi var iki elin sesi var demişler
    Aynen hocam bir çok kişi olmaz falan dediler sessiz sedasız yaptılar burayı takip etmesem ben de yapmayacaktım herşeyi takip eder oldum her an herşey olabilir sıkı takip etmek lazım
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    cok tesekkurler hocam
  • 
Sayfa: önceki 10871088108910901091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.