Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1088. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
36.080
Cevap
1.131
Favori
3.526.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10861087108810891090
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladım. Bulduğum ev sahibinden hocam. Hayirlisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Predatör. kullanıcısına yanıt
    Denemekte fayda var yine de. En kötüsü yapamam der ne olacak...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yapılandırmada gelişme yok değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanozbaki

Arkaşlar kredi ile ev alınınca tapuya ödeyecemiz rayiç bedel krediye göremi yoksa belediye mi belirliyor.
    Tapu masrafından bahsediyorsan evi kaç liraya almışsan o bedelden ödüyorsun. Rayiç bedel üzerinden değil.
  • Bilginiz olsun, bankalara gönderilen bilgiye göre bu düşük kredi oranı için konu olan ikinci el evin son satış/devir tarahi 2019 Ocak ayından önce olması gerekiyor.

Bu tarihten sonra ev bir satışa konu olmuşsa 0,76 oranından faydalandırmayacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

Bilginiz olsun, bankalara gönderilen bilgiye göre bu düşük kredi oranı için konu olan ikinci el evin son satış/devir tarahi 2019 Ocak ayından önce olması gerekiyor.

Bu tarihten sonra ev bir satışa konu olmuşsa 0,76 oranından faydalandırmayacaklar.
    O zaman yapılandırma yalan olacak sanırım.

• Yani evi alacak kisinin satin alacagi ev 2019 ocak ayindan sonra el degistirmis ise 0.76 dan faydalanamayacakmi?bana biraz tuhaf geldi.veya yapilandirma yapmak isteyenler 2019 ocak dan sonra evi satin aldiysa yapilandirma yapamayacakmi.?cidden cok ilginc

• kraly61 K kullanıcısına yanıt
    İskansız daire alınmaz,ha müteahhiti iyi tanıyorsanız bişey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 3 Haziran 2020; 13:26:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılandırma için bol bol twitterdan yazın arkadaşlar. 0.99 içinde yok olmaz yok şöyle böyle denilmişti ama sonradan olmuştu. Bunda da olmayacak diye bir şey yok. Bir elin nesi var iki elin sesi var demişler

• quote:

Orijinalden alıntı: kraly61

Baktığım dairenin yüzde 85 iskanı varmış pandemiden dolayı tamamlanması gecikti diyor emlakçı
    Daha önce iskansız bina alan var mı kendimizi nasıl garantiye alırız noter sözleşmesiyle
    Çevre düzenlemesi eksik asansör ruhsatı eksik şuan
    İskansız almayın ben alırken 2 ay sonra iskan hazır diyordu aradan bir yıl geçti hala 2 ay sonra diyor.

Alırsan da mutlaka noter sözleşmesi ile al yoksa hak iddia edemiyorsun.
  • Bende 0.99 yapılandıranlardanım olmaz diye bir şey yok ama olması için faizlerin en az 3-4 ay bu seviyede kalması lazım geri anca öyle yapılandırma yaparlar
  • Yapılandırma için her türlü girişime başvurmak lazım demek ki. Sosyal medya, banka iletişim kanalları vb.

• Arkadaşlar banka müşteri hizmetleri az önce aradı telefonla ve konut krediniz onaylanmış dedi, yarın şubeye gidip işlemleri başlatabilirsiniz dedi...

Yarın expertiz işlemleri mi başlayacak ben şubeye gidip imza attıktan sonra süreç nasıl işliyor

• illa ki yalvaracağız da öyle yapılandırma yapacaklar. Güçlü bir ülkede faizler düşünce hemen yapılandırma yapılır .

• Tam anlaşıyorum ev sahibiyle adam faizler düştü diye zam yaptı. Ben de caydım. Bu ülkede zamların da indirimlerin de hiçbir faydası yok.
  • berkenarjen B kullanıcısına yanıt
    Siz onay vereceksiniz. Banka size ev hesabına eksper parası yatırın diyecek. Eksper ertesi gün eve gider. Raporu 3 gün içinde bankaya sunar. Verdiği değerin %90 nını banka size verir. Tamam derseniz bidaha bankaya gidip gerekli tüm evrakları imzadan sonra banka size verecek o belgeyle tapuya başvuracaksınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yldrmm1

Siz onay vereceksiniz. Banka size ev hesabına eksper parası yatırın diyecek. Eksper ertesi gün eve gider. Raporu 3 gün içinde bankaya sunar. Verdiği değerin %90 nını banka size verir. Tamam derseniz bidaha bankaya gidip gerekli tüm evrakları imzadan sonra banka size verecek o belgeyle tapuya başvuracaksınız
    Tşkler

• quote:

Orijinalden alıntı: nl_ztrk

Tam anlaşıyorum ev sahibiyle adam faizler düştü diye zam yaptı. Ben de caydım. Bu ülkede zamların da indirimlerin de hiçbir faydası yok.
    En iyisini yapmışsın böyle insanlardan ev, araba hiçbir şey alınmaz

• nl_ztrk kullanıcısına yanıt
    Herkes sizin gibi yapsa ya keşke. Ev fiyatları arttı faiz düşüklüğünü fırsata çeviren ev sahibleri yüzünden. Faizleri düşürceklerine 2.el 0 ev fiyatları için bir fiyat düzenlenmesi gelmesii lazım.25- 30 yıllık evlere 650 bin tl yazmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyz35 -- 2 Haziran 2020; 22:1:9 >
  • bankalar kolay kolay vermiyor, 2018^den sonra ipotek varsa eski orandan veriyor.direk tpau dairesinin önündeki kalabalıktan alınan muhabettir bugün. Şu koşullarda 2. seçenek ing, ama o da sabır ve cok iyi findeks notu gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 10861087108810891090
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.