Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1091. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36.071
Cevap
1.129
Favori
3.524.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 10891090109110921093
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    öyle bir şey yok, istediğine satarsın,,, eger yeni faiz oranları ndan yararlanayim diye yapıyorsan bunu zaten 100bin tl kredi ve tapuda bedel gösterilmiş ev için 16 17 bin tl banka nin sana satacağı paketler expertiz tapu masrafı vs,, ki senin satışın 200 300 bin ise masrafı da ona göre artar Zaten,,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersin07 E kullanıcısına yanıt
    öyle bir şey yok,, sen müteahhit sin bende senin kayinço param pulum evim arabam herşeyim var bana kredi çıkıyor ben gelip senden evi alıyorum bu uygun faiz oranı ile sonra üzerine de ben 60 70 bin ekleyip satılık yazıyorum 5 6 ay içinde evi bir vatandaşa satiyorum, 6 aydaki faiz vs masrafim 20bin,, al bana 6 ayda 50bin kuru para,,

piyasa bu şekilde parası olan çarkını döndürüyor

öyle 3 4bin maaşı olan adam zaten 0.64 ten yararlanacağı eve giremez o ev zaten en kötü 400bin tl

öyle her gelene 0.64 0.74 yok banka uygun görürse verecek,, sistemi zaten otomatik olarak uygun görmüyor, sana 074 degilde 0.84 ten veriyor herkesin degerlendirmesi ona göre,,, bana misal vakıfbank faiz oranları 1.55 iken 1.65 uygun gördü,, bende eh napalim bu işe girdik bi kere 10 puan için iş kalmaz deyip kabul ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

İskanın %si olmaz vardir ya da yoktur. Emlakçı demek yalan demek zaten . Siyah diyorsa beyazdır
    Emlakçının düzgününe denk gelmedim

Şubatta 282.5 diyen müteahhit dün aradım 300 dedi
    Bugün emlakçı aynı yeri 330 dan koymuş 70 m2 ydi daire 85 m2 yazmış bide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S20FE

öyle bir şey yok,, sen müteahhit sin bende senin kayinço param pulum evim arabam herşeyim var bana kredi çıkıyor ben gelip senden evi alıyorum bu uygun faiz oranı ile sonra üzerine de ben 60 70 bin ekleyip satılık yazıyorum 5 6 ay içinde evi bir vatandaşa satiyorum, 6 aydaki faiz vs masrafim 20bin,, al bana 6 ayda 50bin kuru para,,

piyasa bu şekilde parası olan çarkını döndürüyor

öyle 3 4bin maaşı olan adam zaten 0.64 ten yararlanacağı eve giremez o ev zaten en kötü 400bin tl

öyle her gelene 0.64 0.74 yok banka uygun görürse verecek,, sistemi zaten otomatik olarak uygun görmüyor, sana 074 degilde 0.84 ten veriyor herkesin degerlendirmesi ona göre,,, bana misal vakıfbank faiz oranları 1.55 iken 1.65 uygun gördü,, bende eh napalim bu işe girdik bi kere 10 puan için iş kalmaz deyip kabul ettim
    5 yıl içinde satarsan gelir vergisi kesiliyormuş öyle yazıyor nette

• kraly61 K kullanıcısına yanıt
    Her satıştan vergi kesilmiyor ama

En Uygun Konut Kredisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayalet002 H kullanıcısına yanıt
    İlk yazdıklarınıza tam bakamadım ama eğer yeni düşük oranlardan faydalanmak niyetindeyseniz 2019 Ocak'tan sonra satışa konu olmuş bir ev alıyorsanız bu oranlardan faydalanamıyorsunuz.
  • kyle007 kullanıcısına yanıt
    Evet 2019 ağustos ayında satışı yapılmıştı konutun

• Twitterda yapılandırma için yeni hesap açılmış
    https://twitter.com/konut_yap
    Ayrıca whatsapp ve telegram gruplarıda kuruldu. Yapılandırma için her koldan bastırılıyor. Bu mesajı okuyan herkes “ben yapmasamda olur, boşver ya” demesin ve elini taşın altına koysun karınca misali

• 1.200 kredi puanım var 210.000 tl lik bir ev düşünüyorum 45 bin tl peşinatım var maaşım 3.680 tl sizce ziraat’ten başvursam çıkar mı kefil ile ? Üzerime borç yok ama 3k destek kredisi çekmiştim

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabını vermek zor.Net cevap bankaların ekranında görülebilir.

• hayalet002 H kullanıcısına yanıt
    Ozaman malesef 0,76'dan faydalanamazsınız.

Bankalara gelen yönergede net şekilde 01.01.2019 tarihinden sonra satışa konu olmuş evler kapsam dışıdadır diye bir madde koymuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

1.200 kredi puanım var 210.000 tl lik bir ev düşünüyorum 45 bin tl peşinatım var maaşım 3.680 tl sizce ziraat’ten başvursam çıkar mı kefil ile ? Üzerime borç yok ama 3k destek kredisi çekmiştim
    iş yerinde uzun zamandır çalışıyorsan muhtelemen çıkar. Kefil isterler muhakkak. Bir de aylık ödeme miktarın önemli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

İskanın %si olmaz vardir ya da yoktur. Emlakçı demek yalan demek zaten . Siyah diyorsa beyazdır
    Sürecinin % 'si olur hocam :) yeni aldık ve belediye'den teyit aldım. :)
  • reLo R kullanıcısına yanıt
    6 yıldır çalışıyorum kurumsal firma, ama kredi puanım dan öte sicilim pek düzgün gitmedi 2019’da kanuni takip olmuştu ama kapalı şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

6 yıldır çalışıyorum kurumsal firma, ama kredi puanım dan öte sicilim pek düzgün gitmedi 2019’da kanuni takip olmuştu ama kapalı şu an.
    Sicil varsa o problem olabiliyor. Birazda sizinle ilgilenen kişide çok önemli. Kefil ile gidin ve kredi çekmek için başvurduğunuz yerdeki memurlardan en düzgün olanına girmeye çalışın. Şansınız bol olsun.
  • 0.99dan konut kredisi çekenler için 0.76dan yapılandırmaya alakalı bir gelişme var mı ?

• Yok galiba bi haber.

• 0.64 den sıfır ev almam istiyoruz. Mütahit krediye sınır koyuyor . Maliye sıkıntı çıkarır diyor. 250 000 fatura kesebilirim. En fazla okadar çekersin diyor. Evi satışa sundugu fiyat 400 000 tl.

Daha bir ay önce sattığı , hiç oturulmamış sıfır bir evi almaya kalksan oran 0.74 oranı. 300 000 tl de 30 milyar maliyet farkı var. Ev fiyatlarının yükselmeside cabası.

Yine bu iş cebinde parası olana yarayacak.

Artık bizde ne yapalım sineye çekip 0.74 de kabul edecegiz.

Bu arada kamu bankaları yeni oranları uygulamaya başlamış.

Haberlerde ilk sene ödemesiz diyorlardı. Bu bir sene ödemesizin bize maliyeti ne kadar olacak. Bilen, hesaplatan varsa şuraya 300 000 maliyeti yazarsa sevinirim.

300 000 tl yi 120 üzerinden degilde 132 ay üzerindenmi faiz farkı hesaplayacak.

• 12 ay ödemesiz kredi olayında peşinat (%10) şartı varmı? Bilgi alan olursa yazabilirmi. Eğer yoksa hiç param yok ama ev alabilirim. Borçlarım 1 sene sonra bitiyor.

• freshwind F kullanıcısına yanıt
    Evet krediniz ön onaydan geçse bile o peşinatı hesapta görmeden onaylanmıyor

• 
Sayfa: önceki 10891090109110921093
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.