Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1087. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36.087
Cevap
1.130
Favori
3.527.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #26
Sayfa: önceki 10851086108710881089
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ziraat katılım ve vakıf katılım da var..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yani 400 binlik evde 500 bin yapılmaz ki arkadaş hani 10-20 tamamda 100 bin zam bir günde nedir? Faizden edeceğin kardan daha zararlı çıkar bu durum. Gerçi bakalım bankaların tavrı nasıl olacak muhtemelen vermemek için uğraşacaklar. Bu insafız artış dengelenir o zamn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi educationist -- 2 Haziran 2020; 12:7:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dilimizde tüy bitti . En iyi Ev alma zamanı Faizler yüksekkendi. Mesela geçen sene bu zamanlar . Böyle olacağını herkes biliyordu . Tabi ki uyanıklar arttıracak . İnan güzel evler o zaman satıldı . Ben bunu sonradan farkettim , akıllanmam Aralık ayını buldu.

• Bilisimci1903 kullanıcısına yanıt
    Öyleymiş sanırım ev almak için kışın daha uygun olacak siz ne dersiniz? Faziler bir miktar artsada piyasa oturur en azından şu ani artış panik ortamı azalır. Bankalar da bu orandan çok fazla kredi de vermez zaten piyasa dengelenir.

• Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Bugün 180bin konut kredisine başvuru için ziraate gittim. 0,64 olursa kredi kartı+otomatik talimat+bes istiyor. Bunlar olmazsa 0.74 diyor. Bes iptal edemezsiniz fakat 6 ay sonra başka bankada bes varsa ona aktarabilirsiniz diyor. Benimde vakıfta bes var 8 yıllık. Şimdi kararsız kaldım 0.64 ten çekip aylık 150 civarı bes ödeyip sonra aktarmak mı yoksa bunlarla hiç uğraşmayıp 0.74 ten mi çekmek mantıklı? Arada da 10bin civarı fark oluyormuş 7 yılda

• efsane190789 kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunun cevabı yazında saklı zaten. Aylık 6 ay yatıracağın Bes'in sana bir zararı yokki. Zaten 6 ay sonra kapanıp senin diğer hesabına aktarılacaksa niye 10 bin fazla ödeyesin ?
    Masraf ne kadar çıktı toplamda

Sıfır bina mı baktığınız?

• Baktığım dairenin yüzde 85 iskanı varmış pandemiden dolayı tamamlanması gecikti diyor emlakçı
    Daha önce iskansız bina alan var mı kendimizi nasıl garantiye alırız noter sözleşmesiyle
    Çevre düzenlemesi eksik asansör ruhsatı eksik şuan

• Kamece kullanıcısına yanıt
    Evet hocam öyle de ne biliyim kararsız kaldım. Bilemedim

• uur324 U kullanıcısına yanıt
    Valla masraf kısmını anlattıda pek anlamadım, 180bin için 183 bin civarı talep ederiz dedi o zaman 3bin civarı mı masraf oluyor? Geri kalan hayat, konut, dask sigortası bu aylık ödememe dahil olacak mı peşin mi ödicem valla kafam bulandı iyice anlattı da sonra unuttum dağıldı kafam off

• CnkYgT C kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

• 1Yeste kullanıcısına yanıt
    Bugün bankadan önce belediyeye gittim tapuyu sordurdum iskan var sıkıntı yok, orada kat irtifakı yazması sorun değil dedi. Bakalım

• Var mi bankaya gidip soruşturan

• .Predatör. kullanıcısına yanıt
    Banka senin istediğin kadar değil eksperin biçtiği değere göre kredi verir.

• Exper dediğim miktarda gösteremez mi? Etrafta duyuyorum sıfır peşinatla alanları hocam?

• Kamu bankaları, finansman imkanını ürün veya hizmetlerinde fiyat artışı olarak müşterilere yansıtan firmaların kredi paketi kapsamı dışına çıkartılacağını duyurdu.

Nasıl tespit edecekler?
  • .Predatör. kullanıcısına yanıt
    Orası biraz şans işi diyelim, eğer emlakçı cevval birisiyse belki eksperi ikna eder. Ben eksperle konuşmak istediğimde bana siz gidebilirsiniz artık demişti.
  • Arkaşlar kredi ile ev alınınca tapuya ödeyecemiz rayiç bedel krediye göremi yoksa belediye mi belirliyor.

• Tapu dairesine belediyenin belirledigi rayiç bedelin altında asla gösteremezsiniz.kullandiginiz kredi tutari rayic bedelden yuksek ise kullanilan kredi miktari uzerinden bildirim yapmaniz gerekir ama bu zorunlu bir durum degil.fakat ileride vergi dairesi tarafindan yapilacak tarhiyati (ceza) göze almaniz gerekir.

• 
Sayfa: önceki 10851086108710881089
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.