Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1085. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
36.087
Cevap
1.130
Favori
3.527.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10831084108510861087
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xmls

Dosya masraflarını bilmiyorum ama müşteri temsilcisine sordum bu durumu. Henüz yapılandırma seçeneği yok dedi. Ama olacağını da sanmam diye ekledi. Yine takipte olmakta fayda var.

Sizin dediğiniz orana göre 0.79 ile 074 arasında bir fark yok. Erken kapama cezasını ve dosya masraflarını düşününce mantıklı gelmiyor sanki.

Ben 0.99'dan çekmiştim.

Alıntıları Göster
    musterı temsılcısı ne bılır. önemlı olan kamuoyu baskısıdır. ona emır gelır oda var yada yok der. kımse onun aklıyla ıs yapmaz :)
    o cıkacak dese ne olur cıkmacak desenolur. Twiteer dan yapılandırma ıstemeye devam edelım. bu kadr cok ınsan gozardı edılmez edılemezzzz

• allahın cezası ing 10 gündür onay için 10 tavra pavra yaptı. Kredi onaylamadı ve ev sahbi yerim böyle işi deyip daha fazla fiyata başkasına sattı. Ing'ye asla bulaşmayın. İstediğim evi de kaçırdım
    1600 findeks puanına ve 25.000 bordroya (devlet çalışanı) 'na rağmen yaptı. Düşünün yani vaziyeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasabie -- 1 Haziran 2020; 20:34:8 >
  • Orası öyle. Daha önce de ben kredi çekerken başkalarına yapılandırma yok diyordu sonra millet her mecrada baskı yapınca banka açtı yapılandırmayı. Onun sözüyle hareket edilmez tabi 🙂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynı gün içerisindede %10 zam geldi lanet olsun böyle düzene
  • wasabie W kullanıcısına yanıt
    25.000 Tl bordro mu ???

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

Peki arkadaşlar krediyi çekerken oranlar eşitse hangi bankaya öncelik vermek gerekir ?
    Vakifta ziraatin yaklaşık iki katı masraf çıkmıştı. Sormak lazım tabi ama ziraat genelde daha az masraflı oluyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codemaster42 -- 1 Haziran 2020; 21:9:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0.99 ile daha önceden kamu bankasından çektiğimiz krediyi şimdi düşük oranlı diğer kamu bankalarına taşıyabilir miyiz? Örneğin halk bankasından ziraat’e taşınabilir mi?

Bu durumda yapılandırmadan farkı ekstra eksper ücreti mi oluyor?

Eğer bu şekilde geçiş yapılabiliyorsa en azından eksper ücreti göze alınıp yapılandırılabilir diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar müteahhitten tapuyu aldım fakat kat irtifakı yazıyor ayrıca yanında yapı kullanım izin belgesini de verdi 2 hafta önce alınmış iskan. Ama tapuda irtifak yazıyor neden diye sorduğumda bu şekilde yazıyor artık dedi bilgisi olan var mı?

• efsane190789 kullanıcısına yanıt
    Aynı değil yapı Kat mülkiyetitine geçirilmemiş, onun masrafı var müteahhit yapmamış. Ama bir sıkıntı olmaz

quote:

İnşaat ‘resmen’ tamamlanmamışsa yani iskanı alınmamışsa tapuda kat irtifakı, iskan alındıysa kat mülkiyeti ifadesi yazılır.

En doğru cevabı belediyede Tapu Müdürlüğüne giderek öğrenebilirsin vakit kaybetme...

• quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

25.000 Tl bordro mu ???
    karı koca toplam, hiçbir borcumuz yok ikimizinde notu 1500+. kamuda karı koca uzman hekim olarak çalışmaktayız.
  • wasabie W kullanıcısına yanıt
    Hocam findeksleriniz güzel toplam gelir 25 bin ve kredi onaylanmadı ? Bu imkansız ya bize söylemediğiniz bir şey var yada başka bi bir yeniği... Emekliye bile 150 bin kredi çıkıyor.

• byozzy B kullanıcısına yanıt
    1Yeste kullanıcısına yanıt
    Kafam karıştı şimdi. Ama yapı kullanım belgesini verdi bana. iskan alınma tarihi filan yazıyor. yarın bankadan önce yinede belediyeye uğrayım öyleyse ben

• 2 hafta önce pazartesi konut kredisine başvuruldu.
    4 gün sonra ön onay geldi - expertiz gönderildi.
    bu hafta cuma günü sonuç geldi evin üzerinde 70.000 ipotek olduğu söylendi(söylenmişti bankacıya)(İpotekli banka Ziraat idi)
    git bunu ziraat bankasına ne kadar bedel öğren diye bana yazı verildi.
    İşi gücü hastaları bırakıp bunla uğraştım.
    Sonra hukuk bürosu bunun içeriğini beğenmedi biraz daha düzeltme yapcaz dedi. Ondan sonra tekrar onaya suncaz dedi.
    Ev sahibi de yerim böyle işi deyip başka tika birine verdi.

O süreçte maaş aldığım halk ile konuştum, hocam keşke bizden başvursaydınız ben hemen hallederdim ziraatteki arkadaşlarımla dedi, ne uğraşmışsınız yazık olmuş dedi. Bizde ön onaylı krediniz var zaten dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasabie -- 1 Haziran 2020; 22:14:5 >
  • Arkadaşlar bende 0.88 den 3 sene önce ziraatten konut kredisi çekmiştim. Umarım yapılandırma yaparlarda bizde faydalanırız. Şuanda bu oranlarla 10 bin ₺ zararım oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Tapu cins değişikliğ yapılmamış olabilir. Az da olsa bir ücreti var diye biliyorum. Belediye daha doğru bilgi verir.

• 1Yeste kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler yarın önce oraya uğrayayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane190789 -- 1 Haziran 2020; 22:52:42 >
  • tdursun T kullanıcısına yanıt
    Bunu bende merak ediyorum.

• 1Yeste kullanıcısına yanıt
    Ama sonuç olarak öyle birşey varsa da müteahhitin karşılaması gerekiyor değil mi bu ücreti?

• Refşnansman olursa her türlü yaparım 0.99 orandan yapılandırmıştım
  • 
Sayfa: önceki 10831084108510861087
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.