Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1083. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: horseexpert , Yamanimo Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
36.089
Cevap
1.129
Favori
3.528.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10811082108310841085
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ATV ve ahbr muhabirlerini çağırıp yapılandırma beklentisini anlatmak lazım, haber olursa belki etkili olabilir yönetimde!!

• Peki arkadaşlar krediyi çekerken oranlar eşitse hangi bankaya öncelik vermek gerekir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yapılandırma işi kesin ne zaman belli olur ikinci el konut satış faiz oranından yapılandırma yaparsak güzel olacak söylenene göre 0.75 olacakmış olurmu sizce
  • greenflash kullanıcısına yanıt
    zam başlamışmı direk?
  • yeni kredi çekeceklerden çok yapılandırma için bekleyen daha fazla kişi var. Devlet %2 erken ödeme cezasını kaldırıp, en azında vatandaşın şu zor zamanda yükünü hafifletmek adına 0.79'dan kamu bankalarına yapılandırma yolunu açabilir
  • astalavista_b A kullanıcısına yanıt
    Sence bu yapılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: astalavista_b

yeni kredi çekeceklerden çok yapılandırma için bekleyen daha fazla kişi var. Devlet %2 erken ödeme cezasını kaldırıp, en azında vatandaşın şu zor zamanda yükünü hafifletmek adına 0.79'dan kamu bankalarına yapılandırma yolunu açabilir
    erken kapatma cezası %2'mi ? Çok değilmi yahu. 225bin çekmiştim. ana para 218 bin kaldı. Bunu farklı bir bankaya çekicem. Sonuçta birini erken kapamış olcam ama nihai sonuç olarak krediyi kapatmamış olucam. sonuçta tüm bankalar parayı devletten alır kişilere satar kiralar vs.
  • 0.79 kampanyasından faydalananlardanım. kredimin 7. taksidi ödenecek. yani 6 ay ödendi.

bahsedilen 0.64 oranıyla yapılandırma yapmam mümkün mü arkadaşlar? konut kredim ziraat bankasında.

bu konuda bilgisi olan var mı?
  • Birşey sorabilir miyim bankanın anlaşmalı şirketlerinden mi daire aldınız yoksa bağımsız daire için mi bu oranı almıştınız

• quote:

Orijinalden alıntı: astalavista_b

yeni kredi çekeceklerden çok yapılandırma için bekleyen daha fazla kişi var. Devlet %2 erken ödeme cezasını kaldırıp, en azında vatandaşın şu zor zamanda yükünü hafifletmek adına 0.79'dan kamu bankalarına yapılandırma yolunu açabilir
    Özel bankalara baskıda yapabilir yeni oranlarla yapılandırma için..

• tarum_58 kullanıcısına yanıt
    Beklemedeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caneroz1907

Birşey sorabilir miyim bankanın anlaşmalı şirketlerinden mi daire aldınız yoksa bağımsız daire için mi bu oranı almıştınız
    bağımsız,sıfır daire. aldığım firmanın hiç bir bankayla anlaşması yoktu. kendim ziraate başvuru yaptım ve krediyi kampanya oranlarından kullandım.
  • Teşekkür ediyorum bunu öğrenmek istemiştim hayırlı olsun size de.

• sıfır konut alırken kullandığım krediyi , refinansman yöntemi ile başka bankaya taşıyabilir miyim şu an güncel oranlardan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caneroz1907

Teşekkür ediyorum bunu öğrenmek istemiştim hayırlı olsun size de.
    rica ederim.

teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legends06

sıfır konut alırken kullandığım krediyi , refinansman yöntemi ile başka bankaya taşıyabilir miyim şu an güncel oranlardan ?
    bir çok bankayı arıyorum müşteri hizmetleri aşırı yoğun. Bu hafta birebir görüşmeye gidicem 3-4 banka ile aldığım geri dönüşleri burada paylaşırım
  • Legends06 L kullanıcısına yanıt
    Önümüzdeki günlerde belli olur ama buna izin vereceklerini sanmıyorum. Maksat yeni müşteri bulmak sonuçta. Elleri bizim cepte zaten.
  • takipte kalalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılandırma yapacak olanlar sanırım 0.74 orandan olacak. Haber sitelerinde 2.ci el için 0.74 diyor. Kredi hesaplama sitelerine de düşmüş 0.74 diye. Yapılandırma için takipteyim bende.
  • 
Sayfa: önceki 10811082108310841085
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.