Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1086. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Leon FR Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36.087
Cevap
1.130
Favori
3.527.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
36. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: önceki 10841085108610871088
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0.99 ile ziraat ten 6 ay önce aldık 0 evimizi. Yapılandırma olursa inanılmaz işime yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wasabie W kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde 1.25 oranlı ufak bi kredim var.Geçen hafta İng düşük oran diye 50k 24 ay istedik. Bi dönüş olmayınca bugün tekrar gittim. Kamu çalışanıyız eşimle beraber 15k bodro koyduk. Sadece eşim üzerine 0.79 dan 30bin verebiliriz dedi bana ise hiç kredi çıkmadı. Findex 1650 civarı. Şok oldum resmen. Yarım saat uğraştı. O yarım saatlik esnada yanındaki müşteri temsilcilerine 5-6 müşteri geldi kredi için hepsi eli boş döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 1 Haziran 2020; 23:14:43 >
  • Sabahtan takip ettiğim bazı ilanlar hemen fiyat arttırmış , bu iş elmaya armuta indirim yapmak gibi mi millet kapış kapış konut mu alacak, ikincisi kaç kişiye o orandan kredi verecek banka çoğu kişi Ret yiyecektir. Konut ihtiyacı olan için kışın bakmak daha iyi olabilir.

• merhaba arkadaşlar

400 bin lira civarında bir ev var gözüme kestirdiğim sizce peşinatı minimum vadeyi maksimum yapmak mı mantıklı yoksa evin bedelinin yarıya yakın kısmını peşin vermek mi? vade süren maksimum şu kadar olsun dediğiniz bir tarih var mı?

tüm önerilere açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocknrollplane -- 1 Haziran 2020; 23:53:23 >
  • arkadaşlar kredi çekileli 28 gün oldu. acaba yapılandırma veya iptal edilip yeni konut kredisi durumları olabiliyor mu? güncel bilgilerden uzağım. sayfaları okumaya yeni başladım.
  • 1 yıl ödemesiz dönem seçildiğinde oran kaç oluyor sifirda

• rambetiko R kullanıcısına yanıt
    15 günlük süre geçildiyse iptal edemezsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar konut kredisi kampanyasi kapsamında maximum vade ile yatırımlık bütçe sınırı olmayan bir konut almak istiyorum..il sınırlaması yoktur..var mi acava tavsiyeniz.? Herkese bol kazançlar

• ClockerTr28 C kullanıcısına yanıt
    Ödemeyi alışveriş yaptığın yere banka ödüyor, eline para geçmiyor

• rocknrollplane kullanıcısına yanıt
    Max 8 yıl cek hocam minimum peşinat.

• educationist E kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çoğu kişi alamaz , ellerinde patlasin bu millete iyilik yaramaz.

• 12 ay ertelemelide faiz oranı değişiyor mu? Bununla ilgili bir bilgi yazmamışlar 2.el konutlar için 0,74 sanırım

• normal ihtiyaç kredisi deği ozama anladım illa belirlenen yerlerde harcican aprayı...

teşekkürr ederim
  • Toki için erken kapama kredi oranı ne şuan

• Sıfır/Birinci el konut deniyor ya.
    Buradaki birinci el tabiri ne anlama geliyor tam olarak?
  • Daha önce o evin herhangi bir satış işleminin gerçekleşmemiş olması gerekir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kill or Be Killed

Sıfır/Birinci el konut deniyor ya.
    Buradaki birinci el tabiri ne anlama geliyor tam olarak?
    Müteahhitin veya arsa sahibinin sattığı.

• ClockerTr28 C kullanıcısına yanıt
    Belirlenen yer değil de sektör diyelim.

• ziraat katılım ve vakıf katılımda kampanyaya katılmış diye açıklamalar var. bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar bizim mahallede 245 bine bı ev buldum. En fazla 8-9 yıllık sanirim.Benim arabanın da 55 lira borcu var. 300 kredi çeksem o şekilde bana banka kredi verir mi? Arabami satmak işime gelmiyor. Arabanın borcunu kapatır ikisini öderim.

Hatta 15 yıl 315 bın kredi 0.74 den ayda 3.170 rahat öderim vermiş olsa. Ne diyorsunuz bilgi verebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 10841085108610871088
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.