< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosyalfacia22 -- 7 Kasım 2017; 23:40:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosyalfacia22 -- 7 Kasım 2017; 23:40:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam valla lafı sokmuş sokuşturmuşlar ben konuya benimkiler daha kötüdür diye girdim artık benimkilerden utanmıyorum bile sağ olun
|
Obez cocuktu yaw itemiyordum bile hayvani kavga etmeyi bilmezdim tabi harbi güreş gibiydi yere dusurmeye calismistim ama aglatmistim ustune kufur edince bicaga kostum mal gibi babam abim falan ayirdi o kucuk oldugu icin bide onu savundular herkes beni azarladi sonrasinda nereye gitsek bu konu acilir bicak getirelimmi falan der gulerlerdi of ne gunlerdi yaw hatirladikca keske yer yarilsada atlasam derim
|
Nick+kader
|
Bu ne be, ne kadar boş beleş insan için düşündüğün şeylere bak.
Seni yolda görsen tanımazlar senin düşündüğün şeylere bak. ![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFK_is_now_AFK -- 7 Kasım 2017; 23:2:55 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algincemal -- 7 Kasım 2017; 23:15:37 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|