Şimdi Ara

En utandığım anlar/ aklımdan nasil çıkartıcam ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
6
Favori
6.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hshdhshshshshshdhhshshshajshehuwjsjdhshs süper ya ahhahdhshhahshshshshshhshdhdhshshshshsh hocam bunları unutma degerlenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlız öyle kalabalık yabancı bir ortamda arkadaşlarının seni kızlarla tanıştırması lazım. Onun dışında sosyal facia...

• Unutmaya başladım tam konu karşıma çıktı

• nasıl unutacağın bende moruk. bak bunları otur en yakın arkadaşlarına çocukluk salaklıkları olarak anlat. ama gülerek anlatman gerek güzel anılar bunlarla herkesi güldürebilirsin. hem de güldükçe aslında o kadar da önemli olmadıklarının farkına varmış olursun.
  • misafire bıçak çektim hahahaahha gece gece ne güldüm
  • Asıl ayıp arkadaşlarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 7 Ocak 2018; 4:8:40 >
  • ben de bi tane yazayim şu an aklıma gelen sınavda kendi ismimi değil arkadaşın ismini yazmışım soy adı ile birlikte

hoca herkesi ayağa kaldırdı ismini okduğum otursun dedi herkes tek tek oturuyo bi ben kaldım ne dediğini şimdi hatırlamıyorum ama azarlamıştı

• Kucuk cocukla kavga etmeni gorunce aklima getirdin, 15-16 yaslarimda ben de bize gelen o tarz bir velete yumruk gecirmistim, annesi kufur edip gitti evden.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.