Şimdi Ara

En utandığım anlar/ aklımdan nasil çıkartıcam ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
6
Favori
6.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah razı olsun benimde unutamadıklarım vardı.Utanıyordum.Seninkinin yanında benimki hiçbirşey.Ama şöyle düşün,o başına gelen musibetler gitmiş.Yerine tecrübe gelmiş.Ve şu an rahatsın ve onları yeniden yaşamayacaksın.Şunu da düşünebilirsin; geçmişte zengin olup şimdi fakir olsan mı mutlu olurdun yoksa geçmişte fakir olup şimdi zengin olsan mı mutlu olurdun.Tabiki 2.'sini seçersin.Öyle de, artık o yaşadığın kötü günler yok.Bunu düşünerek şimdiki iyi günlerin değerinin arttığını göreceksin.Özetle utanmak yerine mutlu olman gerek aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayallereinanmak

Allah razı olsun benimde unutamadıklarım vardı.Utanıyordum.Seninkinin yanında benimki hiçbirşey.Ama şöyle düşün,o başına gelen musibetler gitmiş.Yerine tecrübe gelmiş.Ve şu an rahatsın ve onları yeniden yaşamayacaksın.Şunu da düşünebilirsin; geçmişte zengin olup şimdi fakir olsan mı mutlu olurdun yoksa geçmişte fakir olup şimdi zengin olsan mı mutlu olurdun.Tabiki 2.'sini seçersin.Öyle de, artık o yaşadığın kötü günler yok.Bunu düşünerek şimdiki iyi günlerin değerinin arttığını göreceksin.Özetle utanmak yerine mutlu olman gerek aslında.

Iste ya aradigim cevap tesekkur ederim

• Hep başıma gelse korkacağım şeyler yaşamışsın. Okurken ya başıma gelirse düşüncesiyle çığlık atmamak için kendimi zor tuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyalfacia22

Doğan c. -- Savaşçı

Beynine format at

Beden dili joe navarro

Bide asla yalniz yeme

Bide 59 saniye

Kardeşim ciddi diyorum aynı kaderi yaşıyoruz bende 21 yaşındayım ve aynı şeyleri yaşadım. Onların etkisi hala duruyor, aklıma geldikçe bende çıldıracak gibi oluyorum. Vay be..

• 10 tl hikayesi ve bıçak hikayesi utandırdı
  • Geçmiş olsun hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvensizlik problemin için bir pskiloğa git. Biraz da dil bilgisi öğren. Biraz başarı bu olanları sen dahil herkese unutturur. Çalış!
  • Hayatımda hiç utanmadığım, hiç keşkem olmadı diyen bi tip görürsen inanma. Herkes birşeyler yaşamıştır. İleride çocukça gelecek ve gülüp geçeceksin. Geçmişte yaşayamaz bir insan, doğamızda bu var. Zaman herşeyin ilacıdır gibi klişeleri sevmem ama yaşayacakların, deneyimlerin sonrasında yaşadıklarının atlatılamaz, zor şeyler olmadığını anlayacaksın.
  • Offff ne facia be !
    Uçak kazası geçirsen daha az hasar alırdın.
  • hoyda

• Utanmakta haklısın ama 4 senede nerden nereye gelmişsin kendinle gurur duy bence
  • Güldüm Hocam kusura bakma ama ciddi anlamda komik.

Ama bir de şu an geldiğin durumu göz önüne koy ve utanma yani.Gül gitsin.

Gelmiş geçmiş.En azından tecrübe edinmişsin.
  • hocam unutmak mı istiyorsun? o zaman kendini evrime bırak. yeni sayfa aç. saçını sağa yatırıyorsun arkaya yatır,arkaya yatırıyorsan sağa yatır yani bir farklılık yap kendinde. sakal varsa kes yoksa uzat. paran varsa git elbise al. belki elbisen vardır ama sen artık yeni bir hayata başlıyorsun boşver yenisini al. eskileri giyme. eski arkadaşların varsa bırak boşver. çok sağlam olanlar varsa(bu anlattıklarını onların yanında rahatça anlatabiliyorsan misal ya da seni alaya almayan tiplerse sana saygı duyuyorlarsa) onlarla ilişkini kesme. ama hayata 0'dan başlıyorsun artık. telefon rehberinden sil arkadaşlarını(dediğim tarzda birileri varsa kalsın) yaşın kaç,ne iş yapıyorsun falan bilmiyorum. onlar hakkında bilgi verirsen sana yardım etmek isterim.
  • Kardes bu nasil bir ani ya ama bisey olmaz bunlar hayatta tecrube oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her insanın hayatının belli dönemlerinde bu tarz şeyler yaşanıyor.Bunları unutabilmek için kendini biraz daha gelıstırmen , hayatta daha aktif ve sosyal olman , cebıne bı mıktar para koyman , keyıf alabıldıgın hobı tarzı seylerle ugrasman gerek.Bır de hayatın anlamsızlıgını ve kısalıgını , dıger ınsanların da aslında ne kadar basıt canlılar oldugunu dusunmen lazım.Zamanla unutuyorsun.Cocukluktan ergenlıkten pek bırsey hatırlamaz oluyorsun.
  • EMDR Tedavisi böyle durumlarda genelde çözüm sağlar. Olmaz falan diye düşünme araştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tüng

Hep başıma gelse korkacağım şeyler yaşamışsın. Okurken ya başıma gelirse düşüncesiyle çığlık atmamak için kendimi zor tuttum.

Bu konuyu okurken olmadı da o his bazı şeylerde bende de oluyor.
  • sen yürüyen bir trajedisin.

Takılıyoruz felan ama adama sormazlar mı bre susak 10 liran var cebinde 2 kahve + çay içiyosun ? Sende ki rahatlık da iyiymiş
  • Şuan karşısında utandığın insanların kaçı hatırlıyor acaba bu senin hatırladıklarını o yüzden takma. Insan robot değil ki her ortama hatasız uyum sağlasın. Utanmakta iyidir utanacağın şeyleri birdaha yapmazsın. Sana bir nevi tecrübe olmuş dostum.
  • karayelpoyraz kullanıcısına yanıt
    Cay 1 tl dir kahvede 3-4 dusundum disarda kenar semtte 50 kurus

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.