Şimdi Ara

Evi kara böcekler bastı. Bitiremiyoruz. 6 Ay oldu [ Sanırım bitirdik ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
2
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 6 aydır evde bir yerlerden kara böcek çıkıyor. Bazen 2-3 günde bir bazen 1 haftada bir sürekli bir yerlerde yakalıyoruz. Özellikle banyo ve mutfakta. Bunlar küçük değil. Yaklaşık 4-5cm büyüklüğünde. Ev daha 2 hafta önce komple temizlendi badana yapıldı hala çıkıyorlar. Daha 10 dk önce yine öldürdük. İşin kötü tarafı öldürmeye bile tiksiniyorum. Fena fobim var. Koca adam oldum seneye üniversite bitecek ama fena tiksiniyorum şu şeylerden.

Nereden çıkıyor bu mahluklar. O kadar büyükler ki bu halde bir yerlerden çıkması zor gibi. Herhade yuva falan var bir yerde. Yardım edin dostlar ne yapalım. Yeminle artık kafayı yicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel Hayvan -- 21 Ağustos 2013; 12:38:38 >

• Bana inanıp inanmamakta serbestsin.

Küçük bir leğenı tereyağlıyorsun ama komple. Sonra istersen sıvı yağda dokebilirsin yok ise.muhim değil ama olursa iyi olur. Son olarakta içine bir adet et parçası koyuyorsun.

Sabaha bütün böcekler leğenin içinde çıkamamış halde takılıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senede 20 ye yakın doğum yapar ve her seferde yaklaşık 50 civarı yavru bırakır nasıl bitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

senede 20 ye yakın doğum yapar ve her seferde yaklaşık 50 civarı yavru bırakır nasıl bitsin

Deme deme
  • Günceldir. Heran biryerden çıkabilir gençler yardım edin

• ultrosonik frekanslarla böcekleri uzaklaştıran aletler var 2 gün önce biri konu açmış o alet sayesinde kurtulmuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: domuzdürten

ultrosonik frekanslarla böcekleri uzaklaştıran aletler var 2 gün önce biri konu açmış o alet sayesinde kurtulmuşlar
    Önce bir kap alacaksın. İçine tereyağ dökeceksin ama eritmene gerek yok. Üstüne 2 damla su 1 çay bardağı kola (Tercihim Coca-Cola asitli oluyor.) döküyorsun. Bunlar bittikten sonra kabın açık kısmını kapatacak bir şey bulup 5 dakika çalkalıyorsun. Sonra kabı yere bırakıyorsun ve Google'a "Böcek İlaçlama Servisleri" yazıyorsun ve arıyorsun. (Apartmanda yaşıyorsan dış kapıya falan bak oraya ilan asıyorlar.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YWNWA

Bana inanıp inanmamakta serbestsin.

Küçük bir leğenı tereyağlıyorsun ama komple. Sonra istersen sıvı yağda dokebilirsin yok ise.muhim değil ama olursa iyi olur. Son olarakta içine bir adet et parçası koyuyorsun.

bunu dene mantıklı geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodium Thiocyanate

quote:

Orijinalden alıntı: YWNWA

bunu dene mantıklı geliyor

Alıntıları Göster
     Evi kara böcekler bastı. Bitiremiyoruz. 6 Ay oldu [ Sanırım bitirdik ]

Aklıma bunlardan geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: What a Goal

Peki hocam böcekler leğene nasıl çıkacaklar. Becerebilirler mi çıkmayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TIME BANDIT

Koku duyuları hassas oldukları için eti bulmaları kolay olur ayrıca çig et yogun kokar bilirsiniz.Çıkmaları için düz birşeyi köprü yani duvara merdiven dayarsınız ya o şekilde leğene dayarsanız rahatça ulaşırlar.Kucük leğen seçmemizde bu yüzdendir zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: TIME BANDIT

Benim anladığım kadarıyla leğene tırmanıyorlar ama içerdeki tereyağı yüzünden dışarı çıkamıyorlar işe yarayabilir bana da mantıklı geldi bir deneyin bunu

• leğenin içi full doluyomuş bi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: domuzdürten

ultrosonik frekanslarla böcekleri uzaklaştıran aletler var 2 gün önce biri konu açmış o alet sayesinde kurtulmuşlar

bu dediğin ultrasonik frekans zımbırtısını nereden buluyoruz
  • E ilaçlatın evi ne duruyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

leğenin içi full doluyomuş bi de

Savaş çıkmasın sonra azıcık et için böcekler birbirine girer. Kardeş fazla fazla koy ki hayvanlar aclıktan birbirini yemesin sonra geriye bir tane kalır gelip bana hani hepsini yakalardı deme

• quote:

Orijinalden alıntı: What a Goal

quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

leğenin içi full doluyomuş bi de

Savaş çıkmasın sonra azıcık et için böcekler birbirine girer. Kardeş fazla fazla koy ki hayvanlar aclıktan birbirini yemesin sonra geriye bir tane kalır gelip bana hani hepsini yakalardı deme

Alıntıları Göster
    Yuva vardır büyük ihtimal.Kırık bir yer var ve orayı sıva ile falan kapattıysanız oraya bir şekilde girmiş ve yuva yapmış olabilirler heryerden çıkar onlar çıkma olayını kimse çözemez zaten.Bu leğen olayını yap büyük bir kısmı hallolur ama en iyisi evi ilaçlatmak.

• Max Force Jel harika bir ilaç 1 haftaya böcek kalmaz .

• quote:

Orijinalden alıntı: SADRETTİN UMMAN

Yuva vardır büyük ihtimal.Kırık bir yer var ve orayı sıva ile falan kapattıysanız oraya bir şekilde girmiş ve yuva yapmış olabilirler heryerden çıkar onlar çıkma olayını kimse çözemez zaten.Bu leğen olayını yap büyük bir kısmı hallolur ama en iyisi evi ilaçlatmak.

Alıntıları Göster
    hocam bizdede var bende sizin gibi böcek fobim var ilk zamanlar öldürmeye tiskiniyordum şimdi mecburen her gördüğümde öldürüyorum.geçen sene hamam böceği çok vardı onları fark etmesi kolayda birde küçük hamam böceğine benzer sarıya yakın renkte acayip bi böcek çıktı başımıza ev halkı olarak bıktık allahtan taşınıyoruz kurtulucaz.öldürmekle bitmiyolar sadece sayıları azalır kesin çözüm olarak ilaçlama yaptırın

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

E ilaçlatın evi ne duruyorsunuz?
    İlaçlarına işi Zahmetli hocam. Hem para hem ilaçlama işleminden sonra birkaç gün eve giremiyoruz. Leğen olayını deneyeyim bari. Ama içerde birsürü böcek olursa hayatta elleyemem onu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.