Şimdi Ara

En ucuz server hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 2 senenin ardından oyuna arada bir kafa dağıtmak için başlıyorum. Şu anda Serverlar arasında en ucuz server hangisi ? yapmak istediğim itemler +8 chitin set - dual +8 shard - valkyrie falan filan. Şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum

edit : Ardream charı olarak düşünüyorum. yazmayı unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneStepAheaD -- 10 Mart 2010; 21:33:56 >

• En ucuz server hep arestir. Fakat aresde o itemlerle pek birşey yapamazsın. Sonuçta herkes ampul gibi parlıyor. Ben pathosda oynuyorum şunu söyliyim +9 cleaver 5gb ve bana göre gayet ucuz.
  • öncelikle teşekkür ederim hocam. peki pathosun durumu nasıl ordada ampul gibi parlıyolarmı ? ve bide shard fiyatları nedir acaba bilgin varmı ?
  • Diesin ardreami oynanabilir durumdaymis hem piyasasida baya ucuz bi bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

Diesin ardreami oynanabilir durumdaymis hem piyasasida baya ucuz bi bak derim.

hocam öncelikle teşekkür ederim. ucuz derken birazcık açabilirmisin? yani fiyat olarak ne kadardır acaba bu saydıklarım?
  • Dies ardreamı rahat oynanır fakat DD25'i olan serverlarda o itemlerle asassin oynamak pek zevkli olmaz.Dies ardreaminde en çok iş yapan karakter mageler.Misal benim magem +9 dual shardlı,mirageli asaslardan maximum 550 damage yiyor spike ile.Yani pek keyif alınacağını sanmıyorum asassinden.İlla asassin diyorsan alt serverları öneririm.
  • Carnac da ucuz Ve Ardreamda Çokda Saglam Kişiler yok 2 3 tane Karuslardan Var +9 lu Adam 2 Tanede Humanlardan Var Pazar Konusuna Gelince İtemler Ucuz Zaten +8 Chitin ler 200-300 Arası Shard +8 8 gb fLn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ucuz hat hangisi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Dies ardreamı rahat oynanır fakat DD25'i olan serverlarda o itemlerle asassin oynamak pek zevkli olmaz.Dies ardreaminde en çok iş yapan karakter mageler.Misal benim magem +9 dual shardlı,mirageli asaslardan maximum 550 damage yiyor spike ile.Yani pek keyif alınacağını sanmıyorum asassinden.İlla asassin diyorsan alt serverları öneririm.

hocam senin charın itemleride sağlam yani dün görmüştüm. her mage aynı ise dediğin gibi kesinlikle oynanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneStepAheaD

quote:

hocam öncelikle teşekkür ederim. ucuz derken birazcık açabilirmisin? yani fiyat olarak ne kadardır acaba bu saydıklarım?

Akara carnac ionia girakon gibi serverlarin yari fiyatina yakin diyebilirim.
  • cevaplarınız için teşekkür ederim tekrar. sanırım diez geçicem yazılanlardan sonra. daha ucuz server ismi gelmezse :))
  • quote:

Evet arkadaşlar 2 senenin ardından oyuna arada bir kafa dağıtmak için başlıyorum. Şu anda Serverlar arasında en ucuz server hangisi ? yapmak istediğim itemler +8 chitin set - dual +8 shard - valkyrie falan filan. Şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum

edit : Ardream charı olarak düşünüyorum. yazmayı unuttum

valla koyu aresciyim ancak banlandıktan sonra 1 yıl uğramadım dcypher da +7 glave 15m bikaç aydır düşünüyorum kağıt parası daha fazla eder bu arada +1 rb
  • Beramusa da gelebilirsin. +8 shard 600 650 arası, +8 chtin 220 270 arası, +9 cleverda 400 felan. ardreamda zevkli sanırım.
  • İtemlerin ucuz oldugu yerlerde GB fiyatları yüksektir. Eğer tl ile char dizeceksen bunu göz önünde bulundur.
  • olympia 5gb civarı +8 shard +8 chitin 2gb fln ske belt 4gb civarı wp+2 7gb civarı +9 cleaver 4gb
  • http://www.kingofknight.com/playerlist.php?server=Ronark&req=crazy

Ares xg olimpia haric tüm serverlerde oynadım ama bana gore en kral server ronark sebeplerine gelirsek. ilk acıldıgı zaman 81 lvl warrior kastim zaman icersinde char al-sat baska servere git geri gel öyle derken şöyle derken 3 yil icersinde charin ustundeki itemler bunlar. +8 chitin set, +8 raptor, iron set,2xroc+1,2xpe+1.

Hoca bu malzeme ile czde zevk aliyormusun diye sorucak olursan düzgün bir clan, guzel arkadaslık ortamın olursa pek keyifli pk atabilecegin akşamlar hafta sonları olur. Bence ronark uskodaki en ezik server crazy itemde bakma 3-5 adamda chitin shield yaziyor orda cs sahibi 3 kisi var elden ele geze geze kok da kayıtlı kalmıs ki ordaki manyak item sahiplerinin cogu oyunu birakip czye gelmez olmuslardır.

Rogue dizicem diyorsan itemler aşagi yukarı bu fiyatlara rahat bulursun :

2,5gb 1x chitin+8
    5gb clever+9
    6-7 gb ske belt
    5gb rol+0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhego -- 11 Mart 2010; 16:51:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Delling

En ucuz server hep arestir. Fakat aresde o itemlerle pek birşey yapamazsın. Sonuçta herkes ampul gibi parlıyor. Ben pathosda oynuyorum şunu söyliyim +9 cleaver 5gb ve bana göre gayet ucuz.

areste 1tane karus ampul var o da 40 yılda bi gelio zaten karuslarınsayısı hep az olduğu içinde bişey yapamıyo humanlara
  • quote:

quote:

quote:

Akara carnac ionia girakon gibi serverlarin yari fiyatina yakin diyebilirim.

rogue cıhıtın+8 2.5-3 gb shard+8 4-5 gb arası

• bnm tavsiyem cypher ya da dies kardeş :)
  • olmypia iyidir ucuzdur
  • olympia da fena deil ama cypher daha iidr
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.