Şimdi Ara

SİLKROAD EN İYİ SERVER HANGİSİ YARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni adam açacam ama en elverişli server hangisi karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada yeniyim kasacak olursa sevinirim oyuna başlayalı 3 gün oldu. Şimdilik venice de açtım 10 lwl. yardımlarınızı bekliyorum.

• eldoradoya gel herkes türk seni kasarım ok mu?
    22 olmak üzereyim baya arkadaşım var iyi kasarım sıkıntın olursa yardımda ederrim.
  • 1. yeni açılan serverlar her zaman daha iyidir...

2. ufoslash - adamı nasıl kasıcaksın bana bi anlatsana lvl 80 5 adam bile olsa kasamazsın bu K.O. değil
    ancak 8li party e alırsın kestiğin yaratıklardan ona exp gider ama kendi kassa 1 saat te 10 exp geliyosa sen kasarsan 2 exp gelir...

bu oyunda ancak görev alırsın veya ticket alırsın da kasarsın...kimse kimseyi kasamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufoslash

eldoradoya gel herkes türk seni kasarım ok mu?
    22 olmak üzereyim baya arkadaşım var iyi kasarım sıkıntın olursa yardımda ederrim.

ewt kanka bnm kuzen venice de 22 lwl kasamıo. ah bi de köpeğim olsa tam süper olacak !!

• server var server var her server kendine gore iidir ama red sea en iyisidir
  • ya alp ben konu ile alasız bi şey sorcam bu okul resimdeki
    keçi öğrende değilmi / ANKARA ?
    yanı tanıdık geliyorda yine de merak ettim şillale falan avr orda mı ?
  • bence en iyi server en yeni açılan serverdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk önce o resmi kaldır ve forum kullanıcılarına ızdırap çektirme LÜTFEN
  • athensa gelmede nereye gidersen git
  • Alptekin ne dicem sana sen iyi mi o resime fethiye-kemal mumcu falan yaz büyük harflerle daha karizma olur FKM olunca olmuyor

zuahahah avkan süper dedin kanka

• en büyük server bizim server ^^ TİBET ^^ serverin %70i türk ama hangi servere gidersen git bu böyle
    birlik oluşturamadığımız sürece oyun küfürle dönmez...oyunun sonu iyi değil hiç başlama bence
  • kasamam diyosun demi peki onun lvlına yakın canavarları üst üste üst üste kesersem atlamıycak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nobelhan
    oyunun sonu iyi değil hiç başlama bence

çok geç başlamış bile
  • seç birini işte hepici güzelll
  • tabiki xian ama çoq kalabalık olduu için sen red seaya git
  • alptekinn_92, bütün mesajlarınıza şu resmi eklemeyin. Yaptığınız kural dışı.
  • Bırak abi kafasına gore takılsın
  • fkmal ha
    müdür yardımcısı halen Doğan Yeşil'mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: avkan

athensa gelmede nereye gidersen git

hemen hemen tüm serverlarda oynamı$ımdır son açılan 2 tanesi hariç...Athen's'ın tadını bana ba$ka server vermemi$ti...SRO'ya geri döndüğümde Athen'stan devam edecem in$...
  • bana sorarsan athensde aç ban açtığımda yüksek lvl lı adamlardan yalvarıodum adam bana bi köpek bıde 1m para verdı yani adam 58lvl di
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.