Şimdi Ara

En seksi erkek parfümü?Kenzo,Joop,Armani,Avon,Hugo Boss...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
10.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ne kullanıyorsunuz ve etkilerini ölçebildiniz mi?

Ben uzun zamandır Kenzo kullanıyorum ve artık farklı birşeyler arıyorum,sizlerin beğenileri neler?

Ucuz birşey de değil bu melet nerden baksanız 200 lira gidiyor.
  • burberry dp kodu b6 olması lazım,müthiş bi kış parfümü şiddetle tavsiye ederim
  • D&P Perfumum

Rochas
    Boss (B4)
    One Million
    Acqua di Gio
  • bargellodan öneri var mı?
  • Kadın sitelerinde araştırıyom yarım saattir zaten,kafam karıştı.Hepsi birşey diyor,deterjan kokusu diyen bile var.
  • arko traş kolonyası (açık yeşil) kullanıyorum. kokusu güzel oldugu tartışılmaz kız-erkek olumlu yorumlar aldım. 190 küsür lirada cebimde kaldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hugo Boss Red 150ml edt.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy

arko traş kolonyası (açık yeşil) kullanıyorum. kokusu güzel oldugu tartışılmaz kız-erkek olumlu yorumlar aldım. 190 küsür lirada cebimde kaldı.

Tamam. Ulan biz Kenzo'dan bıktık sen daha Arko muhabbeti yapıyıon.
  • diesel clasic deneyin ama orjinal olsun acıgını almayın hicbirisi tutturamadı daha
  • davidoff silver shadow
  • kalıcı ve herkesin bayılacağı parfüm var mı bvlgari almayı düşünüyorum mavi olanı nasıl?
  • Parlement devam...
  • Hocam davidoff hot water(yeni bir koku) ya da cold water şiddetle tavsiye ederim orjinalini ykm den 70 küsür tl ye almıştım
  • Joop hot summer daha kotu diyen olmadi
  • bleu de chanel
  • Ben çakma jil sander sun men alır geçerim çok takılmam ama arkadaşta bleu de chanel var süper parfüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper_Srt

Ben çakma jil sander sun men alır geçerim çok takılmam ama arkadaşta bleu de chanel var süper parfüm.

Çakma kozmetik alınır mı ya?Cildiniz bu kadar değersiz mi?Hiç almayın daha iyi vallaha.
  • Erkek Adam Sabun Kokar :)
  • armani he kullanıyorum, çok beğendi herkes, ondan önce ysl L-homme kullanıyordum, onu da çok beğenmişti yine herkes armani deodarantla birlikte 100 ml olanı sanırım 180 lira falandı, ysl 200 ml almıştım 200 yada 230 du deo ile birlikte.

not: parfüm gereklilik veya kız tavlamak için bir araç değildir, sadece güzel kokmanızı sağlar, zaten kapalı bir ortama girince, birinin yanından geçince kokusunu hemen alıyor şöyle bir içine çekiyor kokuyu falan :)
    Bence kıyafet gibi birşey parfüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 15 Eylül 2011; 23:00:40 >
  • Her parfum farkli kisilerde farkli kokar teninde kalicigiligi falan degisiktir yani kendiniz begenmeniz gerek.

Ama eski mesajlaridma parfum diye bakin detaylica anlattigim konular vardi iyi parfumleri
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.