Şimdi Ara

BIKTIM ZARGANA GİBİ GEZMEKTEN ÇOK ZAYIFIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aşırı zayıfım gerçekten yemek yiyemiyorum düzgün hemen doyuyorum boy 180 kilo 56 zargana gibiyim minicik omuzlarım var kollarım ipince hele bacaklarım kürdan gibi resmen aşırı ince şort giymeye çekiniyorum 19 yaşına geldim hala gören çocuk gibisin diyor yüzümde minyon zaten bide zayıf olunca böyle ilkokullu gibi duruyorum resmen. evde bi tane primobolan diye hormon var doktor kilo alırdırsın diye verdi ama kullansam mı kullanmasam mı emin değilim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ben karfurda çalışırken bi tane adam vardı ince uzun onunda lakabı zarganaydı
    nyse öneri olarak düzenli beslen
  • 173 52 kiloydum 2 ay önce, fitnessa başlayıp bol bol yedim, 58 kiloyum şuan. 65 e kadar hedefim var daha. Konum var ayraten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilo almaktan basit az sey var bence dunyada. 18 im 93 kiloyum. 80'e kadar isteyerek geldim 80 den sonra kayış koptu aşırı yemekten. Kisa surede sagliksiz kilo almak icin: 23.00 den sonra tereyagli pilavi ve mesrubati gotur. Yatmadan da 2-3 tane tulumba at agzina. Sabah kalktigin zaman bal kaymakla kahvaltini yap. Oglen fast-food ye. Aksama dogru da kalorili yiyecekler tuket. Yolda kalorisi yuksek seyler icmek de fark ettirmeden kilo aldirir. Cidden yersen kilo alirsin basit matematik bu. Sagliksizdir. Fakat 56 kilo adam nasil saglikli kilo alacak orasi muamma zaten deri ve kemik var ortada bir tek.

• Burda yine biraz kalıplı çıkmışım ama durum bu

BIKTIM ZARGANA GİBİ GEZMEKTEN ÇOK ZAYIFIM

• 187 54 kg iken 2 senede 84 kg oldum tabi body yaparak.Tip özgüven kız ortamı her sey değişti.Sadece sabır gerek.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boyum 195
    kilom 40
    Hayata vileda sopası olarak devam ediyorum.
  • 181 boy 70kg'yum . 85'den düştüm. Ama kilo alıp verirken mutlaka yürü,koş spor yap. Diyetisyene git aynı zamanda fitness'a yazıl . Bende böyle yapacağım de. o sana güzel bir beslenme düzeni hazırlar hatta nasıl çalışman gerektiğini neye öncelik vereceğini söyler uyarsan hiç bir problemin kalmaz. Hap,İlaç, Vitamin kullanmamanı öneririm. Tamam sonuçta bir doktor değiliz ama sağlıklı beslenmek varken öyle işlere girişme.
  • 173 58 kgyım zayıfım herkes zayıfsın diyor.
    Siz 180 56 kg düşünemiyorum.
  • Bende 60 kiloyum 1.81 boyundayim

Diyetisyen şart

• quote:

Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı

187 54 kg iken 2 senede 84 kg oldum tabi body yaparak.Tip özgüven kız ortamı her sey değişti.Sadece sabır gerek.

obezmisin
  • Beyler bu işin bahanesi genetiği falan yok. İlk işiniz spor salonuna yazılmak. Ben orada haftada 4-5 gün adam akıllı ağırlık kaldırıp yemek yemeyen, kilo alamayan adam görmedim. ( kendinizi zorlamanız lazım, ne kadar kaldırdığınızın önemi yok ama zorlanmanız şart. )

Boy 188. 105 kiloydum, 85e kadar düştüm. Şimdi 93 kiloyum, kas oranım cok iyi yaza kadar 3-4 kilo yağ yakmak istiyorum. Azim ettikten sonra herşey olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The BlackMamba 24 -- 16 Mart 2017; 20:33:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The BlackMamba 24

Beyler bu işin bahanesi genetiği falan yok. İlk işiniz spor salonuna yazılmak. Ben orada haftada 4-5 gün adam akıllı ağırlık kaldırıp yemek yemeyen, kilo alamayan adam görmedim. ( kendinizi zorlamanız lazım, ne kadar kaldırdığınızın önemi yok ama zorlanmanız şart. )

Boy 188. 105 kiloydum, 85e kadar düştüm. Şimdi 93 kiloyum, kas oranım cok iyi yaza kadar 3-4 kilo yağ yakmak istiyorum. Azim ettikten sonra herşey olur.

Zaman yok hocam. Yazılamam yani ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Stalker Batman

quote:

Orijinalden alıntı: The BlackMamba 24

Beyler bu işin bahanesi genetiği falan yok. İlk işiniz spor salonuna yazılmak. Ben orada haftada 4-5 gün adam akıllı ağırlık kaldırıp yemek yemeyen, kilo alamayan adam görmedim. ( kendinizi zorlamanız lazım, ne kadar kaldırdığınızın önemi yok ama zorlanmanız şart. )

Zaman yok hocam. Yazılamam yani ...

Günde 1.5 saat ayıramayacaksan gez zargana gibi diyecek birşey yok. Okul + iş ya da 2 işte birden çalışıyorsun heralde 1.5 saatin olmadıgına göre.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.