Şimdi Ara

En rahat iş ayakkabısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
12.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar günde 10 saat işim nedeniyle ayakta duruyorum ve sert mermer zemin ayaklarımı çok ağrıtıyor 1 senedir ayakkabı olarak aradığımı bulamadım ortopedik ayakkabılar varmış var mı herhangi bir ayakkabı önerebilecek şekilin önemi yok rahat olsun yeter?

• Basketbol ayakkabılarını dene istersen bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jel tabanlıklar var.Onlardan alıp ayakkabının içine yerleştir.Böylece ayak bölgesindeki rahatsızlıkları epey azaltırsın.
  • Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesikparmak

Jel tabanlıklar var.Onlardan alıp ayakkabının içine yerleştir.Böylece ayak bölgesindeki rahatsızlıkları epey azaltırsın.

+1
  • Hocam ben alışık olduğum için bileksiz konvers giyerdim hep çalışırken. Ama uzun süre ayakta duruyorsan ortopedik olanlara bak eczanede satılıyor bazıları ayrıca adidasın bir çok modeli ortopediktir. Bu bilekli basketbol ayakkabısı tarzı ayakkabıları uzun süre giyemezsin onları düşünme hiç.
  • Şu jel tabanlıklara bir bakayım Adidas ve Converse giydim Converse düz taban olduğu için direk ağrı yapıyor ayağımda Adidas başlarda baya iyiydi ama ayak alıştı heralde artık çok ağrı yapmaya başladı. New Balance öneren var mı ? Yaptığım araştırmalarda genelde New Balance önerilmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim mesleğe göre sabo terlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgNtvLs

Arkadaşlar günde 10 saat işim nedeniyle ayakta duruyorum ve sert mermer zemin ayaklarımı çok ağrıtıyor 1 senedir ayakkabı olarak aradığımı bulamadım ortopedik ayakkabılar varmış var mı herhangi bir ayakkabı önerebilecek şekilin önemi yok rahat olsun yeter?

Bak sana tek bişey diyorum Adidas Nike falan, senin istediğin konuda tirişka unut bunları.. Sana tek ayakkabı öneriyorum, Skechers Memory Foam.. Bunu araştır senin derdinin dermanı bu ayakkabı.. Ben Geçen sene aldım İnan diyorum Hayatımda giydiğim en Rahat ayakkabı,rahat olması için tasarlanmış bir ayakkabıdir ara bul dene, emin ol denedikten sonra satın alacaksın bak bu kadar iddialıyım.. Kimse hikaye anlatmasın bu ayakkabıyı kullanan bilir ne demek istediğimi.. Araştır internette görürsün kullanıcı yorumlarını.. Senin ihtiyacının cevabı bu... Normal bişey isteseydin Adidas al geç derdim ama Senin ilacın Skechers, çünkü bende aynı dertten muzdariptim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Topuklu ayakkabi al hocam duz ayakkabi alirsan agri yapar topuklari az yuksek olmasi lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ ayağım topuk kısmı 2 haftadır ağrıyor ayakkabı giyemiyorum doktora mı gitsem bilemedim

• Nerden bilgisinin buradaki işsiz ergenler kardeş hata sende kabul et.

• Spor ayakkabı giyilebiliyorsa new balance iyidir.. Taban olarak foot locker mağazalarından 50 küsür liraya jel taban alabilirsin.
    İnanılmaz fark ediyor ve pişman olmazsın.

• İstanbulda kolay bikaç şube sayar mısın jel için

• Hocam nerelerde var bu mağaza biliyor musunuz? Jel taban yazınca birsürü site çıkıyor hangisi iyidir bilen var mı?
  • AVM lerde filan Deichmann mağazalarında jel tabanlılar bulabilirsiniz.Flo veya Ayakkabı DÜnyasında da olma ihtimali yüksek.
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Memory Foam bulamadım ama her Skechers ayakkabı aynı stabilliği verir mi illa o model mi olmalı ?
  • Varis geliyorum diyor hocam dikkat edin.

• istinye parktaki şubesi tavsiyemdir arkadaşlar, ömür boyu garantili ayrıca ürün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgNtvLs

Memory Foam bulamadım ama her Skechers ayakkabı aynı stabilliği verir mi illa o model mi olmalı ?

Kardeşim bak benim şuan kullandiğimin Aynisi şu linkteki, ama Benimkinin yeni modelleri çikmiş Onlari bulabilirsin ancak.. Tipi görünüşü falan linktekinin Aynisini kullaniyorum... Tüm eş dost çevremde herkese öneriyorum, Deneyen zaten ya hemen satin aliyor yada aklinin bi ucunda hep kaliyor..

http://www.skechers.com/style/51188/synergy-power-switch/ccnv

Farkli renkleride var, Ben koyu Gri sevmiştim o zaman onu aldim.. Yaz gelsin bide yeni modellerinden bi tane daha alacağim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.