Şimdi Ara

En rahat iş ayakkabısı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
12.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşinizin nr olduğuna göre değişir nasıl bir işiniz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  En rahat iş ayakkabısı?

En rahat iş ayakkabısı?

http://www.hirdavatalani.com/HDS-Celik-burunlu-Ayakkabi-Cift,PR-508.html 39.13 tl havale fiyatıdır
    http://www.hirdavatalani.com/HDS-Celik-Burunlu-Sandalet-Cift,PR-524.html 42.27 tl
    http://www.hirdavatalani.com/HDS-Celik-Burunlu-Bot-Cift,PR-515.html 44.63 tl

hem ucuz hemde iş ayakkabısı olarak albenisi olan bi ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7nbitirdin -- 11 Şubat 2015; 1:51:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Skechers’in go walk serilerinde taban özellikle topuk çok rahat. Kullanıyorum ve tavsiye ederim.

• kesikparmak kullanıcısına yanıt
    Ben pek faydasını göremedim. Tavsiye edebileceğiniz bir marka, model var mı?

• skechers go walk 4

• celalsungur kullanıcısına yanıt
    Kardeşim şuan yaz dönemine giriyoruz. Bu saatten sonra jel tabanlık ayağını yumuşak tutar ama yakar. Jel tabanlıklar sonbahardan ilkbaharın başına kadar ideal. Ondan sonra belki ortopedik tabanlıklar işini görebilir. Deichmann daki tabanlıklarla bir bakabilirsin. Ayrıca yaz aylarında hafif ve yumuşak,bez tarzı ayakkabılar seçersen onlarda sana fayda sağlar ayak sağlığın için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

skechers go walk 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Orijinalden alıntı: cgNtvLs

Arkadaşlar günde 10 saat işim nedeniyle ayakta duruyorum ve sert mermer zemin ayaklarımı çok ağrıtıyor 1 senedir ayakkabı olarak aradığımı bulamadım ortopedik ayakkabılar varmış var mı herhangi bir ayakkabı önerebilecek şekilin önemi yok rahat olsun yeter?

Bak sana tek bişey diyorum Adidas Nike falan, senin istediğin konuda tirişka unut bunları.. Sana tek ayakkabı öneriyorum, Skechers Memory Foam.. Bunu araştır senin derdinin dermanı bu ayakkabı.. Ben Geçen sene aldım İnan diyorum Hayatımda giydiğim en Rahat ayakkabı,rahat olması için tasarlanmış bir ayakkabıdir ara bul dene, emin ol denedikten sonra satın alacaksın bak bu kadar iddialıyım.. Kimse hikaye anlatmasın bu ayakkabıyı kullanan bilir ne demek istediğimi.. Araştır internette görürsün kullanıcı yorumlarını.. Senin ihtiyacının cevabı bu... Normal bişey isteseydin Adidas al geç derdim ama Senin ilacın Skechers, çünkü bende aynı dertten muzdariptim..

Alıntıları Göster
    Kesinlikle haklisin. Amazondan gecen sene skechers memory foam aldim. Lanet olsun baska hic bir ayakkabi giyemez oldum. Evdeki adidaslar new balancelarin hepsi cop oldu. Kisin dahi bunu giydim. Hatta ilk giydigimde yurumemde bi sikinti oldu cunku ciddi anlamda gereksiz bir rahatlik var ayakkabida. 10 saat degil 15 saat de calisirsin bu ayakkabiyla hic sorun olmaz. Amazondan 130 liraya almistim burda 380 lira. Simdi gumruk de sorun artik fiyatlarida artmis mecbur trden alicaz.

• Clarks tek geçerim

• 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    YDSnin cakmasinida yapmışlar HDS😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Skechers iyi diyorlar, bakalım aldık bir tane
  • Skechers ayakkabılar rahatlık konusunda 1 numaraya oynar. Hayatımda giydiğim en rahat ayakkabıyı skechersdan aldım

• Skechers ayakkabıların hepsi memory foam zaten hocam. Gönül rahatlığı ile al giy. Ayaklarına bu zamana kadar eziyet ettiğini farkedeceksin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.