Başlık dodgelemak için. Solmayacak ve uzun süre gidecek kaliteli siyah bir kot pantolonu almak istiyorum. Gerekirse diğer markaların 2 katı para vereyim uzun süre pantolonu dert etmeden giyebilmek istiyorum. Aklımda Levi's var, kullanan varsa yorumunu beklerim, bütçeyi 1.200e kadar falan çıkarabilirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(Dershane için)en iyi kot markası

-
-
Levisi bilmiyorum param yetmedi ama mavi değil onu biliyorum. Aynı umutlarla mavi almıştım fos çıktı. Tabii ki fiyat olarak da Levis ile arasında baya fark var ona göre değerlendirmek lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
lcye gir al
-
Levis iyidir. Mavi bir aralar iyidi artık iyi değil. Lee cooper da alabilirsin iyidir. Wrangler iyidir. Ltb'nin bazı kotları iyi.
-
Ucuz mal alacak kadar zengin değilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Defacto f/p
Levis ne oğlum bi pantolona 1k+ verecek değiliz. Dolar 50 olunca veririm o kadar
Hocam, çok yıkanmaz ise daha az solar. 1200 bütçe varsa 400den 3tane alıp her gün dönüşümlü şekilde giyerdim. Her pantolon 3 günde bir giyileceği için yıkama süresi de çok uzar. Böylece solma süresi artar.
adından da anlaşılacağı üzere KOT10
-
levis tabi ki
1200e kot mu alınır aw ne ictın 400 lıradan ucer tane mis gibi taslama skinny fit cekersın beyaz sneaker ile aslan gibi olursun bosver 1200ü falan paranı dıkkatlı harca
-
Wrangler almıştım. Fazla anlamam da bence fena değildi.
1200 cidden çok.
-
kotlar aşırı uzun süre yıkanmadan gidebiliyor daha az yıkayabilirsiniz
depremden daha az etkilenmek için us polo assn'ın markaladığı kot değerlerine dikkat edilmesi eğer binalarda bu kot mesafesine uyulmadıysa o dershaneye gidilmemesi uygun olan markadır.
-
Ya hocam her gün 1200e kot almıyorum zaten o maks bütçem tamamını harcamak zorunda değilim
En dogru yorum
Lcw dan daha kötü
valla doğrudur ben de dalgasına yaptım. Pantolondan anlamam ama defactodan giyiyorum ben de. En azından dandik durmuyor.
-
skinny giyen aslan mı olur la
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yks derece bursları
- özcan aykın ayt fizik deneme
- kadın doğum uzmanı maaşı
- sınav giriş belgesi 2 sayfa çıkıyor sorun olur mu
- 2022 ayt zor muydu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X