Şimdi Ara

D Vitamini ve Boy Uzaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda ben dahil birçok arkadaşım boy uzamaması durumundan muzdarip. Çok kısa değilim (1.76) fakat daha uzun olmak istiyorum 1.84-1.85 gibi.
    Bildiğimiz gibi kalsiyumun emilmesini sağlayan ve kemik gelişimine katkıda bulunan d vitaminini araştırıyorum. Bu vitamin ilacıyla ilgili sizlere sorum olacak , cevaplarınızı ve görüşlerinizi eksik etmeyin. Ben D vitamini takviyesi almak istiyorum bu zararlımıdır ? Ve nerelerde bulunur ? Bu konu altından yazacağınız cevaplarla diğer arkadaşlarımızda faydalanacaktır.Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 22 Eylül 2012; 12:45:11 >

• Gereksiz troll konularına ve csblere mesaj yazmayalım , gelin bu konulara.
  • Mesajım takılsın.. Boy 1-67 yaş 18 lanet !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun

• d vitaminin iğnesi olucak ondan yaptır daha iyi etki eder not:ciddiyim denedim :)
  • mb
  • hocam boşver d vitamini fln böbrek taşın olur görürsün o ağrıları
    süt iç yeter.uzarsa uzar.takma kafaya türkiyede herkes kısa boylu uzun boylu olupta napacan?
  • Bunlar için aktarlarda şu bitkisel ilaç satan yerler war İstanbuldaysanız mısır çarşısı en iyi yer.Ordan kür yaptırın kullanın. Balık etinin siyah kısmını bol bol tüketin.Orda olan protein çok zengin belki uzarsınız.Ancak ailedeki insanların boylarınıda göz önünde bulundurun.Ailede boy ortalaması 1,60 ise en fazla 5 10 cm üstüne çıkabilirsiniz.Benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: We$t Corgi

hocam boşver d vitamini fln böbrek taşın olur görürsün o ağrıları
    süt iç yeter.uzarsa uzar.takma kafaya türkiyede herkes kısa boylu uzun boylu olupta napacan?

Ne yapalım abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 1 Kasım 2012; 17:49:42 >
  • Evet bekliyoruz
  • hocam her yakışıklı model olsaydı ohoo

• boyum 1.81 yaşım 17 bende boyumdan pek memnun değilim. Şöyle 1.85 olmasını istiyorum sakallarım falan hafiften çıkıyor tüy halinde ve göğsümde hiç kıl yok sizce 3-4 cm daha uzar mıyım ?
  • @-Bionick

çok kısa değilsin bence uzarsın , benimde 1.85 olmam için 9 santime ihtiyacım var.
  • D vitamini Güneş' te var zaten niye takviye alıyorsun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.