< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
en iyi saç ekim merkezi neresidir (2054. sayfa)

-
-
manuel yöntem nedirquote:
Orijinalden alıntı: ali222
Koray Erdoğan manuel yöntem olduğu için ve marka değeri var. O yüzden pahalı sanırım.
Alıntıları Göster -
Bildiğim kadarıyla saç köklerini mikro motorla değil, elle tek tek alarak ekme. Kayıp daha az oluyormuş.quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness
manuel yöntem nedir
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sonuçta bir kere yaptırıyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawzer34 -- 21 Temmuz 2020; 0:12:56 > -
Yine söylüyorum bu konunun silinmesi gerek çok bilgisiz insan var burayı okuyan, burada şunu bunu öneren herkes reklam peşindedir. Gerçekten saç ekimi düşünen birisi objektif bir şekilde kliniklerin ekimlerini ve sürecini takip etmek istiyosa “sacekimsonuclari.com” a baksın. Kimse size şuraya gidin buraya gidin demez orada çünkü bu kararı ekim sonuçlarına vs bakarak kendiniz karar verirsiniz. Birde son olarak instagram gibi yerlere atılan fotolara asla inanmayın hiç bir ekim merkezi kötü sonucunu yüklemez..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
gerçekten parası çok olan ve saç ektirmek isteyen birisi İspanyadaki FueExpert'in sahibi dr juan cuotoya gitsin. Türkiyedeki saç dr'ları onun ancak getir götürünü yapar. -
Önemli olan saç ekimi yaptırmış ve yapılmasının üzerinden en az 2 sene geçmiş arkadaşlar hala tavsiye ediyorlar mı ? Bazıları çünkü örneğin 5 sene sonra ekilen saçlardan 1 tane bile kalmadığını söylüyorlar. Acaba bu doğru mu merak ediyorum. -
Nerede yaptırdınız
Kardeş karıştırmışsın Mesut Çeviğin değil Enis Kirazoglu'nun saçları tutmadıquote:
Orijinalden alıntı: gurursahibi
https://haberard.com/en-iyi-sac-ekim-merkezi-ve-sac-ekimi-fiyatlari/
https://eniyi-haber.com/en-iyi-sac-ekim-merkezi-fiyatlari/
Mesut Çeviğin ekilen saçlarının döküldüğünü görünce daha iyi bir saç ekim merkezi arayışına girdim karşıma bu gibi listeler çıktı hep 1. ve 2. sıra değişse de hep klinikler aynı.
Bu saç ekim merkezlerinde saç ektirenler varsa bir yeşillendirsin lütfen
Hermest Hair Clinic
Neopital -
En iyisini bilmem ama en kötüsü banko Estelivdir. Buyrun bakın; www.sacekimisonuclari.com
Esteliv Mitat Hanbaba Saç Ekimi Rezaletihttps://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13709.0
Yalnız uyarıyorum sinir kat sayınız tavan yapabilir, böyle bir rezaleti nadiren görmüşsünüzdür çünkü. -
Berkay Tulpar kim yaşına bakılırsa 20-25 yaşında gencecik delikanlı. Çoluk çocuk bile saç ekmeye başlamış
Gelmiş burada reklam kasmaya çalışıyorsunuz ama Torolunun saçları başarılı bir saç ekimi değil ki sadece boyanmış saçları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juninhotr -- 24 Eylül 2020; 10:37:2 > -
aynen o ihtiyarın saçları sadece toppik vs tarzı ürünlerle sık gibi görünüyor ama ışık altında bakınca gayet seyrek olduğu belli oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: juninhotr
Berkay Tulpar kim yaşına bakılırsa 20-25 yaşında gencecik delikanlı. Çoluk çocuk bile saç ekmeye başlamış
Gelmiş burada reklam kasmaya çalışıyorsunuz ama Torolunun saçları başarılı bir saç ekimi değil ki sadece boyanmış saçları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 14 Eylül 2020; 8:29:47 > -
Hairline saç ekim merkezi hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Yaşım 24 saçlarımda seyrelme var Ekim yaptırmak istiyorum ' topik vs idare ediyorum ama bir yere kadar. Hangi saç ekim merkezini ve doktoru tavsiye edersiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: themann41
Hairline saç ekim merkezi hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Yaşım 24 saçlarımda seyrelme var Ekim yaptırmak istiyorum ' topik vs idare ediyorum ama bir yere kadar. Hangi saç ekim merkezini ve doktoru tavsiye edersiniz ?kardeşim öncelikle hastane ortamında olmasına dikkat et,
deneyimli kadrolar olsun,ben İstanbul şişlideki Selda Hair Center'da ektirdim memnunum,
ama Emphair,Koray Erdogan,Arenamed bunlarıda araştırabilirsin
-
Hocam bende Emphair ve Asuman hair ile görüştüm. Serkan Aygın'la da görüşmek istiyorum.
Bende araştırmalarım sonucu Asuman Hair ve Serkan Aygın'ın ekimlerini başarılı buldum. Emphair'de de bi arkadaşım ektirecek, onunla beraber bende gittim. İlgi alaka çok iyiydi ama burada ektirenlerle ilgili pek bi sonuç göremedim, o yüzden burası ile ilgili kararsızım.
Siz ne karar verdiniz?
-
https://www.sacekimisonuclari.com sitesinde deneyimleyen üyeler var isterseniz oradan göz atın isterseniz. Site ile ilgili asla bir bağlantım yok. Ektiren arkadaşlarım da oradan araştırarak yaptırdı.
-
Teşekkürler hocam. Bende o siteden bu iki ismi belirlemiştim. Ama biraz kararsız bir insanım bi türlü karar veremiyorum.
-
Sabır ile araştırmanıza devam edin derim. Arkadaşım sadece 1-2 senesini araştırmaya verdi. :) Umarım en kısa sürede yaptırırsınız.
-
Çok teşekkürler. Daha önceden araştırma sürecine girsem iyiymiş. Pandemiden ötürü bayadır evden çalışıyorum. Hazır evden çalışıyoken yaptırayım diyorum, en azından ilk çıkarken vs. çok iyi bi görüntü olmuyor. O haftaları evde atlatmak iyi olur diye düşünüyorum.
Bi kaç yerle daha görüşeceğim bakalım.
Arkadaşlar merhabalar aranızda mezoterapi yöntemini deneyen oldumu acaba.? Kalan saçlarımı korumak için prp yaptırırken bana mezoterapi önerdiler ve bayağı etkili olduğunu söylediler bunu teyit edebilecek olan varmı aranızda acaba .?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X