Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (2053. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.240
Cevap
601
Favori
6.482.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20512052205320542055
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 24, 2 senedir yoğun bir şekilde saçlarım dökülüyor, şakallar açıldı ve önler seyreldi, şu hali yine kabul edilebilir durumda ama bunun bir tık ilerisi çok üzücü olacak. Bu dökülmeyi yavaşlatma ya da engelleme gibi yollar var mı? En azından 30 a kadar idare etse de 30 da ektirsek artık mecbur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dökülmeyi durduracak iki çözüm var. ama yan etkileri olabilir. bunu göze alırsan saçlarını kurtarırsın.

FDA onaylı iki madde Minoxidil ve Finasteride. Minoxidil sprey veya sıvı seklinde ufak miktarlarda seyrek saç derisine uygulayacaksın. Finasteride ise Proscar (5 mg) isimli prostat hapının etken maddesidir. Bu hapı eczaneden alıp, jiletle 4 eşit (5 e bölemeyeceğin için) parçaya bölüp, her gün 1 parçasını içeceksin. bu hapın herkeste görülmese de bazı insanlarda görülen ciddi yan etkileri şunlardır: libido azalması, jinekomasti (göğüste büyüme). bu etkileri görürsen ilacı bırak. ilaç 3 ay içinde etki edecektir, eğer 3 ay içinde bir gelişme görmez isen ilacı yine bırak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 21 Mayıs 2020; 13:57:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

dökülmeyi durduracak iki çözüm var. ama yan etkileri olabilir. bunu göze alırsan saçlarını kurtarırsın.

FDA onaylı iki madde Minoxidil ve Finasteride. Minoxidil sprey veya sıvı seklinde ufak miktarlarda seyrek saç derisine uygulayacaksın. Finasteride ise Proscar (5 mg) isimli prostat hapının etken maddesidir. Bu hapı eczaneden alıp, jiletle 4 eşit (5 e bölemeyeceğin için) parçaya bölüp, her gün 1 parçasını içeceksin. bu hapın herkeste görülmese de bazı insanlarda görülen ciddi yan etkileri şunlardır: libido azalması, jinekomasti (göğüste büyüme). bu etkileri görürsen ilacı bırak. ilaç 3 ay içinde etki edecektir, eğer 3 ay içinde bir gelişme görmez isen ilacı yine bırak.
    Şöyle ki, minoxidil'i biliyorum, daha önce sakal çıkması için kullanmıştım bir kaç ay, etkili olmuştu ama bıraktıktan sonra feci halde dökülmüştü. O yüzden saçıma o maddeyi sıkarsam olanı kaybetmekten de korkarım, ömür boyu kullanmak lazım onu.

Proscar'ın yan etkileri de evlere ateş düşürecek cinsten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 21 Mayıs 2020; 14:9:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Şöyle ki, minoxidil'i biliyorum, daha önce sakal çıkması için kullanmıştım bir kaç ay, etkili olmuştu ama bıraktıktan sonra feci halde dökülmüştü. O yüzden saçıma o maddeyi sıkarsam olanı kaybetmekten de korkarım, ömür boyu kullanmak lazım onu.

Proscar'ın yan etkileri de evlere ateş düşürecek cinsten..

Alıntıları Göster
    ben kullandım hala kullanıyorum. yan etkiler herkeste olmuyor korkma bu kadar. saç ekimi de çözüm değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

ben kullandım hala kullanıyorum. yan etkiler herkeste olmuyor korkma bu kadar. saç ekimi de çözüm değil.

Alıntıları Göster
    Proscar'ı biraz daha araştırıcam, belki denerim. Onun dışında prp falan mı yaptırsam diyorum. Saç ekiminden de pek umutlu değilim zaten saçım o kadar ince telli ki tutmaz gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Proscar'ı biraz daha araştırıcam, belki denerim. Onun dışında prp falan mı yaptırsam diyorum. Saç ekiminden de pek umutlu değilim zaten saçım o kadar ince telli ki tutmaz gibi geliyor.

Alıntıları Göster
    PRP ye sakın para verme. Tam bir kolpa prosestir. Para tuzağıdır. 24 yaşında böyle açıldıysa, gelecek günlerde parlak bir kafa seni bekliyor genç kardeşim. Bunu sadece proscar durdurabilir. Çam terebentin vs vs bir ton ıvır şeyler hiç bir işe yaramayacaktır. Pahalı şampuanlar da işe yaramaz. Kavrulmamış kabak çekirdeğinin prostata iyi geldiği söyleniyor. Belki saçlara da faydası olabilir. Saw palmetto da işe yaramaz. Tarafımca çoğu şey denenmiş, çözüm proscarda bulunmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 21 Mayıs 2020; 14:49:20 >
  • juninhotr J kullanıcısına yanıt

• juninhotr J kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar Now hair time saç ekim merkezi hakkında bilgisi olan varmı? Saç ektirip de memnun kalan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikeon

Merhaba bende Hairavrasya’daki deneyimi paylaşmak istiyorum.
    Ekim öncesi; saçlarım lise yıllarından beri dökülmeye devam ediyordu fakat resimlerde görüldüğü gibi bu dökülme sadece ön kısımlarda mevcuttu. Dolayısı ile saç ekiminde avantajlı bir durumum vardı ama yinede dökülmenin zaman zaman artması dışında saç ekimi yaptırmayı düşünmüyordum. Bir arkadaşımla uzun bir sure sonra buluşunca saç ekimi yaptırdığını söyledi ve sonuçları çok iyiydi. Çünkü onun saçı tepe bölgelerde dahil bayağı bir dökülmüştü. Bu durum banada biraz cesaret verdi ve saç ektirmeye karar verdim. Tabii bu durumda belli bir bütçe ve zaman ayırmam gerekiyordu. Sonuçta uzun bir araştırmaya giriştim. Birçok yerden saç ekimi ile ilgili yazı okudum ve saç ekim merkezleriyle görüştüm. Eminim birçok merkez ile iyi sonuçlar alan insanlar vardır fakat benim Hairavrasya’yı tercih etmemin sebebi çok sayıda saç ekimi tecrübeleri olmasından kaynaklandı. Aykut Seyhan’ın referansları ve bilgilendirici açıklamaları burayı seçmemde büyük etkisi oldu. 4 Şubat’ta saç ekimi yaptırdım. Benden önceki ay ekip olarak 80 saç ekimi yapıldığını öğrendim. Şöyle bir düşünceden yola çıkarak karar verdim. Saç ekimi en nihayetinde estetik bir operasyon ve saç ekimi yapılacak alanı doldururken birçok etmeni hesaplamak gerekiyor. Bunlardan en önemlisi doğal bir görünümde olması. Bunun için saç köklerinin çıkış yönüne göre kanal açılması gerekiyor ki teknik anlamda deneyimli bir saç ekim uzmanına en çok ihtiyaç duyulan an burası. Aykut bey alanında gerçek uzmanlardan biri. Operasyonun bu kısmını bizzat yaptı. Diğer bir konu ise fiyatıydı. Daha uygun fiyatlara saç ekimi yapılan yerler bulsamda saç ekimi yapılan ortam benim için çok önemliydi ve hastane ortamını tercih ettim. Hairavrasya’da tamamen hijyenik bir hastane ortamında işlemler yapılıyor.Ne yazık ki artık hastane ortamında yapılma zorunluluğu kalktığından dolayı herhangi bir muayenehanede saç ekimi yapılabiliyor ve bu durumda bana pek güvenli gelmedi. Bu yüzden Hairavrasya’yı tercih ettim.

Gelelim ekimine
    Ekim işleminin öncesinde aldığım tatmin edici bilgilerden sonra 4 Şubat sabah erken saatlerde saç ekimine başlandı. Yanlız kafanızda hemen saç ekiliyor gibi bir tablo belirmesin zira saçların yeni bölgeye ekilmesi en son aşama. Öncelikle ben saç ekimini traşsız tercih ettim ki bunun sebebi saçlarımın uzun olması ve çok kısa saç istemememdi. Fakat saç ekimi sonrası kısalttım. Fotoğraflarda görüldüğü üzere. Ekim için gereken saçların aldındığı bölge( donor bölge) uyuşturulup, dikkatlice saç kökleri alındı. 2700 adet saç kökü alındı öğlene kadar. Ardından ekim yapılacak alan belirlendi. Bu sırada ayağa kalktım ve tansiyonum düştü, iyi hissetmemeye başladım. Ekiptekiler hemen müdahale edip gerekli önlemleri aldılar. Neden hastane ortamını ve deneyimli bir yeri seçtiğimin cevabını burada bulabilirsiniz. Ardından ekip bölgesi uyuşturulup Aykut bey tarafından köklerin yerleri belirlendi ve saçlar için gerekli alan açıldı. Ardından tek tek açılan bölgeye saçlar ekildi bu işlem daha az zahmetli ve kısa sürüyor. Yapılan işlemlerin ardından akşam 5’te operasyon tamamlandı. Bu sırada dikkat ettiğim nokta oldukça hijyenik çalışılmasıydı ki çok önemli bir noktadır zannımca. Aksi durumlarda enfeksiyon oluşabilir ve ekilen saçlar için ve saçların alındığı bölge için problemler yaratabilir. Ekim sırasında ve ekimin ardından bir sizi bilgilendirme yapıldı ve losyon-şampuan verildi.

Ekim sonrası
    Ekimin ardından ağrı oluşsada ağrı kesici almaya gerektirecek bir ağrı olmuyor. Dikkat edilecek nokta deri altına ekim sırasında enjekte edilen sıvının akması için sırt üstü yatmanız. 2-3 gün içerinde bu aşamayı geçiyorsunuz. Hairavrasya bu sırada bana gerekli desteği verdi 3. Gün tekrar gittim ve pansuman yapıp saçımı yıkadılar. İlk 10 gün kadar oldukça dikkat etmenizde fayda var. 10. Günün ardından saçınızdaki kabuklar düşmeye başlıyor ki benimkiler 14. Günde %90’I gitmişti. Artık kıyafetleri daha kolay giyip daha kolay duş almaya başladım. Verilen destekleyici losyonları kullanmaya devam edip, artık saçlarımın tekrar çıkmasını zamana bıraktım. Yazımı resimlerle birlikte güncel tutacağım. Sorularınız varsa mesajla yanıtlamaktan memnuniyet duyarım.

1 günlük halim
    10 günlük halim
    20 günlük halim edit: 1
    30 günlük halim edit: 2
    40 günlük halim edit: 3
    50 günlük halim edit: 4
    Merhaba hocam bende aynı şekilde ekim yaptırmayı düşünüyorum. Siz şuan memnunmusunuz ekimden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: görkemöztürk

Arkadaşlar Now hair time saç ekim merkezi hakkında bilgisi olan varmı? Saç ektirip de memnun kalan?
    Yok mu burayla ilgili bilgisi ve saç ektiren birisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hk_harita

[simage]https://img.donanimhab[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2411287/31de849d-9b1a-4b52-a418-55a14c94eeba.jpg
    [/simage]er.com/upfiles/2411287/17341770-09b4-4cad-a526-bfbfb3a99d77.jpg[/simage]

Merhaba,

20 aralıkta izmir clinichaire saç ektirdim.
    2500 greft ekildi. Şuan 70. gündeyim.
    Şok dökülme bitti gibi.
    saç derisinde kırmızılık devam ediyor.
    çok dökülme oldu. yorumlarınızı bekliyorum.
    Merhaba, 3 yil olmus fakat size de sorayim. Cene bolgesi sakal ekimi istiyorum İzmir icin cok az referans var. Sibel ulusan i dusunmuyorum. Clinichair dan memnun olan yada, izmir de suraya git daha rahat sonuc alirsin diyen var mi? Teşekkürler şimdiden

• Türkiyenin önde gelen ve saç ekim sonuçları ile kendini ispatlamış hiç bir saç ekim merkezi sakaldan ya da göğüsten alıp saça ekmiyor çünkü o kılların saçta tutma ihtimali saça göre daha düşük. Eğer mecbur değilsen sakaldan ya da göğüsten aldırma derim
  • bana ne önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 29 Mayıs 2020; 0:14:15 >
  • Arkadaşlar merhabalar,
    İstanbul, Yeni Bosna’da “newnessmedica” da saç ekimi yaptıranınız veya ilgileneniniz gidip görüşeniniz varsa soracağım bir kaç konuda bilgilendirebilir mi bizi??

• Hermest saç ekim merkezinde saç ektirmeyi düşünüyorum hiç ektiren var mı burada? Bayağı iyi yorumlar var burası ile ilgili ama DH da hiç yorum bulamadım
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    15 gündür propecia kullanıyorum her hangi bir yan etki görmedim. Yerinde olsam hemen başlardım ilacı kullanmaya bir de biotin kullan yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 17 Haziran 2020; 21:59:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Portraitclub

15 gündür propecia kullanıyorum her hangi bir yan etki görmedim. Yerinde olsam hemen başlardım ilacı kullanmaya bir de biotin kullan yanında
    Hocam o ilacın yorumları gerçekten çok korkunç, ekşi sözlükte yazmışlar. Bir de etkiler uzun süreli belli oluyormuş. Biotin kullanıyorum ama bu dökülmeye hiç bir çözüm olmadığını anladım. Yapacak bir şey yok, protez kullanıcaz ya da ektiricez.
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Yapacak bişey yok kullanıp kullanmama konusunda tereddüt ediyordum herkes yan etkilerinden bahsedip duruyor. Ben ekimden 3,5 ay sonra başladım her hangi bir yan etkisini de görmedim dalga kalkıyor. Ayrıca düzenli sex hayatı olan yani ayda 1,2 kere birlikte olan birisi için sorun olabilir belki ama ayda yılda bir kere sex yapacak birisinin bunu sorun etmemesi gerektiğini düşünüyorum. 3 ay kullanıp duruma göre devam ya da bırakacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 31ant

Hermest saç ekim merkezinde saç ektirmeyi düşünüyorum hiç ektiren var mı burada? Bayağı iyi yorumlar var burası ile ilgili ama DH da hiç yorum bulamadım
    Ben oraya yaptırdım bayağı memnun kaldım. Hermest bayağı iyi bir saç ekim merkezi
  • 
Sayfa: önceki 20512052205320542055
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.