Sonuçta sağlık, mutlaka iyi araştırmak gerekir. Geçen sene abim dost tavsiyesi üzerine Antalya da Antea Clinic diye bir kliniğe gitti. Abim 1 senenin sonunda 7 - 8 yaş gençleşti. Dökülür korkusu vardı ama maşallah dedirtiyor hepimize. Yenge şikayetçi hep ayna karşısında kendini izliyor diyor :)) |
en iyi saç ekim merkezi neresidir (2056. sayfa)

-
-
Arkadaslar en iyi en kaliteli neresi dersiniz fikirleriniz nedie
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Latte26Sonuçta sağlık, mutlaka iyi araştırmak gerekir. Geçen sene abim dost tavsiyesi üzerine Antalya da Antea Clinic diye bir kliniğe gitti. Abim 1 senenin sonunda 7 - 8 yaş gençleşti. Dökülür korkusu vardı ama maşallah dedirtiyor hepimize. Yenge şikayetçi hep ayna karşısında kendini izliyor diyor :))
Bunu söylemek için üye oldunuz sanırım. Üyelik tarihi 20 Mayıs 2021
-
Temizlendi mi kafaniz? Çünkü nekroz gibi görünüyor.
Eger degilsede 9 gün boyunca temizlenmeyen kan kabuğunu yumusatip sac köküne zarar vermeden temizlemek imkansiz.
sac ektirdim 5. ay bitti. Kafa orman oldu, saclar fışkırdı, her yer saç
diyemiyorum, ama %50 %60 bir çıkış oldu sanirım. Saclar ince, azcık kalınlassa biseye benzeyecekler. Umutla 6. ayı bitirmeyi ve gürleşmesini diliyorum (umut kelin ekmeği).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Electro_Magnetic -- 31 Mayıs 2021; 19:40:53 > -
takip...
konu niye böyle geride kalmış yaw
-
Mahmut kök adlı kişiye saç ekimi için eşim ile gitmiş idik seneler önce kendisi doktor olmadığı hâlde bu işi yapıyordu buna yetkiniz var mı diye sordugumda bir cevap yada belge alamamıştım ne yazıkki. Kendisinin doktor olmadığı hâlde botox yaptığını güzellik merkezleriyle anlaşarak dolgu botox yaptığını bilmeyen yoktur herhalde artık. Araştırmadan doktorluk diplomasını görmeden ve hastane ortamında saç ektirin sağlık gitti mi zor toplanıyor.
Sanırım burada ekim merkezinde çalışanlar üyelik açıp reklam yapıyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 mesajla gelip yazanlar güven kaybediyor hiç yapmayın daha iyi.
-
Promed Clinic tavsiye ederim. En iyi saç ekimi merkezlerinden biri bana göre, çok fazla araştırıp Promedde karar kıldım ve hiç pişman değilim. Çok ilgililer ve hiçbir sorun yaşamadım. Çevreme de tavsiye ediyorum hep.
-
Benim de senelerdir süren araştırmalarım tekrar hız kazandı, önümüzdeki süreçte ekim yaptıracağım. Ama şu yukarıda reklam yapanlar gibi değil
-
Merhaba,
Benim saçlarım önden ve yanlardan arkaya doğru döküldü. Görüştüğüm uzmanlar 4000-5000 greft ekilmesi gerektiğini söylerler. Safir Perkutan tekniğini düşünüyorum.
1- Bu uygulamayı gerçekten çok iyi yapan "doğal ve sıklık" tavsiye edeceğiniz yer veya kişi var mıdır? İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum. İstanbul olması tercihimdir.
2- Bir de Safir Perkutan yaptırmış ve en az 6 ay veya 1 yıl geçirmiş kişiler de tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
3- Yaptırmayı düşünenler varsa toplu yaptırım ile indirim alabileceğimizi düşünmekteyim. Bu da avantaj sağlayabilir hem fiyat hem de bilgi/uygulama için birbirimize destek olunması adına..
Peşinen teşekkürler..
Cumhur
-
Görme şansımız var mıdır?
Saçlarınızın ön kısımlarını mı ektirdiniz? Kaç greft ekim yapıldı?
Eğer ön kısımlarını yaptırdıysanız, ön sınır çizgisini nasıl yaptılar? Doğal mı ve sıklığı nasıl?
Tşk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhura -- 22 Ekim 2021; 19:28:56 > -
Siz nereyi araştırıyorsunuz? İstanbul da mısınız siz de?
-
arkadaşlar merhaba , amphair ( istanbul - ataşehir) buraıs hakkında fikri olan ekım yaptıran & çeresinde yaptıran vb arkadaş varmı. bugun görüştüm seans olarak yatıklarını greft sayısı kesın olmamakla birlikte maxımum ekımı yapmaya çalıştıklarını söylediler. ücret olarak 12.000₺ istiyor 6 takstı oluyor dedı kredı kartına. işlem sonrası şampuan + serum vb. bunlarda ücretli yaklasık 550-600₺ imiş
-
merhabalar 2012-2015 yılları arasında bu konuda çok aktiftik gördüğüm kadarıyla artık kimse ne yorum nede resim ekler olmuş.Bende yeni saç ekimi yaptırdığım için hortlattım konuyu 2012 de ne orta seviyede sayılabilecek bi ekim yaptırmıştım.2022 ye kadar o saçlarla idare ettik ana saçlardan dökülen oldu ekilenlerden dökülen oldu tekrar bi 2.ekim gerekli oldu 9 mayısta 2.bi ekim yaptırdım şu an kabuklar döküldü yakın süre zarfında gidişatı ekleyeceğim buraları tekrardan değerlendireceğim :):)
-
geçmiş sayfalara şöyle bi göz attımda baya duygulandım kimler gelmiş kimler geçmiş ne mağduriyetler ne hakaretler ne gereği varmış halbuki şimdi o kadar boş ve saçma geliyorki bizimde belki yeri gelip kırdığımız insanlar olmuştur.Okuyan olursa haklarını helal etsinler
-
ne yaptınız hocam ekim yaptırdınızmı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X