Bildirim
en iyi radyo programi hangisi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
iradyo pro kesilme yok -
iradyo Lite kullanıyorum sorun yok.
-
radyo en iyisi bence.cahit cercioğlu yapmış.
radyo bluetooth radio yazınca çıkıyo. -
Sunu merak ediyorum;
İngilizce toefl sınavına hazırlanıyorum ve dinleme sınavından iyi bı skor almam gerek ve bunun icin bol bol İngilizce kaynak dinlemem gerek ki bunun icinde sıkılmadan devamlı güncel Amerikan radyoları die düşünüyorum,ve günde en az 2 saat radyo dinlemem gerek sanırım iyi bı sekilde dinlememi geliştirebilmek icin,sorun suki 1 gb lik Turkcell int paketim var ve sanırım bu yeterli olmuycaktir.internet üzerinden çalışan bı radyo programı 1 saatte ne kadar mb yer..
Konuyla ilgisi yok ama;Turkcell den tel listemi yedekledim,bu yedekleme iphone contact+sim mi yoksa sdece sim deki kisileri mi yedekledi acaba..şimdiden cevaplar Icin teşekkürler.. -
1 gb yeterli gelir -
Acaba bu programları İphone a yukledıgımız zaman Radyoyu İnternet kullanarakmı açıyor yoksa ücretsiz bir şekilde nasıl açıyor :D -
Evet radyo internet ile çalışıyor -
bugüne kadar kullandığım en iyi radyo programı TuneIn Radio.kesilme yok ve yayını kaydetme özelliği filanda var... -
ben yourmuze u oneririm... kotalilar icin bitrate ayari da var 12 kbps ye kadar dusurebiliyorsunuz...bulamadiginiz kanallari ekleme sansiniz var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 8 Kasım 2010; 21:52:25 > -
ucretliler icinden nacizane onerim ise wunder radio... -
quote:
Orijinalden alıntı: lapya
ucretliler icinden nacizane onerim ise wunder radio...
wunder radio bencede en iyisi
-
quote:
Orijinalden alıntı: serwet
Sunu merak ediyorum;
İngilizce toefl sınavına hazırlanıyorum ve dinleme sınavından iyi bı skor almam gerek ve bunun icin bol bol İngilizce kaynak dinlemem gerek ki bunun icinde sıkılmadan devamlı güncel Amerikan radyoları die düşünüyorum,ve günde en az 2 saat radyo dinlemem gerek sanırım iyi bı sekilde dinlememi geliştirebilmek icin,sorun suki 1 gb lik Turkcell int paketim var ve sanırım bu yeterli olmuycaktir.internet üzerinden çalışan bı radyo programı 1 saatte ne kadar mb yer..
Konuyla ilgisi yok ama;Turkcell den tel listemi yedekledim,bu yedekleme iphone contact+sim mi yoksa sdece sim deki kisileri mi yedekledi acaba..şimdiden cevaplar Icin teşekkürler..
http://forum.donanimhaber.com/m_43910755/mpage_1/f_/key_//tm.htm şu başlıkta hesapları yapmıştık, kalite/kota oranına göre en iyisi orda yazıyor... 1 gb günde en az 2 saate kesinlikle yetmez.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X