Şimdi Ara

En iyi Masaüstü Ajanda Programı hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
40.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, sizlerin tavsiye edebileceği masaüstüne yerleşen geniş çaplı özellikleri bulunan ve excel ilede import export uyumlu kullanabileceğim bir masaüstü ajanda programı aryıorum bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum..



  • ProPratik Ajanda 1.0 'ı sana öneririm. Özellikleri:
    Pro.Pratik Ajanda gerek iş, gerekse ev ortamında günlük işlerinizin takibinde kullanabileceğiniz kapsamlı ve pratik bir ajanda paketidir. Bu paket tümüyle ücretsiz olup tanıtım amaçlıdır.

    Başlıca Özellikleri:
    # Fatura ödemelerinizi, tahsilatlarınızı ve önemli günlerinizi takip edebilirsiniz.
    # Bu günlerle ilgili miktar girebilirsiniz. (Örnek fatura tutarı)
    # Önemli hatırlatmalarınız için ön uyarı kurabilirsiniz.
    # Uyarılarınızı günlük, haftalık, aylık, yıllık olarak otomatik tekrarlatabilirsiniz.
    # Uyarılarınızı gruplandırabilir ve kategorize edebilirsiniz.
    # Hafta sonuna gelen uyarılarınızın bir önceki Cuma gününe ya da bir sonraki Pazartesi gününe atılmasını sağlayabilirsiniz.
    # E-posta ayarlarınızı yapıp posta kutunuzu istediğiniz periyotlarla otomatik kontrol edebilir, e-posta geldiğinde ajandanın sizi sesli uyarmasını isteyebilirsiniz.
    # Tanıdığınız kişi ya da kuruluşlar için fihrist kayıtlarını tutabilirsiniz.
    # Genel ajanda bilgilerine (önemli telefonlar, şehirlerarası ve milletlerarası telefon kodları, vb.) kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
    # Uyarı ve fihrist ile ilgili raporlar alabilirsiniz.

    Not: Programın çalışabilmesi için Microsoft VB 6.0 runtime dosyaları ve Microsoft Veri Erişim Bileşenleri (MDAC) gerekmektedir. Eğer bu dosyalar daha önce bilgisayarınıza yüklenmediyse programınız çalışmayacaktır.

    Ahanda link:http://www.linkbilisim.com/files/ajanda.zip

    Bu olmadı diyorsan birde şunu dene;

    Ajanda XP 1.1.3

    Ajanda XP güncellenmiş haliyle çok daha kullanışlı bir Elektronik Ajanda uygulaması.

    Günlük işlerinizi planlayabileceğiniz, önemli günlerinizi kaydedip günü ve saati geldiğinde sizi uyarmasını sağlayabileceğiniz oldukça yararlı bir program.

    Özellikle farklı kullanıcı hesapları yaratarak özelleştirmenize olanak tanıyan uygulamada böylece veri güvenliğiniz de maksimuma çıkarılmış.

    Bu sürümde daha önceki 1.0 sürümünde göze batan hatalar giderilmiş, özellikle Not defteri bölümünde karşılaşılan sorunlar ortadan kaldırılmış.

    Ajanda XP 1.1.3 her bilgisayarda kurulu olması gereken son derece yararlı bir program Windows'un olmazsa olmazlarından eğer denemediyseniz mutlaka deneyin.

    Buyur Link:http://www.haser.com/Downloads/HaserNot.exe

    bu da olmadı dersen Pratik Ajanda 1.03 senin işini görebilir, özellikleri;

    Pratik Yazılım, kullanımı kolay fakat işinizin ayrılmaz bir parçası olacağına inandığımız Pratik Ajanda programını sizlere ücretsiz olarak sunuyor.

    Ajanda programında iki ayrı sekmede "Genel" ve "Kişisel" olmak üzere bölümler bulunmaktadır. Tek kullanıcılı ve ücretsiz olarak kullandığınız şekliyle bir anlam ifade etmeyen bu iki sekme birden fazla bilgisayarda aynı anda kullanıldığında çok pratik ve farklı çözümler sunmaktadır.


    Pratik Ajanda, tüm bir yılı gösteren bir takvim görüntüsü üzerinde, girilen bilgilere göre günlerin farklı renkte görülmesini sağlayan bir mantıkla oluşturulmuştur.

    Bir bakışta hangi günlerde ne kadar yoğunluk olduğunu kolayca anlayabileceksiniz. Özellikle büyük işyerlerinde birden fazla kişinin çalıştığı ve ortak bir ajanda/yapılacak işler de size yardımcı olan güzel bir ajanda

    Pratik Ajanda programı kişisel kullanımlar için ücretsizdir. İnnDirdikten sonra kurup hemen kullanmaya başlayabilir, dilediğiniz kadar çoğaltabilir ve dilediğiniz kadar kişiye programı dönderebilirsiniz.

    Program Genel Kullanıcı Kodu: 1
    Şifresi: Yoktur (Sadece 'Enter' tuşuna basınız.)

    Pratik Ajanda'yı aynı anda birden fazla bilgisayarda kullanmak istediğiniz takdirde bilgisayar başına 20 YTL ücret ödenmesi gerekmektedir.

    buyur link:http://www.pratik.net/download/PratikAjanda_Kur.exe

    bu da benden güzel bir günlük uygulaması iDailyDiary v.3.31 özellikleri;
    iDailyDiary ile artık sanal ortamdan diğer bir tabirle bilgisayarınızdan da günlükler tutabileceksiniz.

    Sınıfında tek ve lider olan bu günlük programı sayesinde internet ortamında geçirdiklerinizi, bilgisayarınız, çevreniz, arkadaşlarınız ve daha birçok yazmak istediğiniz birçok konuyu bu günlüğe yazabilirsiniz.

    Yazdığınız metinlere resimler, videolar ve daha birçok çeşitli animasyonlar ekleyebilir, yazılarınıza link verebilir ve günlüğünüzle daha birçok şeyi paylaşabilirsiniz.

    Ayrıca yazdıklarınızı HTML olarak blog' unuza ve web sitenize aktarabilirsiniz.

    Kısaca diyecek olursak; Artık bilgisayarınızda da bir dostunuz var

    buyur link:http://www.splinterware.com/download/idailydiary.zip

    bunları beğenmediysen irtibata geç birkaç program daha önereyim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.