Şimdi Ara

En iyi Buğ önleyici ve Yagmur kaydırıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi Buğ önleyici ve Yağmur kaydırıcı hangi Markadır? bu Marka fiyatları nedir? Kullandığınız Ürünler varsa ne gibi Problemler ile karşılaştınız

• yağmur kaydırıcı ön cama fazla sürülürse silecek çalışırken hafifi izli çalışıyor ..
    En önemli sorun bence şehir içi hızlarda yan , arka cam ve dikiz aynaları üzerinde kalan boncuk boncuk damlacıklar. .Normalde hızlanınca bu damlacıklar anında kayıp aşağıya iniyor ancak şehir içi hızın mümkün olmadığı zamanlarda yüzlerce ufak noktacık halinde camın üzerinde kalıyor bu durum daha rahatsız edici oluyor.

Yüksek hız ön cam için kusursuz bir ürün mesela resmen silecek çalıştırmanıza gerek kalmıyor damla düşerken sağ sola kayıyor anında.

• Bende konuyu takipteyim ozellikle yagmur kaydirici icin , elle uygulanan guzel urunler varsa alabilirim . Yada bu uygulamayi uygun fiyata yapan istanbulda bir yer tavsiyesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim.
  • Geçen hafta hepsiburada.com dan kargo bedava olması nedeniyle bazı malzemelerle beraber

Startime Buğu önleyici sprey aldım, ön cama uyguladım, 4 gün faydalı oldu, sonra tekrar buğu

olmaya başladı, her 4 günde bir uygulamak da problem olacak, daha uzun süreli etkisi olan

varmı bilmiyorum,
  • Buğu için en etkili ve kesin çözüm klima çalıştırmak. Anında yok eder.

Onun dışındaki çözümler geçici ve çoğu işe yaramaz maalesef...
  • 4-5 yıl önce pejo aracıma carpex bugu onleyici sürmüştüm okadar kötü olduki bugu olmasa bile bugulu göstermeye basladı ve kac kere kuaföre götürmeme ragmen camdan iğrenc izi çıkmadı cam sanki yaglı bişeyle silinmiş gibi lekeli kaldı hava sıcakken hiç bugu yokken bile netlik kayboldu sakın kullanmayın bence bu ürünü.

en iyi yöntem tabiki ısıtmalı ön camı olan bir araca sahip olmak ama bu yoksa tabiki klima ile mecbur çözeceksiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi burada da satılıyor nigrin marka var. Biraz pahalı ama kullanıyorum 1 yıl oldu hala yeni yapmisim gibi duruyor. 20000 km sürüş süresince etkinliğini bozmuyor. Alman tuv onayli uygulaması sanıldığı kadar zor degil. Şiddetle tavsiye ederim, piyasadakilerin en en iyisi

• Sonaxin yağmur kaydırma uygulamasını tavsiye ederim.

• carpex bugu kullandım ama arada yine bug"lanmalar oluyor , Carpex yagmur kaydırıcıdan ise memnum.

Bug önleyici tavsiye eden var mı

• sonax iyi bence videoları da güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

sonax iyi bence videoları da güzel.

fiyatları nedir
  • sonax ın fiyatını bende merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baskan1111

quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

sonax iyi bence videoları da güzel.

fiyatları nedir

bilgim yok hocam ben de alacağım
  • quote:

carpex bugu kullandım ama arada yine bug"lanmalar oluyor , Carpex yagmur kaydırıcıdan ise memnum.

Bug önleyici tavsiye eden var mı

Pril ile ya da benzer bir bulaşık deterjanını abartmamak kaydıyla bir beze döküp camları iz kalmıyacak şekilde silin, en azından 4-5 gün 1 hafta rahat buğu yapmıyor.

O spreyler taş çatlasın 2 gün işlev görmekte,3.gün bir daha sıkmak zorundasınız.
  • quote:

En iyi Buğ önleyici ve Yağmur kaydırıcı hangi Markadır? bu Marka fiyatları nedir? Kullandığınız Ürünler varsa ne gibi Problemler ile karşılaştınız

Buğ mu buğu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kürsad

Sonaxin yağmur kaydırma uygulamasını tavsiye ederim.

kesinlikle katılıyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.