Şimdi Ara

En genç ve kalitesiz operatör senden cacık olmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu bölümde yer alan insanlar iyi kötü bu işle ilgili ve anlayan insanlar. Şimdi sorarım size gecenin 3 nde 7 dakika müşteri hizmetlerini beklemek normalmidir?

Dahası müşteri hizmetleriyle şu diolog normal midir?
    - iyi geceler ben bilmemle nasıl yardımcı olabilirim
    - bilmem ne hanım iyi geceler
    - Evet buyrun
    - Kapsama alanıyla ilgili bir şikayetim olacaktı
    - Bir dünya yalan yalan yalan
    - İyi ama bilmem ne hanım ben Ankara Çankayadan arıyorum daha doğrusu arayamıyorum camdan düşecem sizle konuşcam diye
    - Çaktırmadan gülme sesi, efendim hangi caddedesiniz
    - 28. cadde deymi bu 30.şikayetim
    - İlgili arkadaşa bildireceğiz diyen laubali, ciddiyetsiz bir konuşma
    - Pek sayın hanfendi bu konuşma kaydediliyor dimi
    - Evet
    - İyi öyleyse aynen dinletin amirinize
    - Efendim
    - Bana ağrı dağında çekiyoruz diyorsunuz ama Ankara Çankayada çekmiyorsunuz
    - !Q3qweqweqweq
    - Beyfendi biz sadece 2007 yılındaki sorunlarla ilgilenebiliyoruz
    - hanfendi hangi aydayız
    - anlayamadım
    - hangi aydayız diyorum
    - temmuz
    - ee hala bir gelişme yok ankara da
    - bir dünya yalan yalan yalan ve ilgili arkadaşa iletecez
    - peki hanfendi siz de emir kulusunuz ama görüşmeyi dinletin lütfen

Avea sen değiş 10 dakikası 2 kontör hepten bedava olsan senden cacık olmaaaaaaz. Eminim bir yetkili okur bu yazıyı. Siz anca baskı kurup yalanınız ortaya çıkmasını engellemeye çalışırsınız. Yazıklar olsun size. Tüüüü

Yaşasın Vodafone, yaşasın ciddiyet. Kazık da olsa yaşasın adam yerine koyan Turkcell

birde müşteri hizmetlerinde direk ne diye kamu hizmetleri için 1 i tuşlayın diyorsunuz. Siz de anladınız galiba bedava konuşturduğunuz memurlar hariç size kimsenin minnet etmeyeceğini

• turkcel müşteri hizmetleri...
    kuznin geçen hafta telini çaldırdı...turkcellden 15.07 de yedek kart çıkarmak için bayiye gitti(kozyatağı carrefour) sistemler çalışmıyor demişler ertesi gün başa bir turkcelle gitti yine aynı şey..cuma akşamı kartını sonunda aldı...hattını açtırmak için ctesi sabah 4440532 i aradık..yaklaşık 6 dakika bekleme sonrası kimlik bilgilerini alırken müşteri temsilcisinin ekranı gitti daha sonra tekrar arayın dediler..dün sabaha kadar(23.07) defalarca 4440532 i aradık hat dün gece ancak açıldı..ben ilk defa turkcellde bu kadar kötü hizmet gördüm...son 1 haftadır sistemleri hep problemliymiş..
    şu ara en iyi destek vodafone da var sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

turkcel müşteri hizmetleri...
    kuznin geçen hafta telini çaldırdı...turkcellden 15.07 de yedek kart çıkarmak için bayiye gitti(kozyatağı carrefour) sistemler çalışmıyor demişler ertesi gün başa bir turkcelle gitti yine aynı şey..cuma akşamı kartını sonunda aldı...hattını açtırmak için ctesi sabah 4440532 i aradık..yaklaşık 6 dakika bekleme sonrası kimlik bilgilerini alırken müşteri temsilcisinin ekranı gitti daha sonra tekrar arayın dediler..dün sabaha kadar(23.07) defalarca 4440532 i aradık hat dün gece ancak açıldı..ben ilk defa turkcellde bu kadar kötü hizmet gördüm...son 1 haftadır sistemleri hep problemliymiş..
    şu ara en iyi destek vodafone da var sanırım..

Yanılmıyorsam hâlâ Vodafone müşteri hizmetleri telefon numarasını aramak, konuşma uzunluğuna göre ücretlendiriliyor. Keşke bundan vazgeçseler, Avea ve Turkcell gibi arama başına sabit ücret alsalar. O zaman daha da iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfiz -- 24 Temmuz 2007; 9:25:19 >

• Yaşadığınız kötü bir hadise o operatörün kötü olduğunu göstermemeli bence
  • avea yı sadece mesaj kampanyası var diye aldım msj ları bile kullanmaıyom şimdi kontörler kendiliğinden gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobilist

Yaşadığınız kötü bir hadise o operatörün kötü olduğunu göstermemeli bence

Öyle tabide bu avea nın ilk hadisesi değil ki internet sitesine girersin bize mail atın derler 2 sayfa yazı yazarsın mail atarsın. Geri müşteri hizmetlerini arayın diye mesaj gelir. Müşteri hizmetlerini ararsın kapsama alanı ile ilgili şikayette bulunursun bir dünya yalan dinlersin. Ciddi bir konuşma alamazsın. Turkcell de hiç kapsama alanı şikayetim olmadı ama Vodafone u daha doğrusu Telsim zamanındayken kapasanı alanıyla ilgili aramıştım. Tam adres istemişlerdi. Bir dünya soru sormuşlardı. Demekki gerekli ki bir dünya soru sordular.

Avea sadece cadde ismini alarak tüm sorunları çözebiliyorsa bravo onlara. İLgilenilecek beyfendi tabi yerseeeeen

• ınsanlara ne kadar çok değer verilir sorunları çözmek için uğraşılırsa her ıkı taraf ıcın de iyi olur.ama halk kaybetmez yapan kendıne yapar her zaman.sonuçta bu bir halka hizmettir.insanların sorunlarını çözmek zorundalar....eger halk bunları tercıh etmese o ınsanlar bu işten ekmek kazanamazlar...herkes vazifesini bilmeli..sadece bu olaya göre degıl genel konuşuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bırakın ya aveadan harbi cacık olmaz rastladığım en kötü teknik destek onlarda hakikaten telsime avrupa eli değdi adamlar ciddileşti..
  • aveayı aria zamanından beri kullanırım hatta ben aldığımda sadece samsun ve trabzon merkezde çekiyordu. yani civar beldelerde bile yoktu. sadece merkezlerde. bn trabzonda üniv okuyordum. O gün bugündür değiştirmedim. Hala memnunum. Bu firmanın katettiği yolu gelin ben size anlatayım. Öyle başka şebekelerin harcı değil. Turkcell ile 98 e kadar filan elde harita ile seyahate cıkardık orda çekiyor burda çekmiyor diye. Avea şuanda en dandik yerlerde bile çekiyor. Ve yine en iyi şebeke avea. Şehir içlerinde bazen sorun yaratıyor ama o da yakında düzeltilir.
  • Arkadaşlar ben her zaman söylerim. Avea nın müşteri hizmetlerinin keyfine değmezseniz aveaya diyecek yok. Hiç boşuna bir sorunla karşılaştığınızda müşteri hizmetlerini aramayın. Ben kaç kere aradıysam hepsindede ben haksız çıktım. Onun için sorununuzu en iyisi kendiniz hallatmeye çalışın... Hepinize saygılar.....
  • Avea'yı artık hiç sevmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunay1985

Arkadaşlar ben her zaman söylerim. Avea nın müşteri hizmetlerinin keyfine değmezseniz aveaya diyecek yok. Hiç boşuna bir sorunla karşılaştığınızda müşteri hizmetlerini aramayın. Ben kaç kere aradıysam hepsindede ben haksız çıktım. Onun için sorununuzu en iyisi kendiniz hallatmeye çalışın... Hepinize saygılar.....

evet inanılmaz dercede hatta birde tepki koydular suçluymuşum gibi ne yapalım abi ucuz olduğundan kullanıyoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mylove

Avea'yı artık hiç sevmiyorum
    buradan tepkimizi gösterelim arkadaşlar

http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=contactus&lang=tr&flag=2&lang=tr&pagemenu=onerileriniz

http://forum.donanimhaber.com/m_16167549/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

R E Z A L E T

Tcell müşterisiyken ucuz diye aldım mobil öğrenci ama konuşmak ne mümkün. İstanbul Şişli gibi yerde sürünüyor. Merkezi Nişantaşında orda bile çekmediği yerler var kapalı yerlerde zaten sıfır.

Çektiği yerlerde konuşabilsek ona da razıyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abrek üç

quote:

http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=contactus&lang=tr&flag=2&lang=tr&pagemenu=onerileriniz

ben burda göstercem

• quote:

Orjinalden alıntı: istanbul_54

quote:

Orjinalden alıntı: abrek üç

quote:

ben burda göstercem
    yazdğın
    mesajların çoğu aveayla ilgili gerçekten burda bayağı bi göstemişsin

• quote:

Orjinalden alıntı: ufo

quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

R E Z A L E T

Tcell müşterisiyken ucuz diye aldım mobil öğrenci ama konuşmak ne mümkün. İstanbul Şişli gibi yerde sürünüyor. Merkezi Nişantaşında orda bile çekmediği yerler var kapalı yerlerde zaten sıfır.

Çektiği yerlerde konuşabilsek ona da razıyım.

Ya bu nasıl zihniyet ya gerçekten anlamak imkansız. Sen İstanbul da Ankarada doğru dürüst çekmezken dağda bayırda çekseeen ne çekmesen ne.

Vodafone Türkiyedeki yatırımlarına İstanbuldan başladı. İşte akıllı adamın hali bir başka oluyor. Kim ne derse desin arkadaş bir şirket dünya devi olduysa bir bildiği vardır.

• dünya deviyle alakası yok üç kuruş beyni olan öküz bile önce 20 milyonluk şehre yatırım yapması gerektiğini bilir. Ama Avea bilmiyor maalesef
  • bendede avea var babam polisti aldık anne babam için süper ama benim için berbat anasını satayım cama çıkcaz her zaman zati tel alıcam 1 aya kadar turkcellde düşünüyıoorum
  • avea = yalan hakllısısınz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.