aveanın son zamanklardaki saçma kampanyaları ve ücretsiz servisleri ücretli yapmasına tepkinizi gösterin işte bana yolladıkları cevap,
Değerli Müşterimiz;
Zaman ayırarak bize yazdığınız için teşekkür ederiz.
Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden Avea için, değerli müşterilerimizden gelen her türlü öneri ve eleştiri büyük önem taşımaktadır.
Mobil Öğrenci Tarifesi'nin özellikleri 12.06.2007 tarihi itibari ile hizmet kalitesinde artış sağlamak ve abonelerimize daha fazla avantaj sunabilmek amacıyla değiştirilmiştir.
Mobil Öğrenci tarifesi yalnızca Avea içi değil her yönü aramada çok avantajlı bir tarifemizdir.
Önümüzdeki günlerde de yepyeni fırsatlar abonelerimizin hizmetine sunulmaya devam edecektir.
Yeni uygulama ile abonelerimiz tek seferde birim fiyatı çok daha uygun olan 150 ve üzeri kontör yüklediklerinde Mobil Öğrenci tarifesindeki tüm abonelerle, avantajlı konuşma fiyatı olarak 10 dakikada 2 kontör üzerinden görüşebilmektedirler. 10 Temmuz 2007 itibarıyla başlayan yeni uygulamamızda ise (31 Aralık 2007'ye dek) tek seferde yapılan tek seferde minumum 150 kontörlük yükleme karşılığı, diğer operatörleri arama fiyatı 30 gün boyunca dakikası 2 kontör olacaktır. Yükleme koşulu yerine getirilmediğinde dakika fiyatı 4 kontör olarak devam edecektir.(önceden 100 kontordü)
Mobil Öğrenci tarifesinde, tek seferde 150 ve üzeri kontör yüklendiğinde 30 gün boyunca Mobil Öğrenci tarifesinde bulunan Avea'lılarla 10 dakikası 2 kontöre görüşebilirsiniz. Bu koşul yerine getirilmediğinde uygulanan ücretlendirme, dakikada 2 kontördür.(önceden 100 kontördü)
Diğer Avea’lılarla dakikada 3 kontör, sabit hat ve diğer GSM operatörleriyle dakikada 4 kontör üzerinden ücretlendirilirsiniz. 1 SMS fiyatı ise 1 kontördür.
250 ve üzerinde kontör yüklediğinizde, her yüklemeniz için yurt içi her yöne kullanabileceğiniz 150 hediye SMS kazanabilirsiniz. SMS’leriniz yüklendikten 30 gün sonra kullanılmayan hediye SMS’ler silinecektir.()
Daha detaylı bilgi ve tüm sorularınız için, bildiriminiz ile ilgili anında görüşmek üzere 7 gün 24 saat Avea Müşteri Hizmetleri‘ni (Avea hattınızdan 500, sabit hatlardan 4441500) arayabilirsiniz.
(arayanı bil şimdi ücretli)
Saygılarımızla
AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Direktörlüğü
Bu nasıl mantık ya. Mobil Öğrenciye atılan kazığı görememek için KÖR OLMAK gerekir. 150 kontör yüklendiğinde Vodafone - Turkcell i 2 kontöre arıyorsunuz Avea ya doğru 3 kontör gidiyor. Kamu tarifelerinin acısını öğrenciden çıkarıyorlar.
Üstelik sürekli de sistematik şekilde kuşa cevirdiler mobil öğrenciyi. Eskiden hediye mesajlar her yöne atılabiliyordu, 100 kontör yükleyince 100 mesaj veriyordu, bu tarife ilk çıktığında 100 kontör yükleme zorunluluğu da yoktu.
Kapsama alanını genişletirsin, adam gibi çekersin anlarım zamlarını. Hiçbir değişiklik yokken ne diye bunlar
Daha birkaç ay önce Cep Öğrenciler dışındaki Avea numaralarını aramanın dakikası 2 kontördü. Bunu da 3 kontör yaptılar. İki aydır kontör yüklemiyorum. Bu gidişle hat iptal olacak...
başka ne yazmalarını bekliyordunuz ki.
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
başka ne yazmalarını bekliyordunuz ki.
abi elini ayağını öpelim yapma bırakma bizi......gibi şeyler bekliyorduk
Arkadaşler eleştirileri okuyorum ve haklı eleştiri hepsi, ben iki buçuk yıl kadar önce turkcell den avea ya geçen bir kullanıcıyım. Çok vefalı bir müşteri değilim, daha avantajlı bişeyler varsa hiç düşünmeden değişiklik yaparım. ancak şu an için bu tarifeden daha avantajlı bişeyler var mı? Varsa onu yazın biz de en azından ondan faydalanalım...
avea buyuk yalan...
bi suru sorunla karsilastim avea hattimda..
kapsama alani sorunlarini geciyorum direk..
son zamanlarda aradigim bir numaraya hic bilmedigim birisi cevap veriyor nasil bir komedidir bilmiyorum,ucuzcu zihniyetle bu isler yurumuyor,
ayrica musteri hizmetlerine bir sikayetimi bildirdim,attigim mesajlar 2 gun sonra iletiliyor veya iletilmiyor diye.. verdigi cevapta kadinin su idi.telefonunuzu tamir ettirin
2 avea hattim var. Personel plus tüm kamu aboneleriyle sınırsız görüşmemi ve ayda 600 ücretsiz sms atmamı sağlıyor. Fakat mobil ogrenci tarifesinde yapılan bu haksız değişikliklere karşıyım. O nedenle aylardır kontör yüklemiyorum hattım iptal olsun umrumda değil. Her yöne ücretsiz sms olayının sadece avea abonelerine gönderimi zaten büyük yanlıştı. Tüm hepsini geçtim avea.com.tr'den günde 10 sms atabiliyorduk tüm operatörlere Turkcell ve Telsim bunu hiçbir zaman yapmadı avea örnek teşkil ediyordu. Sözüm ona kullanıcılarına kıyak geçtiler günlük sms limitini 20'e çıkardılar. Fakat sadece avea abonerine (!) Zaten avea kullanıcıları hediye msjlarını cepten gönderiyor. Vodafone koşulsuz %50 indirime gitti. Avea şu an 7 milyon müşterisi var diye Turkcell gibi havalı davranıyor. Unutmasın 2-3 sene önceki hallerini. Türk milleti operatörü vezir de eder, rezil de ;)
quote:
Orjinalden alıntı: SonyStyle
2 avea hattim var. Personel plus tüm kamu aboneleriyle sınırsız görüşmemi ve ayda 600 ücretsiz sms atmamı sağlıyor. Fakat mobil ogrenci tarifesinde yapılan bu haksız değişikliklere karşıyım. O nedenle aylardır kontör yüklemiyorum hattım iptal olsun umrumda değil. Her yöne ücretsiz sms olayının sadece avea abonelerine gönderimi zaten büyük yanlıştı. Tüm hepsini geçtim avea.com.tr'den günde 10 sms atabiliyorduk tüm operatörlere Turkcell ve Telsim bunu hiçbir zaman yapmadı avea örnek teşkil ediyordu. Sözüm ona kullanıcılarına kıyak geçtiler günlük sms limitini 20'e çıkardılar. Fakat sadece avea abonerine (!) Zaten avea kullanıcıları hediye msjlarını cepten gönderiyor. Vodafone koşulsuz %50 indirime gitti. Avea şu an 7 milyon müşterisi var diye Turkcell gibi havalı davranıyor. Unutmasın 2-3 sene önceki hallerini. Türk milleti operatörü vezir de eder, rezil de ;)
cevap budur..dediğim gibi.aveadan memnun olmayanlar şu dakika hatlarını atıp vodafone veya turkcell alsın.gerçekten biz bunlara para kazandırdıkça onlar yan gelip yatıyor..ama vodafone ve turkcell çabalıyor daha iyisini yapmak için..aveanın yaptığı türk askeri yan gelip yatıyor diyen şahsiyetin zihniyetine eşdeğer..yani boş.ayrıca
quote:
Orjinalden alıntı: BaSSTaRd aveadan memnun olmayanlar şu dakika hatlarını atıp vodafone veya turkcell alsın.
Vodafone u anladıkta neden Turkcell alacağız daha mı iyi, avea yı turkcell in kazıkalrından kurtulmak için tercih ettiğimizi unutmayalım...
quote:
Orjinalden alıntı: SonyStyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme