Şimdi Ara

En genç ve kalitesiz operatör senden cacık olmaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hatlarınızı atın memnun olmayanlar.başka bir operatöre geçin tercihim vodafone dur billur gibi ses..kesilme yok.şehir içi şehirlerarası tam çekim..daha ne.ingilizler götürüyor işi
  • adamlar biliyor bu işi
  • allah belanı versin avea gecenin 3ünde kim seni arıyor 10dk bekletiyorsun beni mms ücreti kesildi ulaşmadan diyorum gönderdiğiniz kişi bizi arasın diyorsun ben allahın belasını yahudinin çalışanları neden sizi arasın benim hattımdan gitti mms şerefsiz sürüsü

• quote:

Orjinalden alıntı: ..:Roman Kosecki:..

allah belanı versin avea gecenin 3ünde kim seni arıyor 10dk bekletiyorsun beni mms ücreti kesildi ulaşmadan diyorum gönderdiğiniz kişi bizi arasın diyorsun ben allahın belasını yahudinin çalışanları neden sizi arasın benim hattımdan gitti mms şerefsiz sürüsü

Al işte avea. Bir şeyi düzgün olsa şaşırcam

• quote:

allah belanı versin avea gecenin 3ünde kim seni arıyor 10dk bekletiyorsun beni mms ücreti kesildi ulaşmadan diyorum gönderdiğiniz kişi bizi arasın diyorsun ben allahın belasını yahudinin çalışanları neden sizi arasın benim hattımdan gitti mms şerefsiz sürüsü

gerçekten bunlar yahudi şirketi olduğundan beri inanılmaz kötü bir müş.hizmetleri var insana hayvan muamelesi yapıyorlar cidden öyle ama vodafone müşteri hizmetleri öyle değil hasta oldum bunların halkla iç içe olmalarına ama avea müş.hizmetleri öyle değil cidden tazminat davası açsam kazanırım bu ne ya sonuçta ben müşteriyim kapat o zaman sana ulaşacağım hattı aramayalım daha iyi italyanlar varken bunların başında bunlar ilgileniyorlardı müşteriyle çünkü italya bu konuda lider allahın yahudisi ne anlasın gsm işinden onun için avea aria yı aratıyor keşke aria tek kalsaydı zannedersem bu aveanın %83 ü yahudinin şu 3 hat içinden yine en iyisi vodafone diyorum ve müşterilere gösterdikleri hassasiyet,özen ve ilgiden dolayı teşekkür ediyorum kullanmam senin hattını avea kırar atarım 3 kuruş daha fazla veririm vodafone kullanırım

• quote:

ben de daha iyisi var
    mms karşı tarafa iletilmedi.aveayı aradım.verdikleri cevap:kendi kendinize mms gönderin.kendinize iletilirse bilin ki sorun karşı tarafta.

çözüm metotlarına hayran oldum

• quote:

Orjinalden alıntı: atahandl

quote:

ben de daha iyisi var
    mms karşı tarafa iletilmedi.aveayı aradım.verdikleri cevap:kendi kendinize mms gönderin.kendinize iletilirse bilin ki sorun karşı tarafta.

Bu cevaba haikatten koptum. ya bu nasıl zihniyet gerçekten anlamak zor. Artık cidden bende 2 katı para veririm bunlara minnet etmem. Ya karşında konuşan insan ya böyle ciddiyetsiz cevap nasıl verebilir bunlar ya. Konuşmasam cidden inanmazdım böyle bir müşteri hizmetlerine. Daha 3 günlük dandirik firmalar bile arayınca saatlerce ilgileniyorlar. Ya arkadaşlar gerçekten kullanmayın şunların hattını. Bizi mecbur zannediyorlar hatlarını kullanmaya. Yemin ediyorum biz bıraksak en fazla ama en fazla 6 ay dayanır bunlar. Faturalı hat felan diyorlar 1 milyon memur kurtarsın bunları kurtarıyorsa. Yanlış anlaşılmasın abanada 12 YTL ye o kadar bedava görüşme sunsalar bende kullanırdım ama acısı mobil öğrenciden çıkıyor arkadaşlar akıllı olun azıcık. Tcell yada Vodafone kullanın demiyorum sadece işinize ne geliyorsa hangisi düzgün çekiyorsa onu kullanın hangisi size değer veriyorsa onu kullanın diyorum.

Son olarak Ankarada avea kullanmak salaklıktır diyorum. Utanmasalar hiç verici koymayacaklar. Duyduğum kadarıyla İstanbul da farklı değilmiş. İzmir merkezde nisbeten iyiymişler. İddia ediyorum eski aycell Ankarada avea dan çok daha iyi çekiyordu kim gelirse gelsin sonuna kadar savunurum. Avea kapat kepenkleri git nerden geldiysen oraya. Artık Lübnan a mı gidersin nereye gidersen artık. Şahsi görüşüm istemiyorum seni ülkemin başkentinde. Koyma verici merici onuda istemiyorum(zaten koymazsın koymak istemezsin)

• quote:

quote:

ben de daha iyisi var

hayran olduğun metodu denedin mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: son_of_sun

quote:

quote:

ben de daha iyisi var

cevap vermedim müşteri hizmetleri yetkilisine ve telefonu suratına kapadım tek kelime etmeden..ha bu arada bu cevabı veren aveamerkezi aradığımızda karşımıza ilk çıkan görevlilerden değil,ilk çıkan bilemedi.mms problemleriyle ilgili birime aktarayım sizi dedi.mms uzmanı arkadaş da bu çözüm yolunu sundu

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben de daha iyisi var

cevap vermedim müşteri hizmetleri yetkilisine ve telefonu suratına kapadım tek kelime etmeden..ha bu arada bu cevabı veren aveamerkezi aradığımızda karşımıza ilk çıkan görevlilerden değil,ilk çıkan bilemedi.mms problemleriyle ilgili birime aktarayım sizi dedi.mms uzmanı arkadaş da bu çözüm yolunu sundu

Hayır ben ciddiyim.Denedin mi.Çünkü bende de MMS gönderme sorunu vardı.Kendime gönderdim geldi.Sonra göndermek istediğim numaradan farklı bir avea numarasına gönderdiğim MMS ulaştı.Ondan sonra gönderemediğim arkadaşa aramıştı müşteri hizmetlerini.Ama sen farklı bir avea numarasına da gönderip denediysen o ayrı...

• iyi de ben neden 6 kontörümü harcayım ki..ortada bir sorun var.sorunu çözmek onların işi.böyle abukluk olur mu yahu..
  • Ama sorununu çözebilmeleri için senin de onlara biraz yardımcı olman gerekmezmi."Ben hattın diğer ucunda bekliyorum,hadi bana yardımcı olun" şeklinde hiçbirşey yapmadan beklemek yanlış bence.Sonuçta bu kontrolün yapılması gerekiyor.Hata cihazdaki ayarlarda mı,operatörde mi yoksa MMS göndermek istediğin kişide mi.Zaten bu kontrolu yaptıktan sonra yine sms gönderemezsen yada alamazsan tekrar aradığında yardımcı olurlar.Taktir edersin ki 7 milyon abone var ve her arayıp "MMS gönderemiyorum" diyen abone ile de uzun uzun konuşulamıyor.Bi denemeni tavsiye ederim.
  • köylüyü alıp müşteri hizletlerinde operatör yaparsan olacağı budur..çocukça cevaplar verirler sana..üstünede alaya alırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 1 Ağustos 2007; 11:35:01 >
  • quote:

Ama sorununu çözebilmeleri için senin de onlara biraz yardımcı olman gerekmezmi."Ben hattın diğer ucunda bekliyorum,hadi bana yardımcı olun" şeklinde hiçbirşey yapmadan beklemek yanlış bence.Sonuçta bu kontrolün yapılması gerekiyor.Hata cihazdaki ayarlarda mı,operatörde mi yoksa MMS göndermek istediğin kişide mi.Zaten bu kontrolu yaptıktan sonra yine sms gönderemezsen yada alamazsan tekrar aradığında yardımcı olurlar.Taktir edersin ki 7 milyon abone var ve her arayıp "MMS gönderemiyorum" diyen abone ile de uzun uzun konuşulamıyor.Bi denemeni tavsiye ederim.

biz böyle mazur göre göre boşvermişliklerini tepemize çıktılar zaten.ortada bir sorun var.ben bunu çözmek için 2 kontöre aveamerkezi aramışım.diyorlar ki 6 kontör daha harca kendi kendine mms at..olmadı mms ve gprs ayarlarını atalım size tekrar 16 kontör karşılığı..

üstat ben ne anladım bu işten...yani nerede kaldı bunların yol göstericiliği..ben kendim de bunları yapardım yaf.

7 milyon aboneye gelince...ona göre çağrı cevaplama sistemi kurarsın.koskoca bankalar nbasıl cevaplıyorsa öyle.kaldı ki 7 milyon kişiden kaçı aveamerkez'i arıyor yahu ben bile ayda bir arıyorumdur..gerçi çözüm bulma yolunda umut ışığı vermemelerinden aramıyorum o ayrı

• Ücretlenme konusunnda haklısın.En azından daha önce bu konu ile ilgili aramış abonenin kayılarına istinaden ücret alınamasa ve ayarlar vs. işlemler ücretsiz yapılsa daha iyi olur müşteri memnuniyeti açısından tabi.

MMS konusunda gelince de avea değil de benim kişisel tavsiyem olarak algıla.Sonuçta sorun ayarlarında,şebekede yada göndermek istediğin kişide.Ama yinede senin tercihin tabi...
  • MMS ve GPRS ayarlarında avea dan başka ücret alan kalmadı. Onlarıda çoğu zaman yanlış yolluyorlar
  • Turkcell'den Avea'ya geçmeye niyetlenmiştim.
    Bu başlığı okudum... Bu kadar şikayet görünce, içim karardı...
    Sonuç olarak, Avea'dan da soğudum...

İstikamet Vodafone...
  • quote:

Orjinalden alıntı: abdulgaddar

Turkcell'den Avea'ya geçmeye niyetlenmiştim.
    Bu başlığı okudum... Bu kadar şikayet görünce, içim karardı...
    Sonuç olarak, Avea'dan da soğudum...

İstikamet Vodafone...

doğru tercih Kardeşim çok memnun kalırsın her keseye göre tarife mevcut..

Edit:İmla Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 4 Ağustos 2007; 16:54:18 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.