Şimdi Ara

En düşük kategoriden maç seyri nasıl? Çok mu uzak sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Galatasaray şampiyonlar liginde play-off kalırsa maça gitmek istiyorum param en düşük kategoriye yetiyor maç seyri nasıl? Gidilir mi sizce değer mi? Cevaplarsanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Maçı şöyle izlediğini düşün. Seyri belki sana kötü gelir ama daha sonra yine özetini izlersin.

Ama CL atmosferini , ambiyansı görmek için bir kere bile olsa mutlaka gidip görülmeli.

Cevabınız için çok teşekkürler,Arkadaşlar merhaba, Galatasaray şampiyonlar liginde play-off kalırsa İstanbul'daki maça gitmek istiyorum. Malum ekonomi yüzünden de en ucuz tarifeden gideceğim. Örneğin atletico maçı için 2.300-2.350-7.500 gidişat bu şekilde birden 7.5 bin TL'ye zıplamış, biletler satışa sunulduktan kaç dakika sonra veya saat sonra en ucuz tarifeler biter? Bu sorumu da cevaplarsanız çok sevinirim.

Bizim takım da taraftarda lige yeterince önem vermemeye başladı Lig maçlarında bilet bulmak çok zor değil ama Avrupa maçlarında hele dediğin yerlere bilet bulmak neredeyse imkansız 10 saniyede nasıl oluyorsa tükeniyor Bende gs plus ve gspara üyelikleri var Bunlara özel ön satış yapılır Onlara bile yetişemiyorum Anında bitiyor uygun yerler Ayrıca Atletico maçından daha da pahalı olacaktır play off maçı biletleri

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.