En düşük kategoriden maç seyri nasıl? Çok mu uzak sizce?
Arkadaşlar merhaba Galatasaray şampiyonlar liginde play-off kalırsa maça gitmek istiyorum param en düşük kategoriye yetiyor maç seyri nasıl? Gidilir mi sizce değer mi? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba, Galatasaray şampiyonlar liginde play-off kalırsa İstanbul'daki maça gitmek istiyorum. Malum ekonomi yüzünden de en ucuz tarifeden gideceğim. Örneğin atletico maçı için 2.300-2.350-7.500 gidişat bu şekilde birden 7.5 bin TL'ye zıplamış, biletler satışa sunulduktan kaç dakika sonra veya saat sonra en ucuz tarifeler biter? Bilgili arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
c2den hakaret davası yemiş olabilir miyim?
Yaklaşık 7 ay önce troll yaparken birisi ses atarak sövmeye başladı bende ona yazılı olarak sövdüm sonra ses kayıtlarını silerek "mahkemede görüşürüz" dedi geçenlerde karakolda babamın bir işi varken adına bişey açılmış mı diye bakıyordu ve ordaki polis x şehrinden bi dosya var ama bize düşmemiş 1.5 2 aya düşer demişler.Babam hükümet karşıtı yazılar yazdığı için bi kere davalık olmuştu benim olay mıdır sizce? dediğim gibi 7 ay geçmişti ve dosyanın düşmesi polise göre 8 9 ayı bulucak gibi gözüküyor,bu arada şirket abdye satılmış fakat Türkiyede ofisleri var ne kadar yere baksamda c2den davalık olan birisini görmedim sizce dava edilmiş olabilir miyim?
Flört uygulaması yazıyorum aklımda hukuksal birkaç soru var
1)Herhangi bir taciz , hakaret vb. gibi durumlarda kolluk kuvvetleri benimle nasıl iletişime geçer(şirket e-postası ile iletişime geçilir diyor fakat gerçek kolluk kuveti olduğunu nasıl anlayacağım)?
2)Mesela veritabanımda bir problem oluştu ve suçlu kişinin ip ve diğer bilgilerini kolluk kuvvetlerine iletemedim bunun sonucunda nolur?
3)Şikayet varda flört uygulamalarının otomatik para çekmesi sonucu mağdur olan kişiler oluyor ve para iade edilmemesi koşulunda uygulamayı dava edeceklerini söylüyorlar, dava edebilir mi eder ise sonucu nolur?
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Mesaj Sayısı: 22
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 27
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 211)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hukuk Bölümü






Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
4 Yanıt
0 




