Şimdi Ara

EN ÇOK TUTULAN SES SİSTEMLERİNİ ARAŞTIRDIM (SÜREKLİ GÜNCEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
14.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR PC İÇİN SES SİSTEMLERİNİ SİZLER İÇİN ARAŞTIRDIM GENELLİKLE ÜNLÜ MARKALAR VAR
    ÖNCE MİCROLABLAR

Microlab 5.1 A-6623 6800W 5.1 Anfili Uz.Kum. Fantazi Home Cinema

Kanal Gerçek 5.1 Kanal
    Güç Çikisi 6800W (PMPO) 99W RMS (14Wx5+29W)
    Frekans Araligi 30Hz-20KHz
    Kontrol Panel Power, Master, Woofer, Input Select......

Uz. Kumanda Var
    Boyutlari(ExDxY) ( Amplifier)201x72x212mm
    (Woofer Speaker) 244x224x245mm
    (Satellite Speaker anterior) 160x160x306mm
    (Satellite Speaker middle) 215x75x94mm
    (Satellite Speaker back)66x75x215mm
    Renk Seçenegi Gümüs
    Diger Özellikleri PC, vcd, dvd...kullanilabilir. AC-3, DTS ve THX e hazir, 2.1 ve 5.1 seçenegi, Magnetik koruma, Ahsap Woofer, Kolay Kurulum, sik tasarim

YORUMUM:

GERÇEKTENDE İNCE UYDULARI VEDE GÖRÜNÜM OLARAK ÇOK ŞIK WEDE KUMANDA OLAYI ÇOK HARİKA PC, vcd, dvd... GİBİ ÜRÜNLERDE KULLANILMASI SÜPER THX e hazir, 2.1 ve 5.1 seçenegi, OLMASIDA ÇOK GÜZEL X540IN MATRİX TUŞU GİBİ OLACAK BYTE DERGİSİNDE EDİTÖRÜN SEÇİMİ OLMASI AÇISINDANDA SÜPER ORTALAMA FİYATI İSE 180 İLE 200 ARASI BYTE DERGİSİNDE 100 ÜZERİNDEN 96 PUAN ALAN Bİ ÜRÜN BUNU TEK GEÇERİM KESİNLİKLE TAVSİYEM 2 KİŞİDE DİNLEDİM

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Microlab 5.1 H-500

Teknik Özellikleri:
    -Kanal:Gerçek 5.1 Kanal
    -Güç Çikisi: 32wx5+80W RMS
    -Frekans Araligi: 150Hz-20KHz
    -Kontrol Panel: Çok Fonksiyonlu Uz.Kum.
    -Uz. Kumanda: Var
    -Boyutlari(ExDxY): Satellite:123x182x224mm /Woofer:258x289x312mm

BU ALETİ BU KADAR FARKLI YAPAN ŞEY GALİBA GİĞER AHŞAP ÜRÜNLERİNE 5 BASACAK OLMASI GİGAWORKSÜ ÖTTÜRÜR BU SİSTEM GALİBA SAHİBİNDEN .COMDA GÖRDÜM 42 KİLOYMUŞ GALİBA AMA BENDEN 100 ÜZERİNDEN 90 ALIRDI ÇÜNKÜ
    DİĞER MİCROLAB GİBİ 2.1 OLARAK KULLANMA FONKSYONU YOK KABLOLARINI SÖKÜCEZ MECBUR BU YÜZDEN 90PC, vcd, dvd... hazir. AC3 ve DTS decoder, Komple Ahsap, Sik tasarim OLAYI SÜPER VEDE KOMPLE AHŞAP SESTE ÇOK ÖNEMLİDİR BU MUTLAKA HİÇ YOKTAN WOOFER AHŞAP OLMALI BU SES SİSTEMİ BİR ÇOK SES SİSTEMİNDEN ÇOK ÜSTÜNDÜR, ZATEN RESİMLERE BAKINCA ÜRÜNÜN NE KADAR KALİTELİ OLDUĞU ANLAŞILIYOR. TAM FONKSİYON UZAKTAN KUMANDALIDIR. İKİ AYRI SES ÇÖZÜMLEYİCİSİ VARDIR. HEM GÖRÜNTÜ HEMDE SES OLARAK EVİNİZE ÇOK AYRI BİR HAVA KATACAK.
    SETİ ALDIĞINIZDA TEK ÜZÜLEN KOMŞULARINIZ OLACAK !

Seti kadıkoyde bir yerde buldum.. Hemde hiç tahmin bile edemiyeceğim pek bilinmeyen bir dukkanda.. Gerçi öğrendiğim kadarıyla kendileri toptancıymış ve genellikle şehirler arası çalışıyorlarmış.. Seti gördüğüm an kanım kaynadı diyebilirim.. Kurdurup sesini dinlediğim zamansa aşık oldum.. Z5500 u biliyorum o setin o tatlı basını başka hiçbir sette duyamamıştım.. Mega ve giga dahil( Bahsettiğim uzun süreli kullanımlar değildir.. sadece gezdiğim showroomlarda denemelerimdir) Ama bu sette o tatlı bası aldım.. Ve dikkat edecek olursanız uyduları çok güçlü bir set.. 3,5" 2" tweeter var çok kaliteli mid ve tiz sesi veriyor.. Beni gerçekten tatmin etti. Dinlediğim müzikten zevk almaya başladım.. x-fi ile mükemmel bir uyum sağladı. x-fi için yaptığım ayarları bir ara koyarım ama zaten pek bir ayar bile yapmaya gerek kalmadan mükemmel bir ses verdiğini söyleyebilirim..

Setin woofer i için ayrı bir amfi tasarlanmış bu woofer kabininin içinde diğer uydu hpler içinse harici bir ünite var. Bu ünite dijital ekranlı ve uzaktan kumandalı.. Üzerinden ve kumandasından herturlu ayar yapılıp bu ayarlar 4 farklı modda hafızada saklanabiliyor.

Son olarak seti 407$ kdv ye aldım
    Gönül rahatlığı ile bu seti öneriyorum.. Gerçekten çok memnun kalırsınız.. Şuan saat hayli geç olduğundan yazacaklarımı burada noktalıyorum. Kullandıkça deneyimlerimi sizinle paylaşacağım..

Tekrardan herkese çok teşekkürler.. Bu seti birebir bana öneren olmasa da bana bu seti aldıracak bilgiyi kazandırdığınız için... (BU KISIM SAHİBİNDEN.COMDAN ALINTIDIR ADAMIN YORUMU) TAVSİYEMDİR
    378,00 YTL DE FİYATI

VEDE RESİM

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Microlab 5.1 MC-4500

-Güç çikisi:32W
    -Giris hassasiyeti:350mv
    -Frekans araligi:12Hz – 20KHz
    -Ses düzensizligi:0.5% 1W 1KHz
    -S/N:>=60db
    -Ayirim:>=40db
    -Giris:RCA * 6
    -Çikis:RCA * 5
    -Güç:AC220V-50Hz

YORUMUM:

BANA GÖRE BU ALET DİĞERLERİNE GÖRE BAYA KÖTÜ ÇÜNKÜ DVD VCD VS ALETLERE BAĞLANMIYO SADECE PC GALİBA AMA BUNUN YANINDA Bİ KABLOLU BİLE KUMANDASI YOK 2.1 5.1 DEĞİŞTİRME SEÇENEĞİ YOK AMA FİYATINA GÖRE OLUCAK BU ALETLER 80 YTL CİVARI BİR FİYAT AZ PARASI OLANLARA GÖRE İYİ AMA ÇOK YÜKSES SESE GELİNDEĞİNDE SESİ BOZUYOR AMA HİÇ YOKTANSA WOOFER AHŞAPMIŞ

FİYAT 80 YTL AZ PARASI OLANLAR İÇİN TAVSİYE EDERİM

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Microlab 5.1 X23
    Teknik Özellikler:
    -Güç Çikisi: (Woofer) 29W RMS (Uydu) 14Wx 5RMS
    -Frekans Tepkisi: (Woofer) 30 hz-140Hz.(Uydu) 140Hz-20Hz.
    -Hassasiyet Girisi: 380 mV
    -Sapma: 1W 1 KHz %0.3
    -S/N Orani: 75dB’den daha fazla
    -Ayirim: 40dB’den daha fazla
    -Sürücü Ünite: (Woofer sürücü) 5.25” manyetik zirhli (Uydu sürücü) 2.5” V12 manyetik zirhli
    -Ürün Boyutu (BXGXY) (Amplifikatör) 200x330x275 mm
    (Uydu Hoparlör orta) 75x300x83 mm
    (Uydu Hoparlör ön) 130x135x300 mm

YORUMUM:

-Multimedya Home Theatre sistemi harika bir akustik performansa sahiptir. Bu harika performansi, AC-3 veya DTS dekodere baglayarak elde etmek mümkündür.
    -Stereo Ses kaynagi 5.1 geri oynatim moduna dönüstürebilen AUX girisi ile birlikte.
    -Kolay kullanim için uzaktan kumanda
    -Sistemi daha emniyetli ve güvenli hale getiren bekleme fonksiyonu (uzun süre kullanilmadigi zamanlarda lütfen sistemi AC prizinden çekiniz.)
    -Güçlü bir bas performansina erismek için, akustik Hava Akis Dizayn’li geliskin subwoofer
    -Emsalsiz V12 Tiz Hoparlör Ünitesi duru bir ses yaratir.
    -BUNUN HARİCİNDE KUMANDA , AUX girisi V12 Tiz Hoparlör Ünitesi , WAR BUNLAR SÜPER ÖZELLİKLER BENDEN 100 ÜZERİNDEN 95 ALDI ÇÜNKÜ TASARIMDA WOOFER FLN GÜSEL DEĞİL TEK EKSİĞİ BU Sistemi daha emniyetli ve güvenli hale getiren bekleme fonksiyonu ACAYİP İYİ KESİNLİKLE TAVSİYEMDİR

FİYATI İSE 200 240 CİVARI PARASIDA SİSTEME GÖRE GERÇEKTEN İYİ

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Microlab 5.1 FC861
    Teknik Özellikler:
    -Güç Çikisi: (Woofer) 30W RMS (Uydu) 14W x 5 RMS
    -Frekans Yaniti:(Woofer) 30Hz-140Hz (Uydu) 140Hz-20KHz
    -Giris Duyarliligi: 380mV
    -Sapma:1 W 1KHz’de % 0.3
    -S/N Orani:70 dB’den fazla
    -Ayirim:40 dB’den fazla
    -Sürücü Ünite:(Woofer Sürücü) 5.25” manyetik korumali (Uydu Sürücü) 2.5” manyetik korumali
    -Ses Giris Soketi:RCA Soketi
    -Ses Çikis Soketi:RCA Soketi

YORUMUM:

-Multimedya Home Theatre sistemi harika bir akustik performansa sahiptir. Bu harika performansi, AC-3 veya DTS dekodere baglayarak elde etmek mümkündür.
    -Stereo Ses kaynagi 5.1 geri oynatim moduna dönüstürebilen AUX girisi ile birlikte.
    -Kolay çalistirma için uzaktan kumanda
    -Sistemi daha emniyetli ve güvenli hale getiren bekleme fonksiyonu (uzun süre kullanilmadigi zamanlarda lütfen sistemi AC prizinden çekiniz.)
    -Güçlü bir bas performansina erismek için, akustik Hava Akis Dizayn’li gelismis subwoofer
    -Essiz V12 Treble Hoparlör Ünitesi net bir ses yaratir.
    Kod No.
    microlab 5.1 FC861 BUNUN YANI SIRA KUMANDA VE KONTROL PANELİ HARİKA TASARIM ÇOK ŞIK AUX GİRİŞİ AC*3 DTS BAĞLAYARAK AKUSTİK SES ELDE EDİLEBİLİYOR BU ALET 100 BENDEN - BİRŞEY BULAMADIM

FİYAT 200 YTL CİVARINDADIR YÜZDE BİN TAVSİYE

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Microlab 5.1 A6662
    Teknik Özellikler
    -Güç çikisi :-woofer) 30W RMS-(uydu)14Wx 5RMS
    -Frekans yaniti:(woofer)30 Hz- 160 Hz (uydu) 160Hz- 25 KHz
    -Duyarlilik girisi:380mV
    -Biçimsizlik :0.3% 1W 1 KHz
    -S/N orani :70dB dan fazla
    -Ayirma :40dB dan fazla
    -Sürücü ünitesi :(woofer sürücüsü) 5.25” manyetik plakali
    (uydu sürücüsü) 3” manyetik plakali (merkezi sürücü) 2.5”x 2 manyetik plakali
    -Ses giris prizi : RCA fisi
    -Ses çikis prizi : RCA prizi

YORUMUM:

Multimedya ev sinema sistemi süper akustik performansiyla AC-3 veya DTS renk çözücü
    -Stereo ses kaynagini 5.1 playback moduna dönüstürebilen AUX girisi.
    -Kolay kullanimi için uzaktan kumanda.
    -Dijital LED göstergesiyle bagimsiz yükseltici.
    -Güçlü bir bas performansi elde etmek için akustik rüzgar esintili tasarlanmis subwoofer.
    -Essiz V10 tiz ses kolon ünitesi, kristal niteliginde ses verir.
    -PC,VCD,CD,DVD ses çikislarina direkt baglanti mevcuttur.
    -Magnetik korumali oldugu için TV ve monitör yanina konulabilir.
    -Özel tasarlanmis Amplifier, güncellestirilmis subwoofer sürücüsü, yüksek kalite akustik efekti.
    -,25” güncellestirilmis subwoofer sürücüsü.Yer tasarruflu tasarim.
    -Dinamik bazli ses artisi ve az ses bükülme.
    -Güçlü bas çikisi ve kristal niteliginde net tiz ses
    BU ÜRÜNÜNTEK SORUNU UYDULARININ TASARIMI O YÜZDEN 90 WERDİM BU ÜRÜNE

FİYAT 110 USD + KDV

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Microlab 5.1 A6664

Teknik Özellikler
    -Güç çikisi :(woofer) 29W RMS / (uydu) 14Wx5 RMS
    -Ayirma :40 dB
    -S/N orani : 80 dB
    -Duyarlilik (5.1 kanali) uydu 350mV / woofer 150 mV (2.0 kanali) 350mV
    -Frekans yaniti:160Hz – 26 KHz(uydu). 30 Hz- 160 Hz (woofer)
    -Çikis seviyesi:1% 6.5 V (uydu kanali) 12.5 V (woofer)
    -Güç / Power çikisi:1% 9.5 V (uydu kanali) 19.5 ( woofer )
    -Deformasyon :1W 0.01 % (uydu kanali ) 0.01 % (woofer )
    -Ses kolonlari ünitesi uydu :2.5” empedans 4 ohm
    -Woofer:5.25” empedans 8 ohm

YORUMUM:

-Multimedya ev sinema sistemi süper akustik performansiyla AC-3 veya DTS renk çözücü olması süper
    -Stereo ses kaynagini 5.1 playback moduna dönüstürebilen AUX girisi.
    -Kolay kullanimi için uzaktan kumanda.
    -Dijital LED göstergesiyle bagimsiz yükseltici.
    -Güçlü bir bas performansi elde etmek için akustik rüzgar esintili tasarlanmis subwoofer.
    -Essiz V10 tiz ses kolon ünitesi, kristal niteliginde ses verir.
    -PC,VCD,CD,DVD ses çikislarina direkt baglanti mevcuttur.
    -Magnetik korumali oldugu için TV ve monitör yanina konulabilir.
    -Özel tasarlanmis Amplifier, güncellestirilmis subwoofer sürücüsü, yüksek kalite akustik efekti.
    -,25” güncellestirilmis subwoofer sürücüsü.Yer tasarruflu tasarim.
    -Dinamik bazli ses artisi ve az ses bükülme.
    -Güçlü bas çikisi ve kristal niteliginde net tiz ses

DİYECEK ŞEY BULAMADIM 100

FİYAT 177.00 YTL

_----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MİCROLABLAR BİTTİ GELELİM CREATİVELERE

CREATIVE GIGAWORKS G550W 5+1 SPEAKER
    ÖZELLİKLER
    GigaWorks G550W
    Toplam 310W RMS ses çıkış gücü (130W RMS Subwoofer, 36W’lık 5 uydu hoparlör)
    Ev sineması için mükemmel
    Kablosuz 5.1 hoparlör sistemi
    Çift yollu yüksek ses çıkışlı merkez ve uydu hoparlörler
    Mute, bağımsız seviye artırımı ve CMSS upmix
    Dokunmatik kablolu uzaktan kumanda
    Opsiyonel hoparlör ayakları
    THX sertifikalı

YORUMUM:

SONUÇTA O BİR GİGAWORKS BASS VE TİZLERİ TAM YERİNDE ÇOK BERRAK BİR SES VEDE KABLOSUZ OLMASI HARİKA Dokunmatik kablolu uzaktan kumanda OLAYI BİRAS BOZDU ÇÜNKÜ KABLOLU AMA DOKUNMATİK HARİKA GİLİBA BİDE KABLOSUZ KUMANDA VAR YANINDA TAMAMEN BİR HARİKA 100 WERİRYORUM

FİYAT 650 YTL CİVARI

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CREATIVE SBS A500 5+1 SPEAKER

Toplam 47 W RMS ses çıkış gücü, 17 W Subwoofer ve 6 W’lık 5 uydu
    PC, dizüstü bilgisayar, dijital müzik çalar, oyun konsolları ve DVD’ye bağlanabilir.
    5.25” subwoofer sürücüsü ile güçlü bass sesi
    Kablolu kumanda üzerinden ses kontrolü, açma-kapama
    75 dB ses-gürültü oranı (SNR)

YORUMUM:

ARKADAŞLAR EN SÜPER YÖNÜ BENCE KABLOLUDA OLSA Bİ KUMANDA VEDE CREATİVE OLMASI WOOFERİN YANINDA KORUMA OLMASI VS BUNLAR SÜPER ŞEYLER

85 VERİYORUM BEN BU ÜRÜNE AMA FİYATINA GÖRE BU FİYATA BU SİSTEM ÇOK İYİ FİYATA GÖRE DEĞERLENDİRSEM 100 DÜ

100 YTL CİVARI

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CREATIVE INSPIRE T6100 5+1 SPEAKER

ÖZELLİKLER

Hoparlör Gücü
    8 Watts RMS per channel (4 channels)
    18 Watts centre satellite speaker
    26 Watts RMS subwoofer

Frekans Aralığı
    40Hz ~ 20kHz

Boyutlar (U x G x Y)
    Front/Rear Satellite Speakers : 80mm x 70mm x 183mm
    Horizontal Center Satellite Speakers : 170mm x 105mm x 82mm
    Subwoofer : 182mm x 253mm x 286mm

Subwoofer
    Ahşap

Sinyal gürültü Oranı (SNR)
    80dB

YORUMUM

ÜRÜN TASARIM OLARAK ŞIK Bİ ÜRÜN AMA GALİBA 1 KABLOLUDA OLSA KUMANDASI BİLE YOK BU YÜZDEN EKSİ 2.1 DEN 5.1 E DİREK GEÇİŞ SAĞLAYAN 1 TUŞTA YOK ESKİ EKSİ SONUÇ OLARAK 70 WERİYORUM ÇÜNKÜ SES TEMİZ VE GÜZEL BU SAYDIKLARIMDA OLSA 100 ALIRDI BENDEN

FİYAT 124 YTL CİVARI MAX 130 YTL AMA DEĞMEZ BENCE

---------------------------------------------------------------------------------------------

CREATİVE İNSPRE M5300

Karakteristik CREATIVE INSPIRE M5300 5. 1 17W RMS Bağlantı 5. 1 Analog Frekans Aralığı 40Hz ~ 20kHz Güç Çıkışı(Watt RMS) Toplam 47W RMS, 6W RMS Uydu, 17W RMS Subwoofer Desteklenen Ses Formatları Dolby Digital 5. 1 Audio, Creative Multi-Speaker Surround(CMSS) Diğer Sinyal gürültü oranı (SNR): 80dB
    Boyutlar (U x G x Y):
    Uydular: 70mm x 80mm x 183mm
    Subwoofer: 190mm x 160mm x 290mm
    Kablolu kumanda: 20mm x 60mm x 30mm

YORUMUM:

Ahşap subwoofer'ı sayesinde derin basslar sunan Inspire M5300'ı, kablolu uzaktan kumandasıyla rahatlıkla kontrol edebiliyorsunuz.
    Yeni Inspire M5300, özellikle şık tasarımı, yüksek ses çıkış gücü ve duvara monte edilebilmesiyle, 5. 1 hoparlör sahibi olmak isteyenler için uzun süre ideal çözüm olacak gibi görünüyor. her şeyi ile harikaya benziyor tek eksi kablosuz kumanda yok 90 aldı benden

130 YTL CİVARI FİYATI

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    CREATIVE INSPIRE 5200

Hoparlör başına 6 Watt RMS, 17 Watt RMS subwoofer
    40Hz-20kHz dinamik frekans tepkisi. 75dB ile sınıfının en iyi sinyal-gürültü oranını sunar. 4 kanallı SoundBlaster ses kartlarında 5.1 çevresel ses için Proprietary CMSS® upmix teknolojisi kullanılmaktadır. Creative IFP™ (Image Focusing Plate) kavisli ön yüz tasarımı ile ses tonundaki kayıplara son. Kumanda ünitesinden bas, ses ve açma-kapama fonksiyonları. Kulaklık girişi. Oyunlarda gerçekçi çevresel ses efektleri için EAX teknolojisini destekler. 6 kanallı SoundBlaster ses kartları ile mükemmel uyum.

BENCE GÜSEL AMA BİDE KABLOSUZ OLSA O KUMANDA TASARIMI GAYET ŞIK WOOFER SESİ YÜKSEK X540 GİBİ DEĞİL AMA PARASINA GÖRE TAVSİYE EDERİM CREATİVELERİN HEPSİNDE SES TEMİZDİR

FİYAT 120 YTL CİVARI

CREATİVE 5.1 LERİNDENDE BU KADAR BEN BUNLARI NULDUM GELELİM LOGİTECHE

LOGİTECH X540

Özellikler
    Toplam güç (RMs): 70 watts RMS
    Uydular: 45 watts RMS (2 x 7.4W ön, 15.4W merkez, 2 x 7.4W arka)
    Subwoofer: 25 watts RMS
    Toplam güç (Peak): 140 watts
    Frekans aralığı: 40 Hz - 20 kHz
    Sürücüler:
    Uydular: (2) 5.08 cm 'lik sürücüler (Her bir uydu için)
    Subwoofer: 13,35 cm'lik portlu sürücü
    Hoparlör boyutları (Y x G x D)
    Uydular: 21.35 cm x 8,15 cm x 12.7 cm
    Merkez: 19.81 cm x 12.06 cm x 9.52 cm
    Subwoofer: 28.57 cm x 16.51 cm x 24.76 cm

YORUMUM :
    DAHA BU GÜN TEKNOSADA DENEDİM AMA BASSLAR SANKİ YETERSİZ OLUYO BİRAS DOLGUN 1 SES WERMİYO BASSI BENİ DOLDURMADI ÖYLE YÜREĞİNE İŞLİCEK 1 BASI ASLA WERMİYO KABLOLU KUMANDA KISA BİRAS KABLOSU MATRİX OLAYI BAYA GÜSEL AMA BU ALET Microlab 5.1 A-6623 KADAR OLAMADI AMA BEN BU ALETE 85 WERDİM BAYA ÖVDÜLER X540 ADLI KONUDA

FİYAT 150 YTL CİVARI

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    LOGITECH Z-5500 505W 5.1 DIJITAL SPEAKER

Toplam Güç:505 Watt (RMS)
    Bileşen Sayısı:5x Uydu(62W), 1x Subwoofer(188W)
    Kumanda:Uzaktan kumanda ile ses kontrolü
    Ses Girişi:1xOptik dijital (kablo gerekli)
    1xDijital Coaxial (kablo gerekli)
    3x 3.5mm Jack, 1 analog stereo
    Gerekli Sistem:5.1 kanal ses kartı
    Özellikler:Dolby Dijital&DTS Decoder,THX sertifikalı
    Dijital SoundTouch kontrol merkezi

YORUMUM

ÖNCELİKLE CHİP DERGİSİNDE TEST 1. Sİ OLMUŞ Bİ ÜRÜN BUNUN TATLI BASINI HİÇBİR ALETTE GÖRMEDİM TİZLER VE BASLAR TAM YERİMDE ÇIKIYOR UZAKTAN KUMANDA HARİKA FULL TAVSİYEMDİR PARASI OLAN GİGAYA BAKMAYIN BU 5 BASAR

FİYAT 700 YTL CİVARI

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    LOGİTECH X530

Marka:LOGITECH
    Ürün:X-530 70W 5.1 HOPARLÖR
    Ürün Kodu:LOGI.SPK.X530.1
    Üretici Kodu:X530 (970114-0914)
    Toplam Güç:70 Watt (RMS)
    Bileşen Sayısı:5x Uydu(45W), 1x Subwoofer(25W)
    Ölçüler:Uydu: 2.5"x8x3", subwoofer: 6"x9x9.25"
    Gerekli Sistem:5.1 kanal ses kartı
    Özellikler:FDD2 Ses teknolojisi ile daha kaliteli ses
    Duvara monte edilebilir tasarım
    Kulaklık girişi
    Garanti Süresi (Yıl):2

YORUMUM:

EV İÇİNDE GAYET YETERLİ . DUVARA MONTE OLAYI ÇOK İYİ AMA ÖZELLİKLE Bu ürünü bir tanıdığım vasıtasıyla dinleme fırsatı buldum,7 kanallı bir ses kartıyla dinledim. Tiz sesleri fena sayılmaz ve ses netliği de iyi fakat başka markalarla kıyaslandıgında özellikle bass ve ses netliği surround özelliği biraz zayıf kalıyor. Bİ KUMANDASI BİLE YOK EKSİ Bİ ÜRÜN SADECE TASARIMDAN İBARET 80 WERDİM

FİYATI 140 YTL CİVARI

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    logilerde bitti ARKADAŞLAR GELELİM SONY'E

SONYDEN 1 ÜRÜN BULDUM

SONY SRS D 511

Speaker Özellikleri : SRSD511.CED ''SONY SPEAKER 5.1
    CIKIS GUCU : 50
    HOPARLOR BIRIMI : 57
    HOPARLOR BIRIMI SUBWOOFER : 120
    HOPARLOR EMPEDANSI : 4.0
    FREKANS : 30-20000
    KULAKLIK JAKI : VAR
    CIFT GIRIS : VAR
    TAM ARALIK BASS REFLEX SİSTEM : VAR
    MEGA BASS : --

HARİKA 1 BASS WAR GİGADAN 10 WATT AZ UZAKTAN KUMANDA YOK FAKAT KABLOLU KUMANDASI HARİKA TİZLER YERİNDE VEDE BASLAR TAM HARİKA 1 SİSTEM TEK EKSİKLERİ DUVARA MONTE OLAYI BENCE 100 ÜZRİNDEN 95

FİYATI 180 YTL

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WEDE SON SİSTEMİM PHILIPS

PHILIPS MMS460

Mükemmel surround ses

5.1 Surround Ses
    MMS460 çok kanallı hoparlör sistemi ile kendinizi 5.1 surround ses deneyimine bırakın. Açık yüzlü hoparlörler ve sağlam, ahşap subwoofer hoparlörün sağladığı mükemmel netlikte ses sayesinde her ayrıntıyı duyabilirsiniz.

Çoklu ortam ses duygusu
    5.1 Surround ses - Mükemmel ses deneyimi

En ileri düzeyde bas performansı
    Dinamik bas kuvvetlendirme - en derin, en zengin bas tonlarını dinleyin
    Seviye kontrollü bas kuvvetlendirme teknolojisi
    Sekiz köşeli ahşap subwoofer

Tüm sistemlerinize bağlayın
    MP3, PC, TV, CD, vb. için mükemmel

Modern tasarım
    Mükemmel netlikte ses için açık yüzlü olarak tasarlanmış hoparlörler

Ürün özellikleri

5.1 surround ses
    Filmlerin ve oyunların içine girin ve kendinizi tamamen sese bırakın.

Dinamik bas kuvvetlendirme
    Yenilikçi teknoloji, kompakt hoparlörlerden inanılmaz derecede derin ve zengin bas tonları elde edilmesini sağlar. Dinamik bas kuvvetlendirme, tek bir dokunuşla alçak ve yüksek ses seviyelerinde müzikteki bas tonlarını belirginleştirir!

Seviye kontrollü bas
    Benzersiz subwoofer tasarımı, daha derin ve daha zengin bas sağlar. Bas seviyesini kendi seçiminize göre ayarlama olanağına da sahipsiniz.

Sekiz köşeli ahşap subwoofer
    Sekiz köşeli ahşap subwoofer hoparlörün çok sağlam yapısı, nefes kesen bir bas performansı sağlar.

MP3, PC, TV, vb. için mükemmel
    Hoparlörlerinizi tüm sistemlerinize bağlayın. MP3 çalar, PC, TV, CD, DVD ve tüm çoklu ortam ürünlerinizi dinlemenin mükemmel yolu.

Ön tarafı açık tasarlanmış hoparlörler
    Açık yüzlü tasarım, mükemmel netliği geliştirirken her türlü olası paraziti engeller. Hoparlörün ön yüzünde, bez ya da metal kaplamanın yerine aerodinamik koruyucular kullanılmıştır.

Teknik Özellikler

Ses
    Bas geliştirme: Dijital Bas Kuvvetlendirme
    Müzik Gücü: 160 W
    Çıkış gücü (RMS): 5x10 W + 30 W
    Ses seviyesi kontrolü: Analog Ses Seviyesi Kontrolü
    Kablolar: Sabit Kablolar

Hoparlörler
    Hoparlör Güçlendirme: Manyetik Korumalı Hoparlörler
    Uydu hoparlör frekans aralığı: 200-20.000 Hz
    Subwoofer frekans aralığı: 20-180 Hz

Bağlanabilirlik
    Kablo uzunluğu: 2 m
    Bağlantı: 3 x 3,5mm
    Güç: AC Adaptör 16 V

Kolaylıklar
    Güç açık gösterimi

Güç
    Güç LED göstergesi: Mavi

Ambalaj içeriği
    Subwoofer
    Uydu sayısı: 5
    Amplifikatör
    3.5 mm stereo kablosu
    Hızlı kurulum kılavuzu

Ambalaj Verileri
    12NC: 908210002957
    EAN/UPC/GTIN: 8710895819213
    Brüt ağırlık: 6.82 kg
    Yükseklik: 340 mm
    Uzunluk: 464 mm
    Genişlik: 244 mm
    Miktar: 1
    Dara ağırlığı: 0.52 kg

TEK EKSİSİ Bİ KUMANDA BİLE OLMAMASI

NOT EN SON 29 EKİM TARİHİNDE GÜNCELLENDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ř€ẄoL£Я -- 30 Ekim 2007; 11:20:47 >

• emeğine sağlık dostum güzel bi araştırma üşenmemiş yazmışsın teşekkürler
  • CREATIVE GIGAWORKS G550W ve z5500 hariç gerisi gereksiz sistemler.
    sony idinlemediğim için bişey diyemiyeceğim.
    yani bu topic e bakıp da ses sistemi tercih edilmemeli.
    bu fiyatlara alınabilecek çok daha iyi sistemler var.
  • megaramazan kardeşim en çok tutulan sistemler bunlar markaları microlab baya tutuluyo wede werdiğin paraya değiyo sesi bilmeden denemeden konuşmayalım ben çoğunu denedim denediğim için tavsiye ediyorum ayrıca o 2 sistemin fiyatı aşırı pahalı diğerleri 200 civarı denemeni tavsiye ederim microlabları bide sony ve philips i dene logitech o kadar ii değil bence creative nin bütün modellerini tawsiye ederim teşekürler yorumlarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ř€ẄoL£Я -- 29 Ekim 2007; 10:52:07 >
  • emeğe saygı güzel çalışma olmuş
  • saolun arkadaşlar hepinize teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaramazan

CREATIVE GIGAWORKS G550W ve z5500 hariç gerisi gereksiz sistemler.

O KADAR DA DEĞİL.. X-530 VE X-540 VAR... t6100 VE m5300 VAR...

dikkat edersen üst düzey sistemler demiyo arakdaş.. en çok satılan diyo...

*Bu arada megaworksu eklemeyi unutmuşsun dicem ama satılmıyo gerçi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neden hiçbiyerde Microlab MC-1900 geçmiyor yaBu kadar dandik bir setmi?
  • Microlab at çöpe gitsin yazı için tşkler dostum
  • microlablere fazla önem vermeyin bence... evet iyi olabilir ama ne kadar iyi ?? 17 ürünün nerdeyse yarısı microlab.. haketmediği değeri vermişsiniz...
  • bende microlab ın kalitesine inanan bir kişi olarak bu kadar fazla microlab olmasına şaşırdım en cok tutulan 17 sistem deyince bir altec lansing bir bose görmeyi de ummuştum
  • demek ki bizim z5400 ler z5450 ler fazla tutulmuyormuş piyasanın hakimi microlab mış!!!! Enek için teşekkürler de başlık biraz abartılmış
  • Microlab dizayn ve parasına öre üzel ürünler ama tabi logi z5500 sanal deprem makinası
  • ya kusura bakma ama yorumların ve tespitlerinin hiçi biri yerinde değil.
    çoğu kulaktan dolma
    ben de en az senin kadar ses sistemi kullandım merak etme. belki de senin hiçi adını bile duymadığı ama ua piyasada saygın markalar var benimkiler arasında,,,
    microlab ların yorumları ve özellikle x540 yorumun rezalet. duyan da gercek sanır.
    sağdan soldan duyup buraya yazmışsın yalan yanlış... sonra seni uyarana da "bilip bilmeden konuşma "diyosun... yahu sen ne bildiğini zannediyosun..

sadede geleyim.
    bu 17 sistem içinden secebilecekleriniz gigaworks ve z5500 dür.

arkadasın yorumları kesinlikle mantık dışı realite taşımayan yorumlardır. dikkatinize?

quote:

Orjinalden alıntı: byonr

megaramazan kardeşim en çok tutulan sistemler bunlar markaları microlab baya tutuluyo wede werdiğin paraya değiyo sesi bilmeden denemeden konuşmayalım ben çoğunu denedim denediğim için tavsiye ediyorum ayrıca o 2 sistemin fiyatı aşırı pahalı diğerleri 200 civarı denemeni tavsiye ederim microlabları bide sony ve philips i dene logitech o kadar ii değil bence creative nin bütün modellerini tawsiye ederim teşekürler yorumlarınız için

• emege saygı arkadaslar

greksizi diye bişey yok bence. 1 milyarlık cihaz alan arkadaslarımız var 100 milyonluk cihaz alan arkadaslarımızda var

herkez bütcesine göre bişiler baksın derim ben
  • bence bu listeye logitech z2300 ve özelliklede ses kalitesiyle hayranlık uyandıram altec lansing mx5021 i de eklemeliydin neyse güzel çalışma devamını bekliyoruz
  • sony nasıldır arkadaşlar dinleye yada bilenbaan yorumlayabilirmi=?
  • hepsi çirkin hi fi olmadıkça
  • quote:

Orjinalden alıntı: mysite

hepsi çirkin hi fi olmadıkça

saçma
  • arkadaşlar eklemeye buldukça devam edeceğim ama şu anda sawdece 5.1 araştırıyorum istek olursa diğerlerinide eklerim 4.1 3.1 vs ama sürekli güncellenecektir
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.