uğraşmış yazmışsın ama bu sistemleri dinlemeden test etmeden onlar hakkında nasıl şahsi yorum yazabiliyorsun bunu anlayamadım ben ??? bende zamanında böyle bir çalışma yaptım ve hala üst konu olarak cevap alıyor...87.500 kişi okudu 1200 kişi cevap yazdı ve hala da yazıyorlar...ama aradaki fark ben ordaki bütün ses sistemlerini bizzat aldım denedim o şekilde yorum yazdım...
Arkadaşlar en iyisi gözümüze bir sistem kestiricez ne kadar olursa olsun sabırla zamanla beklicez onu alıcaz herkes elinde olan sistem için iyidir der diğer markalar ile kıyaslamaya girmek istemez ... Bu nedenle arkadaş yüzeysel de olsa yazmış kaynak teşkil edebilir.En iyisi alacağımız sistemi detaylı birşekilde kendimiz araştırmalı ...
Emeğine sağlık güzel çalışma olmuş 2. resimdeki model gerçekten hoş görünüyor Z-5500 ile kıyaslanmıyo fakat model çok şık. Saygılarımla:.
SONY SRS D 511
Speaker Özellikleri : SRSD511.CED ''SONY SPEAKER 5.1 CIKIS GUCU : 50 HOPARLOR BIRIMI : 57 HOPARLOR BIRIMI SUBWOOFER : 120 HOPARLOR EMPEDANSI : 4.0 FREKANS : 30-20000 KULAKLIK JAKI : VAR CIFT GIRIS : VAR TAM ARALIK BASS REFLEX SİSTEM : VAR MEGA BASS : --
HARİKA 1 BASS WAR GİGADAN 10 WATT AZ UZAKTAN KUMANDA YOK FAKAT KABLOLU KUMANDASI HARİKA TİZLER YERİNDE VEDE BASLAR TAM HARİKA 1 SİSTEM TEK EKSİKLERİ DUVARA MONTE OLAYI BENCE 100 ÜZRİNDEN 95
------------------------
Arkadaşım hepsi microlab bu listenin,hepsini okuyamadım ama sony'e takıldım..100 üzerinden 95 mi verdiniz?Bassları tamamen hayal kırıklığı,Aşırı derecede bass patlaması oluyor.Yani 100 üzerinden 60'ı zor alır..!! 180 - 200 ytl bütçe ile alınabilicek en iyi sistem.. Bu listede X540 > FC861 > X23
O sony sistemdeki 120 değeri subwooferın R.M.S değeri değil. o subwooferda kullanılan wooferın çapının mm cinsinden değeridir...yani 120 mm o sistemde 4.5" civarında bir woofer kullanılmış...mümkünatı da yok zaten 120 watt r.m.s olması...
sattım zaten dün arkadaşlar sony i 150 ytl ye werdim
quote:
Orjinalden alıntı: byonr
quote:
Orjinalden alıntı: megaramazan
ya kusura bakma ama yorumların ve tespitlerinin hiçi biri yerinde değil. çoğu kulaktan dolma ben de en az senin kadar ses sistemi kullandım merak etme. belki de senin hiçi adını bile duymadığı ama ua piyasada saygın markalar var benimkiler arasında,,, microlab ların yorumları ve özellikle x540 yorumun rezalet. duyan da gercek sanır. sağdan soldan duyup buraya yazmışsın yalan yanlış... sonra seni uyarana da "bilip bilmeden konuşma "diyosun... yahu sen ne bildiğini zannediyosun..
sadede geleyim. bu 17 sistem içinden secebilecekleriniz gigaworks ve z5500 dür.
arkadasın yorumları kesinlikle mantık dışı realite taşımayan yorumlardır. dikkatinize?
quote:
megaramazan kardeşim en çok tutulan sistemler bunlar markaları microlab baya tutuluyo wede werdiğin paraya değiyo sesi bilmeden denemeden konuşmayalım ben çoğunu denedim denediğim için tavsiye ediyorum ayrıca o 2 sistemin fiyatı aşırı pahalı diğerleri 200 civarı denemeni tavsiye ederim microlabları bide sony ve philips i dene logitech o kadar ii değil bence creative nin bütün modellerini tawsiye ederim teşekürler yorumlarınız için
arkadaşım bunalrın çoğunu dinledim özellikle x540ın bassı kötüydü belkide dinlediğim şarkıdandır ama senden çok ses sistemi kullandımtoplam 9 adet wede 3 ü microlabtı 1 adet 2.1 wede 2 adet 5.1 ini denedim hepsinde ses süper logiyi arkadaşımda dinledim berduş wedebertaraf et şarkılarını dinledim biliyorum bunlar rock amayetersizdi bence ben şu anda o resimdeki sonyi kullanıyorum srs d500 5 basar logiye microlabdan biras daha ii creativelere benziyo sesi ama ondanda iyi z 5500 hiç kullanmadım ama neredeyse aynı temizlikte ses weriyo microlablarımdan 1 ide duruyo ben bulduklarımı yazdım sürekli güncel nick
x540 ın bassı kötümü diyorum sana x540 ın tizi kötü desen bişe demicem ama bassı kötü demek cahillikdir sen denediğin x540da bass ayarı açıkmıydı naaptın nasıl dinledin ayrıca sana karşı yapılan uyarıları neden hemen alınıosunki megaramazanı tam olmasada destekliyorum buraya bakarak ses sistemi alınmaz sadece yardımcı olur tam ve yeterli bilgi değiller microlabın çoğu setinide bizzat denemişimdir ağım şahım bişe deiller tabi bazıları yani diyeceğim biraz daha araştır bu tür konu açarken
SONUNA KAADR AÇIKTI TEKNOSA DA DİNLEDİM Bİ ROCK ŞARKISIYDI AMA ÇOK AZ BASS .ÇIKIYODU KUMANDADAN KÖKÜNE KADAR AÇTIM AMA NEDENSE 2.1 DEN AZ BASS ÇIKIYORDU ŞARKIDA YADA SES KARTINDA BİŞEY OLABİLİR DİNLEDİĞİM PC DEN SORUN OLABİLKİR
calısman için saol ancak yorumların hiç te objektif değil microlabları yere goğe sıgdıramamandan belli bir de el insaf dedirtecek yorumlarının biri de x540 ın baslarının doyurucu olmaması..sana sadece el insaf diyorum baskada bişey demiyorum kulaktan dolma bilgilerle dinlemeden yorumlar yağtığın aşikar..
quote:
ARKADAŞLAR SONYİ SORMUŞSUNUZ BEN KULLANIYORUM ŞU ANDA HEPSİBURADA.COMDAN ALDIM SES KALİTESİ 1 HARİKA ZATEN SESTE EN İİ MARKA SONYDİR BENCE BU SİSTEMDE LOGİTECH LERE GÖRE 1 HAYLİ İYİ İGBİ AMA LOGİLERDE GÜSEL Z5500 İLE AYNI TEMİZ SESİ WERİO AMA O KADAR YÜKSEK DEĞİL İSTERSENİZ DAHA DETAYLI YAZABİLİRİM TAWSİYTEDE EDERİM AMA ÇOK AÇINCA BOZUYO BİRAS SESİ SONA GETİRİNCE FLN AZ Bİ BOZULMA OLUYO
ama beğenmediğin x540 ta ses bozulmuyor nasıl iş dostum bence sen biraz daha arastır araba hoparloru almıyor insanlar ve sana benden yine bir duzeltme diyeyim artık sadece x540 bile o 17 sistem arasında gigaworks ve z5500 haricinde en sağlam sesi verir..bunu bende demiyorum forum diyor arastırırsan gorursun
17 sistemden 7 si microlab
Valla ne derseniz değin çok güzel olmuş çalışma...emeğe saygı biraz ya .....çok konuşianlar onlarda bi topik açsınlarda bakalım nasıl olcak.....
Setler hakkındaki yorumları beğenmedim. Pek objektif gelmedi bana... Ayrıca hangi kriterlere göre yorum yaptığını da anlayamadım...
arkadaşlar lütfen 3 tane microlabı arkadaşlarımda denedim 2 değişik modeldi 2 sindede harika ses wardı ama diyorum x540 ı açık alanda vede rock tu ama az bi bass wardıneden acıba x5490 ın konusa baktım bayada yorum yazdım ama dinleyince üzüldüm birass ama açık alan vede rock ta dinledim tasarım fikri olan warsa bana atsın kesinlikle yazarım foruma
quote:
SONUNA KAADR AÇIKTI TEKNOSA DA DİNLEDİM Bİ ROCK ŞARKISIYDI AMA ÇOK AZ BASS .ÇIKIYODU KUMANDADAN KÖKÜNE KADAR AÇTIM AMA NEDENSE 2.1 DEN AZ BASS ÇIKIYORDU ŞARKIDA YADA SES KARTINDA BİŞEY OLABİLİR DİNLEDİĞİM PC DEN SORUN OLABİLKİR
bunca kişi bassı çok güzel desin sen kötü haaaa bi araştırsaydın bari hemen kafana göre takılmışsın bari düzeltde bundan sonra rezil olma kardeş
Güzel bir inceleme olmuş, eksikler olsad birçok ses sistemini nin değerlendirmesi bir arada toplanmış. Bende Logitech X-540 ile Sony arasında kaldım. sizce hangisi ni almalıyım.
sony de iyi x540 da ama ben sony kullandım şimdi sattım şu anda ht 502 st kullanıyorum ama bence eski sistem bunun sesine göre çokta iyi değil çok çok iyi bass yok ama en azından x540 kadar yapar bass yapar güzelde sistem ama çok açınca boğulma yapıoyr biras hatta bayaa ama ikiside güsel sony seste en iyidir bence neden diyceksiniz sonyericcsonlarda en iyi ses wardır neden ses sistemlerini sony hazırlar bu seste iyi ise bundada iyidir fakat logide böyle bir üstünlük yok ama bu konu kötü diyenler baksında görsün millet sony görüp almaya kalkıyor bu sözümde onlara
CREATİVE DEN ŞAŞMAYACAKSIN BU KADAR BASİT
iyi araştıramamışsın bence
iyi bir araştırma fakat h 500 2+1 modunda kumandadan ayarlanarak kullanılabiliyor.A serisini tavsiye etmiyorum fc serisi biraz daha pahalı ama çok daha iyi.Mc 4500 vcd dvd ye bağlanabiliyor kablosu da içinden çıkıyor.