Şimdi Ara

EN ÇOK TUTULAN SES SİSTEMLERİNİ ARAŞTIRDIM (SÜREKLİ GÜNCEL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
14.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence microlablari boşver de.. daha güvenilebilecek markalar koy buraya..

altec lansing mx5021

logitech z5400 ,z5450 ,z5300

creative 5200

megaworks 550 THX .. gibi....

bazı modellerin sıfır satılmasa da 2. elde satıldığını unutmamak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 29 Ekim 2007; 18:56:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaramazan

ya kusura bakma ama yorumların ve tespitlerinin hiçi biri yerinde değil.
    çoğu kulaktan dolma
    ben de en az senin kadar ses sistemi kullandım merak etme. belki de senin hiçi adını bile duymadığı ama ua piyasada saygın markalar var benimkiler arasında,,,
    microlab ların yorumları ve özellikle x540 yorumun rezalet. duyan da gercek sanır.
    sağdan soldan duyup buraya yazmışsın yalan yanlış... sonra seni uyarana da "bilip bilmeden konuşma "diyosun... yahu sen ne bildiğini zannediyosun..

sadede geleyim.
    bu 17 sistem içinden secebilecekleriniz gigaworks ve z5500 dür.

arkadasın yorumları kesinlikle mantık dışı realite taşımayan yorumlardır. dikkatinize?

quote:

Orjinalden alıntı: byonr

megaramazan kardeşim en çok tutulan sistemler bunlar markaları microlab baya tutuluyo wede werdiğin paraya değiyo sesi bilmeden denemeden konuşmayalım ben çoğunu denedim denediğim için tavsiye ediyorum ayrıca o 2 sistemin fiyatı aşırı pahalı diğerleri 200 civarı denemeni tavsiye ederim microlabları bide sony ve philips i dene logitech o kadar ii değil bence creative nin bütün modellerini tawsiye ederim teşekürler yorumlarınız için

arkadaşım bunalrın çoğunu dinledim özellikle x540ın bassı kötüydü belkide dinlediğim şarkıdandır ama senden çok ses sistemi kullandımtoplam 9 adet wede 3 ü microlabtı 1 adet 2.1 wede 2 adet 5.1 ini denedim hepsinde ses süper logiyi arkadaşımda dinledim berduş wedebertaraf et şarkılarını dinledim biliyorum bunlar rock amayetersizdi bence ben şu anda o resimdeki sonyi kullanıyorum srs d500 5 basar logiye microlabdan biras daha ii creativelere benziyo sesi ama ondanda iyi z 5500 hiç kullanmadım ama neredeyse aynı temizlikte ses weriyo microlablarımdan 1 ide duruyo ben bulduklarımı yazdım sürekli güncel nick

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ř€ẄoL£Я -- 29 Ekim 2007; 19:00:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

bence microlablari boşver de.. daha güvenilebilecek markalar koy buraya..

altec lansing mx5021

logitech z5400 ,z5450 ,z5300

creative 5200

megaworks 550 THX .. gibi....

bazı modellerin sıfır satılmasa da 2. elde satıldığını unutmamak lazım...

KARDEŞ SÜREKLİ GÜNCEL BURASI MUTLAKA KOYACAĞIM ÖNERİLERİNİZİ YAZIN TŞK ÖNERİLERİN İÇİN
  • ARKADAŞLAR DAHA YENİ BAŞLADIM ŞİMDİLİK BU KADAR DİYORUM YARINDA EKLERİM BİRAS
    ÜSTEİK TASARIMIDA DEĞİŞTİRECEĞİM DAHA İYİ WE KERIŞIK OLMAYAN 1 TASARIM SİZLERİ BEKLİYOR
  • z2300 mx5021 koymazsan birdaha bu foruma girmem
  • YAW ARKADAŞLAR SADECE 5.1 BURASI İSTERSENİZ 1 KONUDADA 2.1 LERİ TOPLIYIM
  • Ya şimdi arkadaşlar şu sony nin wattı kaç???? arkadaş gigidan 10 az demiş ve 120 watt demiş fakat ben internette 25 watt sub ve 5x5 watt tizeler var diyor. Ben mi yanlış anladım???
  • arkadaşım ben sony den baktım sitesinden 1 daha bakıyorum ama yukarıdakini hepsi buradadan aldım 120 yazıo wooferde yanlış bi bilgimi bilmediğim bişeymi
  • ELİNE SAĞLIK DOSTUM..
  • ben bu ara microlab x25 takmıs durumdayım bu alet hakkındakı fıkırlerınızı belırtırısınız ark.lar
  • z5500 ün ekonomik olanı lazım bana onun kadar gürültülü olmasına gerek yok fakat onun kadar ii ses versin max sesi 20-25mkare odayı doldursun yeter
  • HEPİNİZE TŞK YENİ TASARIMA BAŞLADIM 2 GÜNE KADAR YENİ YÜZÜYLE BURDA
  • quote:

Orjinalden alıntı: yns_yunus

ben bu ara microlab x25 takmıs durumdayım bu alet hakkındakı fıkırlerınızı belırtırısınız ark.lar

DOĞRU SEÇİM AMA PARASI NE KADAR SESİNİN GÜSEL OLUCANA EMİNİM AMA NEREDE OTURUYOSUN BİDE ONU SÖLE ONA GÖRE SANA GÜSEL BİLGİLER WEREBİLİYİM
  • ARKADAŞLAR SONYİ SORMUŞSUNUZ BEN KULLANIYORUM ŞU ANDA HEPSİBURADA.COMDAN ALDIM SES KALİTESİ 1 HARİKA ZATEN SESTE EN İİ MARKA SONYDİR BENCE BU SİSTEMDE LOGİTECH LERE GÖRE 1 HAYLİ İYİ İGBİ AMA LOGİLERDE GÜSEL Z5500 İLE AYNI TEMİZ SESİ WERİO AMA O KADAR YÜKSEK DEĞİL İSTERSENİZ DAHA DETAYLI YAZABİLİRİM TAWSİYTEDE EDERİM AMA ÇOK AÇINCA BOZUYO BİRAS SESİ SONA GETİRİNCE FLN AZ Bİ BOZULMA OLUYO
  • quote:

Orjinalden alıntı: byonr

quote:

Orjinalden alıntı: yns_yunus

ben bu ara microlab x25 takmıs durumdayım bu alet hakkındakı fıkırlerınızı belırtırısınız ark.lar

DOĞRU SEÇİM AMA PARASI NE KADAR SESİNİN GÜSEL OLUCANA EMİNİM AMA NEREDE OTURUYOSUN BİDE ONU SÖLE ONA GÖRE SANA GÜSEL BİLGİLER WEREBİLİYİM

ankaradayım
  • bende eskişehirdeyim kardeş mediamarkt açılcak ama çok büyük bi açılış yapıcak %75 indirm yapılcak istersen alıyım kargolarım sana
  • cok sacma olmus bence .... en guzelleri yer almiyor, z serisi mesela cok guzel ama yok bile orda.. anca mikro olmus
  • sadece 5.1 miş
  • çok güzel bir inceleme olmuş bu sistemleri almayı düşünen arkadaşlara çok yardımcı olacaktır ellerine sağlık
  • Hani Altec Lansing
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.