Şimdi Ara

Emlak vergisi ödeyen ödemeyen baksın. Farklı şehirlerden % yazın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce emlak vergisi yatırdım geçen seneki makbuz ile bu seneki makbuzu kıyasladım.

artış %41.64

baktım 2025 artış oranı % 21.965

maliye ile konuştum, belediyeye sorun, normalde devletin belirlediği orandır dedi.

ödeme yapan arkadaşlar artış oranına bi baksın.

bu zamana kadar hep artış oranı üzerinden hesap yapıp ödüyordum.

Emlak vergisi ödeyen ödemeyen baksın. Farklı şehirlerden % yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 15 Nisan 2025; 16:31:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar belediyeden geliyorum, artış oranlarına inanamayacaksınız.

Bu yıl yeni bir kanun çıkmış, derece kanunu evim 3. Dereceden 2. Dereceye geçtiği için söz konusu artış olmuş.
    Bu durum tüm Türkiye için geçerli.

2. Evimin emlak vergisi artış oranı ise, sokak arası ( cad ) değil ve 2+1 daire. 2024 e kıyasla emlak vergisi artış oranı % 98,314

Devletin açıkladığı rakamlardan çok uzak.

• şehre göre değişiyor vergiler bu yıl 6 bin mi ne emlak vergimiz var. ilk taksitleri yatırdım. ana caddede olmayan ama merkezi yerde 150 metrekare 4+1 için 1k tuttu. diğer işte evler bahçeler filan da 5k.

Ben Silifke'deyim ama Karaman müthiş ucuz. köydeki evin 20 dönüm bahçesi filan 40 lira mı ne tutuyor. Gerçi Karaman'da ekmek 4.5 tl, dolmuş ücretleri de 10 lira civarı bir şey sanırım.

• Belediyeler gırtlağına kadar personel dolu. Bursa'da temizlik görevlisi bir arkadaş var, ikramiye dahil 77bin TL aylık net maaş alıyor. Orhan Gazi'nin savaş giysilerini giyip tarihi yapılar önünde gezinme işi yapan personeller var. Devlet kademesinde olduğu gibi belediyelerde de birçok gereksiz yeni iş alanları yaratıldı içi personel dolduruldu. Durum böyle olunca maaşları rahatlatma için gelirleri yükseltmek amacıyla kanunlar cıkarıp evleri 3.dereceden 2.dereceye geçirerek vergileri yükseltiyorlar gibi bir görüntü var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

2025 567,6 TL

Antalya kepez belediyesi -3+1 sokak.

Orijinalden alıntı: MahirX

Belediyeler gırtlağına kadar personel dolu. Bursa'da temizlik görevlisi bir arkadaş var, ikramiye dahil 77bin TL aylık net maaş alıyor. Orhan Gazi'nin savaş giysilerini giyip tarihi yapılar önünde gezinme işi yapan personeller var. Devlet kademesinde olduğu gibi belediyelerde de birçok gereksiz yeni iş alanları yaratıldı içi personel dolduruldu. Durum böyle olunca maaşları rahatlatma için gelirleri yükseltmek amacıyla kanunlar cıkarıp evleri 3.dereceden 2.dereceye geçirerek vergileri yükseltiyorlar gibi bir görüntü var.

77k demek.

Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.