Şimdi Ara

İNTERNET VERGİ DAİRESİNDE BANA AİT OLMAYAN ARACIN TRAFİK CEZASI GÖZÜKÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz önce tesadüfen İnternet Vergi Dairesinde borç sorgulaması yaparken benimle hiç alakası olmayan bir plakanın 2007 tarihindeki trafik cezası bana yansıtılmış. Başka birine ait trafik cezası nasıl oluyor da bana ait gözüküyor?

Bilgisi olan birileri aydınlatırsa sevinirim.

NOT:Sorgulama yaptığım adreshttps://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_MBBS_SORGU_LOGIN_AC

• Ayni durum bende de var.

Nakil vasitalari bilmem nesine dilekce verilmesi gerekiyor dendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şeytan ayrıntıda gizlidir.

Suç detayda saklıdır.
  • Ben de durumu biraz araştırdım.

Önce Vergi Dairesine gittim benimle alakası olmayan bir arabadan adıma ceza kesildiği gözüküyor dedim. Onlar da sisteme bakıp onayladı.

Daha sonra emniyete geçtim ve durumu sordum Plakada olan cezanın benim adıma olmadığını söyledi.

Emniyetteki polisin yönlendirmesiyle Pazartesi günü tekrar vergi dairesine giderek bana kesilen cezanın makbuzunu dilekçe ile isteyeceğim. Sonuçta orada imza ve isim var. O da sorunu halledemezse mecburen maalesef mahkemeye gitmem gerekecek.

Bu sorunlar herhalde 2007 öncesi kesilen trafik cezalarının tekrardan tahsili ile ilgili durumdaki bazı cezalarda karışıklık olmasından kaynaklanıyor. Bakalım sorun çözülünce durumu da burada aktarırım.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.