Bildirim
elim yaşlı eli gibi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sıklıkla yıkamanın sebebi nedir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok asılma kendiliğinden geçer -
Elini sürekli suda tutarsan parmağında dolama oluşur. Bir iş yapmıyorsan günde iki kez yeterli, fazlası zararlı..
quote:
Orijinalden alıntı: Hopy GC
Eğer merak ettiğiniz buysa takıntı derecesinde değil ama mesela merdivenlerden inerken demirliklere tutunursam yikarim minibüste tutunma yerlerini kullanırsam yikarim bunun gibi şeyler
quote:
Orijinalden alıntı: Platen
quote:
Eğer merak ettiğiniz buysa takıntı derecesinde değil ama mesela merdivenlerden inerken demirliklere tutunursam yikarim minibüste tutunma yerlerini kullanırsam yikarim bunun gibi şeyler
Bu takıntı seviyesi oluyor
Harbiden amca eli gibi duruyor -
quote:
Orijinalden alıntı: High Hopes.
quote:
quote:
hocam ama yaşlı hastalıklı ne kadar insan varsa oralara tutunuyor. Gerçi kolay kolay hasta olmam ama rahatsız ediyor krem sürsem geçer mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: High Hopes.
quote:
quote:
takıntı mı? minibüse günde kaç tane insan binip o boruları tutuyor eve gelince el yıkamak takıntılı olmak mı? bence sen pissin.
-
ne tuttunda boyle oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yikama mendille sil peceteyle kurula daha yararli bence
Benimki de damarli.
sen benim elimi görsen dünya haritası gibi arada türkiyeyi falan buluyorum o derece seninki gene iyi
Aynı sorunu ben de yaşıyordum, çok sık yıkamadan, titizlikten. El kremi işinizi çözer. Neutrogena el kremlerini öneririm, yağlandırmaz, hızlı emer, rahatsızlık vermez, uzun etkilidir. Eli kremlemeden önce ne ihtiyacınız varsa görün yani tuvalet gibi, demek istediğim el yıkattıracak şeyler. Hem tekrar krem sürme zahmetine girmezsiniz hem de daha hızlıca çözüme ulaşırsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Ohan
Aynı sorunu ben de yaşıyordum, çok sık yıkamadan, titizlikten. El kremi işinizi çözer. Neutrogena el kremlerini öneririm, yağlandırmaz, hızlı emer, rahatsızlık vermez, uzun etkilidir. Eli kremlemeden önce ne ihtiyacınız varsa görün yani tuvalet gibi, demek istediğim el yıkattıracak şeyler. Hem tekrar krem sürme zahmetine girmezsiniz hem de daha hızlıca çözüme ulaşırsınız.
Çok teşekkürler
-
benimki seninkinden daha da kötü.Hem kızarıyor hem morarıyor hem de çatlıyor.Soğuktayken elim elma gibi kızarıyor her tarafı.Daha hala tam olarak geçirebilecek bir krem bulamadım.Yapım öyle galiba
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X