Şimdi Ara

ELGİNKAN VAKFI ÜCRETSİZ ONLİNE YAZILIM KURSLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
28
Favori
14.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 21 Aralık 2020; 11:4:30 >

• arkadaşlar elginkan çok ciddi bir vakıf. ECA şirketini bilirsiniz onlara ait. hiç bir sorun yaşamayacağınız tamamen insanları mesleki eğitim konusunda geliştirmeyi hedeflemiş bir vakıf. Ben manisada 4 tane sertifika aldım ücretsiz. MEB onaylı hepsi. Çok ciddi kuralları var. Mesala bir kursa yazıldınız ve gitmediniz. Kara listeye düşüyor bir daha kursa kayıt yaptıramıyorsunuz. Devamsızlık konuları yine çok ciddi. Gerçekten eğitim almak isteyenler için alanında yetkin hocalar ile eğitim veriyorlar tavsiye ederim. Burada görünce şaşırdım. Belirteyim istedim.

Manisa ve kocaelinde galiba iki vakıf var. manisadakinin ismi ummehan elginkan adına açılmış. Elginkan ailesinden şu an kimse hayatta değil vakıf aile fertlerinin vasiyetleri doğrultusunda çalışıyor. araştırıp bulabilirsiniz. Teşekkürler.

https://www.google.com/maps/place/%C3%9Cmmehan+Elginkan+Mesleki+Ve+Teknik+E%C4%9Fitim+Merkezi/@38.6144198,27.3715249,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x1a500cfac13c896c!8m2!3d38.6144198!4d27.3715249

Edit : bakın buradan da yorumları okuyabilirsiniz.

herkesin de ne güzel anıları varmış bu vakıfla ilgili. vakıfı tanıdığım tek yer ege üniversitesinde öğrenci iken ihtiyacı olanlara burs vereceğiz deyip, sonradan üniversitenin resmi maillerine cevap vermediği olaydır heralde. ne kadar ihtiyacı olan öğrenci varken yüzüstü bırakan vakıf tek banka şifremi istemiyo. Bi de bunlara güvenecem öyle mi ?  

• kayıt olmak için sülalemin tüm bilgilerini istiyor. bi tek banka hesaplarımızdaki paraları sormuyor. ilginç. ama güzel paylaşım

• arkadaşlar elginkan çok ciddi bir vakıf. ECA şirketini bilirsiniz onlara ait. hiç bir sorun yaşamayacağınız tamamen insanları mesleki eğitim konusunda geliştirmeyi hedeflemiş bir vakıf. Ben manisada 4 tane sertifika aldım ücretsiz. MEB onaylı hepsi. Çok ciddi kuralları var. Mesala bir kursa yazıldınız ve gitmediniz. Kara listeye düşüyor bir daha kursa kayıt yaptıramıyorsunuz. Devamsızlık konuları yine çok ciddi. Gerçekten eğitim almak isteyenler için alanında yetkin hocalar ile eğitim veriyorlar tavsiye ederim. Burada görünce şaşırdım. Belirteyim istedim.

Manisa ve kocaelinde galiba iki vakıf var. manisadakinin ismi ummehan elginkan adına açılmış. Elginkan ailesinden şu an kimse hayatta değil vakıf aile fertlerinin vasiyetleri doğrultusunda çalışıyor. araştırıp bulabilirsiniz. Teşekkürler.

https://www.google.com/maps/place/%C3%9Cmmehan+Elginkan+Mesleki+Ve+Teknik+E%C4%9Fitim+Merkezi/@38.6144198,27.3715249,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x1a500cfac13c896c!8m2!3d38.6144198!4d27.3715249

Edit : bakın buradan da yorumları okuyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe3297 -- 21 Aralık 2020; 11:33:44 >

• Bu kadar bilgi ne için, çok riskli.
  • Bir İzmit'li olarak gençlik yıllarımda sonuna kadar sömürdüğüm herşeyi ile ücretsiz olan şahane bir yuva. Elginkan vakfını araştırırsanız adamlara hayır duası etmeden geçmezsiniz. Kurucularına tekrardan Allah rahmet eylesin, güzel yürekli insanlar.

• Is güvenliği ve işçi sağlığı ilgimi çektiği için başvuruda bulundum, teşekkürler
  • 2014 den beri faydalandığım kurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turquaz Muhasebe - ÜCRETSİZ...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japonya

Is güvenliği ve işçi sağlığı ilgimi çektiği için başvuruda bulundum, teşekkürler

Nasıl başvurdunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Nasıl başvurdunuz?

Alıntıları Göster
    Sağ üstten kaydolun sonra başvuru yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japonya

Sağ üstten kaydolun sonra başvuru yapabilirsiniz

Alıntıları Göster

Teşekkürler iş sağlığı güvenliği için acaba her gün katılmak zorunlu mu mağlum çalışıyoruz.

• quote:

Teşekkürler iş sağlığı güvenliği için acaba her gün katılmak zorunlu mu mağlum çalışıyoruz.

Alıntıları Göster
    Bir bilgim yok hocam ben de çalışıyorum umarım sonradan izlenebilecek şekilde yüklenir dersler
  • quote:

Alıntıları Göster

sonradan izleyebiliyorsunuz ama belli aralık tarihinde isterseniz son gün hepsini izleyip sınava giriyorsunuz.

• Çok fazla bilgi istiyor güvenilir mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üniversite döneminde solidworks eğitimini yazın 8 hafta ücretsiz aldığım kurumdur.

son derece disiplinli ve prensip sahibiler.

aynı zamanda ECA şirketinin sahipleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 22 Aralık 2020; 14:42:3 >
  • Arkadaşların bahsettiği üzere vakıf son derece güvenilir ve yıllardır ücretsiz eğitim verir. Başka vakıflarla kesinlikle karıştırmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar çok bilgi istenmesi ne için acaba?

ELGİNKAN VAKFI ÜCRETSİZ  ONLİNE YAZILIM  KURSLARI
  • bayağı eskiden çekilmiş video kayıtlar yüklü. ben pek tavsiye etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kda34

bayağı eskiden çekilmiş video kayıtlar yüklü. ben pek tavsiye etmiyorum.

Python var hocam ne kadar eski olacak ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.