< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 21 Aralık 2020; 11:4:30 > |
ELGİNKAN VAKFI ÜCRETSİZ ONLİNE YAZILIM KURSLARI

-
-
kayıt olmak için sülalemin tüm bilgilerini istiyor. bi tek banka hesaplarımızdaki paraları sormuyor. ilginç. ama güzel paylaşım
-
arkadaşlar elginkan çok ciddi bir vakıf. ECA şirketini bilirsiniz onlara ait. hiç bir sorun yaşamayacağınız tamamen insanları mesleki eğitim konusunda geliştirmeyi hedeflemiş bir vakıf. Ben manisada 4 tane sertifika aldım ücretsiz. MEB onaylı hepsi. Çok ciddi kuralları var. Mesala bir kursa yazıldınız ve gitmediniz. Kara listeye düşüyor bir daha kursa kayıt yaptıramıyorsunuz. Devamsızlık konuları yine çok ciddi. Gerçekten eğitim almak isteyenler için alanında yetkin hocalar ile eğitim veriyorlar tavsiye ederim. Burada görünce şaşırdım. Belirteyim istedim.
Manisa ve kocaelinde galiba iki vakıf var. manisadakinin ismi ummehan elginkan adına açılmış. Elginkan ailesinden şu an kimse hayatta değil vakıf aile fertlerinin vasiyetleri doğrultusunda çalışıyor. araştırıp bulabilirsiniz. Teşekkürler.
Edit : bakın buradan da yorumları okuyabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe3297 -- 21 Aralık 2020; 11:33:44 >
-
Bu kadar bilgi ne için, çok riskli. -
Bir İzmit'li olarak gençlik yıllarımda sonuna kadar sömürdüğüm herşeyi ile ücretsiz olan şahane bir yuva. Elginkan vakfını araştırırsanız adamlara hayır duası etmeden geçmezsiniz. Kurucularına tekrardan Allah rahmet eylesin, güzel yürekli insanlar.
-
Is güvenliği ve işçi sağlığı ilgimi çektiği için başvuruda bulundum, teşekkürler -
2014 den beri faydalandığım kurum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Japonya
Is güvenliği ve işçi sağlığı ilgimi çektiği için başvuruda bulundum, teşekkürlerNasıl başvurdunuz?
-
Sağ üstten kaydolun sonra başvuru yapabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: WorcestershireNasıl başvurdunuz?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Japonya
Sağ üstten kaydolun sonra başvuru yapabilirsiniz
Alıntıları GösterTeşekkürler iş sağlığı güvenliği için acaba her gün katılmak zorunlu mu mağlum çalışıyoruz.
-
Bir bilgim yok hocam ben de çalışıyorum umarım sonradan izlenebilecek şekilde yüklenir derslerquote:
Orijinalden alıntı: WorcestershireTeşekkürler iş sağlığı güvenliği için acaba her gün katılmak zorunlu mu mağlum çalışıyoruz.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: WorcestershireTeşekkürler iş sağlığı güvenliği için acaba her gün katılmak zorunlu mu mağlum çalışıyoruz.
Alıntıları Göstersonradan izleyebiliyorsunuz ama belli aralık tarihinde isterseniz son gün hepsini izleyip sınava giriyorsunuz.
-
Çok fazla bilgi istiyor güvenilir mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
üniversite döneminde solidworks eğitimini yazın 8 hafta ücretsiz aldığım kurumdur.
son derece disiplinli ve prensip sahibiler.
aynı zamanda ECA şirketinin sahipleridir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 22 Aralık 2020; 14:42:3 > -
Arkadaşların bahsettiği üzere vakıf son derece güvenilir ve yıllardır ücretsiz eğitim verir. Başka vakıflarla kesinlikle karıştırmayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadar çok bilgi istenmesi ne için acaba?
-
bayağı eskiden çekilmiş video kayıtlar yüklü. ben pek tavsiye etmiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kda34bayağı eskiden çekilmiş video kayıtlar yüklü. ben pek tavsiye etmiyorum.
Python var hocam ne kadar eski olacak ?
arkadaşlar elginkan çok ciddi bir vakıf. ECA şirketini bilirsiniz onlara ait. hiç bir sorun yaşamayacağınız tamamen insanları mesleki eğitim konusunda geliştirmeyi hedeflemiş bir vakıf. Ben manisada 4 tane sertifika aldım ücretsiz. MEB onaylı hepsi. Çok ciddi kuralları var. Mesala bir kursa yazıldınız ve gitmediniz. Kara listeye düşüyor bir daha kursa kayıt yaptıramıyorsunuz. Devamsızlık konuları yine çok ciddi. Gerçekten eğitim almak isteyenler için alanında yetkin hocalar ile eğitim veriyorlar tavsiye ederim. Burada görünce şaşırdım. Belirteyim istedim. Manisa ve kocaelinde galiba iki vakıf var. manisadakinin ismi ummehan elginkan adına açılmış. Elginkan ailesinden şu an kimse hayatta değil vakıf aile fertlerinin vasiyetleri doğrultusunda çalışıyor. araştırıp bulabilirsiniz. Teşekkürler. Edit : bakın buradan da yorumları okuyabilirsiniz. |
Bir İzmit'li olarak gençlik yıllarımda sonuna kadar sömürdüğüm herşeyi ile ücretsiz olan şahane bir yuva. Elginkan vakfını araştırırsanız adamlara hayır duası etmeden geçmezsiniz. Kurucularına tekrardan Allah rahmet eylesin, güzel yürekli insanlar. |
Altı üstü bir kurs.
Kayıt için çok fazla bilgi istiyor. Bu kadar bilgi istemesi acayip. Riskli... ![]() |
kayıt olmak için sülalemin tüm bilgilerini istiyor. bi tek banka hesaplarımızdaki paraları sormuyor. ilginç. ama güzel paylaşım |
Öldüğü için. |
Bu kadar bilgi ne için, çok riskli.
|
veri topluyorlar işte, neyin açıklamasını yapak ?
|
herkesin de ne güzel anıları varmış bu vakıfla ilgili. vakıfı tanıdığım tek yer ege üniversitesinde öğrenci iken ihtiyacı olanlara burs vereceğiz deyip, sonradan üniversitenin resmi maillerine cevap vermediği olaydır heralde. ne kadar ihtiyacı olan öğrenci varken yüzüstü bırakan vakıf tek banka şifremi istemiyo. Bi de bunlara güvenecem öyle mi ? |
Hocam devlete niçin rahmet diliyorsun?
![]() |
Benzer içerikler
- shell yağ değişimi
- shell helix hx8 5w-30 yorumlar
- yandex tod kampanyası
- a101 araç buzdolabı
- yandex pttavm 200
- letgo komisyon alıyor mu
- black friday 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X