Şimdi Ara

ELGİNKAN VAKFI ÜCRETSİZ ONLİNE YAZILIM KURSLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
28
Favori
14.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Biperva_

Bu kadar çok bilgi istenmesi ne için acaba?

Bunu açıklayabilecek kimse yok mu şimdi?
  • Japonya kullanıcısına yanıt
    veri topluyorlar işte, neyin açıklamasını yapak ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohooohoohh, uyumak güzeldir fakat hayat değerli :)
  • Altı üstü bir kurs.
    Kayıt için çok fazla bilgi istiyor.
    Bu kadar bilgi istemesi acayip.
    Riskli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guven noktasinda hicbir suphe duymamaniz gereken kurum. Iki tane eğitim aldim. Adamlar sadece eğitime odaklanmış durumdalar.

• Forum kafası budur işte. Aliexpress ücretsiz ürün konusu olur refler havada uçuşur. Kavgalar çıkar. Ciddi ciddi kaliteli meşhur bir kurumun eğitim sayfasında "çok fazla bilgi istiyorlar." der millet. Elginkan vakfı adamdır. Ben isg ile ilgilenmeye başladığım zamandan beri takip ediyorum istediğim bir kaç eğitim var.

Kimse sormadan söyleyeyim, siaey bu hesaplara bakıyormuş.

• Japonya kullanıcısına yanıt

Verecekleri belge mesleki yeterlilik belgesi ise normal. MYK bu belge için bu bilgileri istiyor, onun harici bir belge ise normalde gerek yok, ama vakıf buradan aynı zamanda çalışan veritabanı da oluşturmak istiyor olabilir. Bazı şirketleri var mesele E.C.A.

• canlı mı, kayıttan mı olur acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Japonya

Bunu açıklayabilecek kimse yok mu şimdi?

Alıntıları Göster

Yüzyüze eğitimlerde zaten kimlik fotokopisi alıyorlar. Burdaki de ondan farksız. Haa art niyetli birisi bu bilgileri farklı amaçlarla kullanabilir mi? Evet kullanır ama bir çok yere kimlik fotokopimizi vermek zorunda kalıyoruz. Zaten bilgilerimiz bir çok şerefsizin elinde var. Geçenlerde çinli bir telefon numarası whatsapp üzerinden dolandırmaya kalktı. Artık bilgilerimiz uluslararası dolandırıcılara kadar ulaşmış.

• Bazen kurum bazen de MEB belgeli kurslar veriliyor. Ayrıca bir cv havuzu da ellerinde oluşuyor olabilir. Kursu almak için gerekli iş durumu da soruluyor. Ayrıca giriş ekranı için de Ege Üniversitesi subdomain adresi kullanılıyor. Bunlara takılmak yerine kursu almak daha mantıklı. Şimdi telefonların da ses kaydı alıp anında reklam düştüğüne kadar gider bu konu...

• bilgi veren arkadaşa çok teşekkürler. katılımımla ilgili bir bilgi gelmedi. ne zaman haber verirler acaba?

• 10 yıldır bize birşey olduğu yok merak etmeyin arkadaşlar o bilgiler de milli eğitim den isteniyor
  • herkesin de ne güzel anıları varmış bu vakıfla ilgili. vakıfı tanıdığım tek yer ege üniversitesinde öğrenci iken ihtiyacı olanlara burs vereceğiz deyip, sonradan üniversitenin resmi maillerine cevap vermediği olaydır heralde. ne kadar ihtiyacı olan öğrenci varken yüzüstü bırakan vakıf tek banka şifremi istemiyo. Bi de bunlara güvenecem öyle mi ?  

• Bilgi için teşekkürler

Başvurumu yaptım.

• "Ekrem Elginkan hayatı boyunca hiçbir gazeteye röportaj vermemişti. Türk halkı çok tanıdığı bir markanın sahiplerini hemen hiç tanımadı. 1970’te yaşanan 15-16 Haziran olayları sırasında, işçilerinden duyduğu bir slogan ağrına gittiği için şirketini tam 24 yıl fabrikalarına adım atmadan yönetti. İki kardeş de evlenmediği ve çocuk sahibi olmadığı için şirketin başında artık aileden kimse yok. Zaten Ekrem Elginkan da vasiyetinde şirketi Elginkan Vakfı’na bırakmıştı"

• Koü'de okuduğum için örgün kurslarından faydalanma şansını elde etmiştim. Örgün kurslarını abartısız ücretli başka yerden almaya kalksan en az 1000₺ çekecek kurs merkezleri vardır. Ama ECA bu kursları vakıf altında bedava veriyordu. Uzaktan eğitimler örgün olanların kalite olarak yanına yaklaşmasa bile gidip udemyde para bayılmaktan iyidir. Pandemi bittiğinde manisa ya da izmitte olanlara örgün kurslarından faydalanmalarını tavsiye ederim.
    Millet sakaryadan tuzladan geliyordu bu kurslara kalitesini kimse tartışmasın.
  • Teşekkürler. Üç kurs için başvuru yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: makelonur

canlı mı, kayıttan mı olur acaba?

Kayıttan olur gibi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.