Şimdi Ara

ELGİNKAN VAKFI ÜCRETSİZ ONLİNE YAZILIM KURSLARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
28
Favori
14.982
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dersleri izleyince kurs bitecek mi sınav olacak mı ben bir şey anlamadım

• O kadar fazla bilgi istiyorki is başvurusunda bu kadar bilgi istenmiyor kaydolmadim abartmışlar bu bilgilerle adamin banka hesabinin ici boşaltılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biperva_

Bu kadar çok bilgi istenmesi ne için acaba?

Gidişata göre anne kızlık adını soracaklarmis gibi hissettim. Ama yokmuş 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu uzem kurslarının sınavı nasıl oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: golllum

Bu uzem kurslarının sınavı nasıl oluyor?

Önce dersin videolarını ve içeriklerini hafta hafta görüntülemeniz gerekiyor, izlemeseniz de olur. En alt kısımda anket ve belge sınavı var. Anketi doldurup belge sınavına tıklayınca sınav ekranına atıyor. 20 soru işin 25 dakika vermişler yetersiz bence.

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt

Anladım hocam soru tiplerine örnek verebilir misiniz ne tarz sorular var?

• golllum kullanıcısına yanıt

Ben CATIA kursu aldım, genelde hep bilgi sormuşlar. Örneğin şu komut nedir, ne işe yarar, bunun olması için hangisinin yapılması lazım, şu olursa ne olur gibi falan.

Anladım teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Ben CATIA kursu aldım, genelde hep bilgi sormuşlar. Örneğin şu komut nedir, ne işe yarar, bunun olması için hangisinin yapılması lazım, şu olursa ne olur gibi falan.

Zormuydu sorular
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt

Valla hiç bilmeyen için zor gibi. Süre yetersiz geliyor eğer internetten açıp bakayım falan derseniz. Ama zaten biliyordum veya çalıştım diyorsanız veya benim elim hızlıdır iki dakikada bakarım derseniz yapılabilir. Bir de sınavı bir şekilde yarım bırakıp çıkmak zorunda kaldıysanız, benim şarjım bitmişti bilgisayarın, süre ve sorular kaldığı yerden devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 23 Ocak 2021; 22:43:37 >
  • quote:

Valla hiç bilmeyen için zor gibi. Süre yetersiz geliyor eğer internetten açıp bakayım falan derseniz. Ama zaten biliyordum veya çalıştım diyorsanız veya benim elim hızlıdır iki dakikada bakarım derseniz yapılabilir. Bir de sınavı bir şekilde yarım bırakıp çıkmak zorunda kaldıysanız, benim şarjım bitmişti bilgisayarın, süre ve sorular kaldığı yerden devam ediyor.

Sertifika gönderiyorlar mı?
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt

Sınavdan sonra diyor zaten, skorunuz şu belge almaya hak kazandınız ya da kazanamadınız diye. Kazandıysanız şubat ayı içerisinde size mail atacağız diyorlar. Beklemedeyim daha ben de.

• Herkese selam bu kursların sonunda olduğumuz sınavların geçme notları kaç acaba?

• quote:

Sınavdan sonra diyor zaten, skorunuz şu belge almaya hak kazandınız ya da kazanamadınız diye. Kazandıysanız şubat ayı içerisinde size mail atacağız diyorlar. Beklemedeyim daha ben de.

Hocam ben belge almaya hak kazandım. Fakat bence bir işe yaramayacak önemli olan github ta projelerimizi göstermek.

• Ryo41 kullanıcısına yanıt

Zaten bildiklerimi şöyle bir pekiştirmek, tozunu almaktı amacım. Belge aldım gözüküyor bende ama hâlâ düşmemiş mailime. Size geldi mi?

• quote:

Zaten bildiklerimi şöyle bir pekiştirmek, tozunu almaktı amacım. Belge aldım gözüküyor bende ama hâlâ düşmemiş mailime. Size geldi mi?

1-2 haftaya maile gelir

Gelmedi henüz bana da

• gelen var mı arkadaşlar?

• golllum kullanıcısına yanıt

gelmemiş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.