Selam arkadaşlar aşağıdaki cihazları kullananlar varsa bilgi verebilir mi hangisini seçmeliyim neden kafam çok karıştı Lost Vape CENTAURUS DNA250C SMOK IPX 80 Vaporesso Swag PX80 |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (239. sayfa)

-
-
Arkadaşlar salt likit nereden alabilirim neresi güvenli?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
efsvape.com
-
İstanbul içi drag x alıcısı varsa yardımcı olurum çok temiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Microsoft Edge Efsvape 1 haftadır üyeliğimi onaylayacak. Hesabınız var ise bir konu açıp sorma şansınız var mı?
İki Bataryalı Mod satmak isteyen var ise bana ulaşabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metakip -- 11 Mart 2022; 9:13:21 > -
Sorayım hocam.
-
Salt Likit arıyorsanız manhattan likite bakabilirsiniz yıllardır kullanıyorum tavsiye ederim.
-
sihirlibuhartv.ge foruma da bakabilirsin, alternatif iyidir, sadece esf yok, bilgin olsun
hocam bilinçli olarak sanki türkiye'de tek forum var havası veriliyor buradaki bir kaç tip tarafından. sihirlibuhartv forum var. onu da unutma.
Birincisi tip derken? Neden üstüne alındın diye sorma bir kaç arkadaşa esf yi ben önerdim.
İkincisi biz esf yi önerdik sizde sihirlibuharı önerebilirsiniz, ama bunu yaparken 'bilinçli olarak, birkaç tip' gibi ifadeler kullanırsanız bu cümlelerin altında art niyet aramama gerek kalmadan art niyetle yazıldığını bilirim.
donanımhaber dahil hiç bir forum veya site ile ilgili kullanıcısı olmam dışında ilişiğim yoktur, sihirlibuhar dahil.
eee neden her defasında esf yi öneriyorsun diye soracak olursanız kısaca şunu söyleyebilirim. elektronikte özellikle bilgisayar ve telefon konusunda donanımhaber ne ise esf de e sigara konusunda donanımhaberdir. o açıdan esf önermekteyim.
-
hala ayrımcılık yapıyorsun. yok donanımhaber'iymiş vs. bunların hepsi uydurma. eğer gerçek bir esigara kullanıcıysan forum değil forumlara yönlendirirsin. kullanıcı ha birine üye olmuş, ha ikisine. sonuçta mevzumuz aynı, insanlar objektif yardım bekliyor.
bak 3, 4 mesaj önce ben ne yazmışım. kullanıcıya hem esf'yi hem sihirlibuhartv'yi önermişim. bu benim buradaki insanlara olan sorumluluğum.
ayrıca sihirlibuhartv'yi neden öneriyorum, sende eğer mevzuya hakimsen sihirlibuhartv'de yok şu kadar mesaj atacaksın, yok ilan için para vereceksin muhabbetleri yok.
bilgi dersen, olmayan bir tane konu yok. hatta blog kısmında güncelin güncelini takip edebilirsin vs vs
hasılı alınganlığa gerek yok, Türkiye'de iki büyük forum var. biri sihirlibuhartv , diğeri esf. nokta. eğer kullanıcıyı doğru yönlendirmek istiyorsan ikisini de zikret. çünkü ilişkim yok ikisiyle de yazmışsın, ilişkin yoksa tek yapacağın burada yardım talep edenleri bilgiden mahrum etmemektir.
2 pilli mod istersen var hocam
pioneer ipv 4s yihi çipli kozmetiği 10/5
çalışlmasında problem yok
-
sattın mı
Siren v2 satan varsa 2. El temiz aramaktayım
-
arkadaslar elimde vaporesso luxe s var. 1 2 yildir kenarda duruyor. cunku adam gibi kullanamadim coillerin yanmasindan dolayi. simdi ben kendin sarabildigin coillerden almak istiyorum ne tavsiye edersiniz?
@Microsoft Edge hocam bende esfvape ye üye oldum fakat kaç gündür üyelik onayı bekliyor. benim içinde yazar mısınız, sipariş vereceğim fakat üyelik onaylanmadığı için oradaki satıcılara mesaj atamıyorum. esf nickim: mellybom
-
18650 pil bulabileceğim uygun fiyatlı bir site yada satıcı var mı acaba. yurt dışından pil geliyor mu sorun oluyor mu yada.
Pilsitesi.com
Pilburada.com
Herhangi birinden alabilirsiniz hocam
Selam,
Ben doğubank tan gidip aldım. İstanbuldaysan sirkecideki doğubank a gidip almanı tavsiye ederim. Cok fazla cihaz seçeneği var. Fakat ilk gördüğün yerden alma diğer dükkanlardan da fiyat sorup karşılaştırma yapmanı tavsiye ederim.
Açıkcası IPX80'i ara ara kullanıyorum fakat aldıktan sonra bi tık büyük olduğunu fark ettim. Arkadaşımda görüp görüşünü çok sevmiştim fakat daha ufak bir cihaz olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Şimdiki aklım olsa smok nord alırdım diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X