Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (237. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.171
Cevap
234
Favori
539.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen katılıyorum, ciddi stok sıkıntısı ve fiyat sıkıntısı var ayrıca, malum kır yükseldi indi,

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlarla n base tedariğinde de sıkıntılar varmış, haberiniz olsun, bendekiler seneye kadar yeter

• ByBaterist kullanıcısına yanıt
    seneye kadar dediğin, 3 gün .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 3 gün 😊👋😎😅😥😂🤣

• Merhaba elektronik sigara alacağım şu anda bildiğiniz güvenilir bir site var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektronik sigara sitesi vardı daha doğrusu forumu vardı hem 2.el ürün satışı oluyordu falan. Sitenin ismini unuttum gitti. bilen var mı bu tarz bir forum Elimdeki parçaları satacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 3 Ocak 2022; 18:39:8 >
  • Merhaba bu site sağlam mı ? https://www.podmodturkey.org/ Alışveriş yapan oldumu hiç?

• Arkadaşlar en son vtc 6 pili nerden aldınız?

• esfvape forum sitesine bakabilirsiniz.

• yukarıdaki paylaştığım ürünler için atttaha diye birisiyle anlaştık adres attı parayı yatıracağını söyledi, satıştan caymam falan dedi, ben de kargo kodu satın alarak ürünleri paketledim bir çok ürünle beraber arkadaşın da kargosunu yaptım. Sonra arkadaşa ulaşamadım telefonunu aradım artı özel mesajlarıma da dönüş yapmadı. Parayı yatırınca takip noyu söyleyecektim Hoş GSM numarası vermedim kargo şirketine para elime geçmeden kargo yaptığım için. Telefon ile kargo şirketini arayıp ürünü teslim etmemelerini söyledim, ama benim ürünü teslim ettiğim şubeye gidip mail attırmamı yani işlemi oradan yaptırmamı söyledi müşteri temsilcisi. Kargo şirketine gidip ürünü geri çektirdim teslim edilmeden.

Yalnız arkadaşa bir ithamda bulunmak istemiyorum ama parayı almadan ürün göndermeyin en azından Referanslara göre hareket edin. Umarım arkadaşın önemli bir sorunu yoktur, belki ciddi başka bir problem ile uğraşıyordu.

• Ya bu piyasa yok olmuş ya da artık aşırı el altından yürütülüyor. Geçen sene içtiğim cihaza geri döneyim dedim. Ne kullandığım likiti bulabildim ne de cihaza uygun uygun fiyatlı coil. Bi forumdan maksimum 100 liraya aldığım coiller şuan farklı sitelerde 260 lira  O forum da değişmiş sanırım. Eğer sadece sigara fiyatları yüksek diye dönülüyorsa hiç bi anlamı kalmamış sanırım bu fiyatlarla.

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt

Yok olmuş değil dolardan ötürü.

• KURSAD. kullanıcısına yanıt

Benzer durunu mesleğim ile alakalı bir işte yaşadım, normal şartlarda parayı almadan göndermem ama benden kaynaklı sorundan dolayı 1 gün geç teslim ettim kargoyu ve bir daha o vatandaşa ulaşamadım,istesem ulaşırım ama lanet olsun diyip bıraktım.

Sizin konuya gelince bu sektörde çok fazla tehlikeli insan var. Para hesaba geçmeden ürün gönderilmemeli.

4 yıldır bu camianın içindeyim 1 kere başıma dolandırıcılık (sahte ürün gönderildi) geldi. Camiada tanınan coil üreticisi nir arkadaşın tavsiyesi ile xpriv cihazıma coil almıştım coiller çakma çıkmıştı.

Çok şükür bunun dışında başka vaka yaşamadım.

Size de geçmiş olsun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clupturk -- 15 Ocak 2022; 18:55:28 >
  • Var mı ihtiyacı olan ?

• idinc kullanıcısına yanıt

Göremedim ama sorayım yinede mtl ATO var mı

• sadece resimdekiler  

• nord 2 coil nasıl sarabilirim 5 li coil 270 tl olmus

• KURSAD. kullanıcısına yanıt

sadece esf yok sihirlibuhartv yazın google'a, orası da gayet hareketli bir forum. koşulsuz ilan verebilirsiniz.

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt

kur nedeniyle klon ürünler dahi inanılmaz fiyatlara geldi, ölmedi ama toparlanması zor

• T1WCM kullanıcısına yanıt

youtube'da bir kaç video mevcut

• 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.