Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (241. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.168
Cevap
234
Favori
539.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bana yurt dışından osmium box mech mod marka elektronik sigara geldi ama kafası yok nerden bulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • justfog c601 aldım bakalım nasıl çıkacak. ,

edit: şahane güzel çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankMoodies -- 8 Nisan 2022; 21:42:45 >
  • Ful set satılık. Tek tek satış yoktur. Ciddi alıcılar pm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tekin-71 kullanıcısına yanıt

özel mesaj atıldı

• HankMoodies kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun güle güle kullanın

• Satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeiligeR-7 -- 14 Nisan 2022; 14:19:11 >
  • Şuraya rehber bırakayım, işine yarayacak olabilir:

Tıkla

• erdem444 kullanıcısına yanıt

İçindekiler başlığına göz attım sadece, güzel bir rehbere benziyor. Elinize sağlık.

• İlk defa başlayacağım. Kendime pod seçmek istiyorum.

Bir arkadaşım Juuly Pod'un kartuşunu atmadan içindeki filtreyi çıkarıp sigara filtresinin beyaz pamukçuğunu takabiliyor. Böylece sadece salt likit doldurarak aynı katuşu kullanabiliyor. Jullnin şarjı bana az gelir. Bu yüzden farklı bir marka almak istiyorum.

Bazı podlarda kartuş içindeki coillerin temizlenebildiğini öğrendim.

Kartuş filtre değişimini veya filtre temizliğini yapabileceğim, sızdırma yapmayan, 800 mAh üzeri pili olan başka hangi marka/model önerirsiniz?

• NVN kullanıcısına yanıt

Pod tarzı cihaz sadece novo 2 kullandım.

bu tarz kartuş sarımı vs bu işler macera sadece.

küçük bir mod alın birde rta mtl alın bakın keyfinize.

haftada 1 veya 3 5 günde bir pamuk değiştirirsiniz olur biter.

sıkıldıldığınızda farklı teller farklı Ohm ile farklı tadlara merhaba diyebilirsiniz.

seçim sizin tabii.

• İnanın pek bilgim yok bu işlerde. küçük bir mod için örnek marka/model versenız. rta mtl bunların bile ne oldugunu bilmiyorum

• Dün bir arkadaş bir rehber paylaşmıştı çok incelemedim ama faydalı bilgiler olduğunu düşünüyorum önce o rehbere göz atarsanız iyi olacağını düşünüyorum

• Merhaba elimde sıfır kutu vaporesso luxe 2 kit mevcut. elektronik sigara al-sat yapabileceğim bir yer önerecek arkadaş var mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknksz -- 16 Nisan 2022; 1:41:18 >
  • yanlış anlamadıysam prm2 coil 0.16 ohm, bu ohm değerlerinde coil kullanırken 65-75 w

da kullanmalısınız.

prm coil dediğiniz 0.40 ohm coili bile 30w civarında kullanmalısınız

Likitten dolayı pod da çatlama vs olmaz hocam.

Likittin ohm değeri ile ilişkisi şöyledir hocam, ohm değeri yükseldikçe vg-pg oranı değişir. şöyle, 0.16 ohm coil kullanırken 80 vg-20 pg kullanıyorken yaklaşık 0.50 ohm coil kullanırken 50vg- 50 pg likit tüketmek gerekir ki boğaz vurumu olsun sigara hissiyati oluşsun.( bu durum birazda kişiseldir)Aynı zamanda nic oranıda yükselmeli.Vücudun istediği nic. ni alalım.

1.2 ohm altında salt likit tavsiye edilmiyor hocam.Doğrusu sebebini çok bilmiyorum hatta bir yerde okumuştum ama salt likit sevmediğimden sanırım aklımda kalmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clupturk -- 16 Nisan 2022; 20:16:11 >
  • Arkadaşlar merhaba 500 700 TL civarı ne makine önerirsiniz acaba ikinci el?

• ^beetlejuice kullanıcısına yanıt
    Elektronik sigara konusunda yeniyim ama arkadaşlarımın tavsiyeleriyle veiik airo 500 aldım 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum. Beni tatmin etti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DrPowerX kullanıcısına yanıt

Pod olarak mı geçiyor hocam bunlar farkı nedir acaba? Coil vs yok mu

• DrPowerX kullanıcısına yanıt

Baktım da benim de hoşuma gitti nerden aldın hocam önereceğin bir yer var mıdır

Kullanımı çok rahat tuş vs yok. Sarji da iyi gidiyor. Her sitede yok almadan once teyit et numaralarindan. Bu siteden aldım ben. Pod mod bunlar salt likit kullanılıyor.

buhar adam
    VEIIK Airo 500mAh Pod Kit
    https://buharadam.org/veiik-airo-500mah

Aralarında ne farklar var çok fazla bilmiyorum, 2 komşum kullanıyor bu cihazi (birisi cok uzun zamandır kulllaniyor) tavsiye üzerine aldim.

• 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.