Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.168
Cevap
235
Favori
539.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumlarda okuduğum kadarıyla gümrükten geçen çok ürün oldu hocam. Ama %100 geçecek diye bir şey yok. Türklerin varsa yorumlarına bakın satıcının sayfasında. Gerisi kısmet..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Nautilus 2 isteyen arkadaş varsa iletişime geçebilir.

• Genelde Eleaf, Smok alınıyor. Bende yeni başlayacağım Vapor Storm V80 aldım. Kullanan yoktur sanırım.

• Skayn kullanıcısına yanıt
    Tercih ederken, coil hazır kullanacaksanız, piyasada çok olan modları tercih etmek coil bulmakta zorlanmamanızı sağlar.

• Likitte pacha mama larım geldi.Baya baya güzel çıktı. Son aldığım one hit wonder ları ıskartaya çıkarttı namıssız

• Elimde bir kez kullanılmış siren v2 mevcuttur. Orijinal doğrulama kodlu. Mtl içim için uygundur. Kendini kanıtlamış en iyi atolardan biridir. İletişim PM.

Not: Nautilus 2 ve smok alien de mevcuttur.

Elektronik Sigara - ANA KONU-

Not: Alien ve siren 2 satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 19 Mart 2018; 18:40:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Tercih ederken, coil hazır kullanacaksanız, piyasada çok olan modları tercih etmek coil bulmakta zorlanmamanızı sağlar.

Piyasada çok olan modelide alsaydım coilleri toplu olarak Aliexpress'ten alacaktım. Araştırdıgım kadarıyla fiyatları yarı yarıya farkediyor.
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Evet piyasaya göre AE uygundur hocam. Yeter ki orijinal satan yerden alın, klon denk gelmesin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 22mm MTL atomizer tavsiyesi verebilir misiniz ? Vaporesso swag kit kullaniyorum bir de coil değiştirmeden likit değiştirmek istediğimde ne yapmam lazım yıkamak falan gerekiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TLamir -- 17 Mart 2018; 13:2:36 >
  • Elimde clone mad dog rda,10metre 24 ga tel,10 tane muji pamuk ve coil sarma aleti var.Almak isteyen pm atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F36A0C623 -- 18 Mart 2018; 14:38:0 >
  • Jeasme kullanıcısına yanıt
    Nerden aldınız hocam bende yeni başladım güvenilir likit nerelerden alınır ?
  • TLamir kullanıcısına yanıt
    Hocam hazır coilli mi istiyorsunuz yoksa kendi sarımınızı kendiniz mi yapacaksınız? Aynı likiti koyacaksınız sürekli yıkamanıza gerek yok farklı likit koyacaksanız tadı birbirine karışmasın diye yıkayabilirsiniz.

• Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim yeni başladım bende , aslında zamanında almıştım ama 4 5 gün kullandıktan sonra askere gitmek zorunda kaldım.

Eleaft istick pico var , yaklasık 8 aydır yatıyor şimdi yeniden çalıştırdım merak ettiklerim ,

1) Bunun coilini değişmem gerekiyor mu ? 1 coil ne kadar süre kullanılır ve 0.5 mi 0.3 mü almam lazım ?
    2)30 watta kullanıyorum degıstirmeye gerek var mı ayarı ?
    3) Likit almak için güvenilir yerler neresidir ? Smoketurkey den coil buldum likitide ordan alayım mı ?
    4) Pamugu degıstırmek gerekiyor mu ? yani coil ayrı pamuk ayrı mı ?
    5) Birde salak gibi likiti yanlara değilde gittim orta yere döktüm az önce sonra bezle temizlemeye çalıştım bir sorun olur mu acaba ?
    6) Son olarak patlamagibi riskleri en aza indirgemek için aldıgınız önlemler var mı ?

Çok fazla soru oldu kusura bakmayın , bildiğim her konuda insanlara yardım etmekten çekinmem bu konudada sizin yardımlarınızı bekliyorum tesekkurler.
  • Beyler 3-4 günün sonunda pamuk değiştirirken dry burn yapiyorum tellere ama likitten aldıgım aroma oranı bariz düşüyor bunun bi açıklaması varmı hiç dikkat ettinizmi banamı öyle geliyor.?

• Smok tfv12 prince atomizer satılık 5 coil hediyeli. İletişim için pm

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Günlük pamuk, 3-4 günde de tel değiştirmek daha iyi.Arka arkaya aynı likiti koymuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Hocam hazır coilli mi istiyorsunuz yoksa kendi sarımınızı kendiniz mi yapacaksınız? Aynı likiti koyacaksınız sürekli yıkamanıza gerek yok farklı likit koyacaksanız tadı birbirine karışmasın diye yıkayabilirsiniz.

Kendim sarmak istiyorum hocam

• Bu vaspresso swag kit Ile gelen nrg se tank a rba coil takabiliyormuyuz?

• TLamir kullanıcısına yanıt
    Siren v2 ve Berserker mini RTA tavsiye ederim.

• __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Hocam ne olur ne olmaz coili değiştirin.

0.5ohm ya da 0.3ohm sizin tercihiniz kalmış. Ohm ne kadar düşükse o wattı o kadar arttırabilirsiniz dolayısıyla buhar performansı ve aroma ona göre şekillenir. Tabi likit ve pil tüketimi aynı oranda artar. Anladığım kadarıyla DL içimi yapıyorsunuz.

30watt kullanımını hangi coile göre yapıyorsunuz bilemediğimiz için bir şey diyemiyorum.

Likitleri sosyal medya da ya da esigara forumlarında ya da internet sitelerinden alabilirsiniz.

Pamuk değişimini rta, rba gibi coili kendinizin sardığı sistemlerde ancak yapabilirsiniz. Hazır coilli sistemlerde pamuk değişimi çok zor bir uygulama. Deneyenler var ama sukıntı.

Ortaya döktüğünüz likit fokurdama yapacaktır bitene kadar. Ağzınıza sıçrayabilir başka bir şey olmaz.

Patlama riski için mekanik mod mu kullanıyorsunuz bilmek lazım. Ama pilli bir sistem kullanıyorsanız piliniz ayrıca şarj edebileceğiniz bir şarj aleti alın. Mod üzerinden şarj etmeyin. Pilin kaplamalarına dikkat edin. Kullandığınız modu cebinizde ya da çanta da taşıyorsanız güvenlik kilidini devreye alın. Yoksa cebinizde ya da çantanızda sürekli ateşleme yapar. Unutmayın ki patlayan mod değil pildir

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.