Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (135. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.128
Cevap
237
Favori
536.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aliexpresten siparişini verdiğim Merlin mini 10 günde geldi. Kurulumu çok basit deck yapısı güzel ama klon goon rda nın verdiği aromayı vermiyor , pamuklamayımı yapamadım diyeceğim ama video izleyerek yaptım zaten basit pamuklaması , hazır sarılmış düz standart tel kullandım dual coil 0.25 ohm 70 watta içiyorum , sanırım alien fused gibi teller lazım Merlin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Günlük pamuk, 3-4 günde de tel değiştirmek daha iyi.Arka arkaya aynı likiti koymuyorum.

Günlük pamuk mu gerek varmı? premium likit içiyorum 3 günde bile kararmıyor etmiyor evyapla 1 haftaya yakın gider:)

Bide ilk gün taktığım 0.30 ohm luk tel git gide artıyor 0.52 lere çıkıyor bunun sebebi nedir..?

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Kullanım ve tercih meselesi.Ben günlük tel değiştirdiğimi biliyorum(alien clapton).İlk likiti buharladığımdaki aromayı almak bile önemli.Kuralı kaidesi yok buharlamanın benimkisi deneyim paylaşımı.

(Ohm artıyorsa vidaları iyi sıkılamak lazım, malum ısınınca yumuşuyorlar.Devam ederse farklı marka sarım telle dene, devam ederse modun chipinde problem olabilir, atoyu başka bir modda deneyebilirsin.Deneme yanılmayla sorunu bulursun.)
  • Coil/tel tavsiyesi;

aliexpress.com
    US $2.88 |Tüketici Elektroniği'ten Elektronik Sigara Aksesuarları'de Bobin Baba 8 in 1 Iblis Avcısı Premium Premade Bobinleri Clapton Quad Kaplan Hive Alien Sigortalı Rulo Uyar DIY Için RDA RDTA Atomizer AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/8-in-1-Demon-Killer-Wire-Prebuilt-Coils-Clapton-Quad-Tiger-Hive-Alien-Fused-Mix-Twisted/1000003672006.html

aliexpress.com
    US $4.99 |Tüketici Elektroniği'ten Elektronik Sigara Aksesuarları'de REE ELEC Sigortalı Clapton Tel 5 m/rulo Elektronik Sigara Aksesuarları Isıtma Telleri RDA Atomizer Clapton Bobin Aracı AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/5m-roll-Fused-Clapton-Wire-32G-26G-2-Vaporizer-Coil-Wire-Fused-Clapton-Heating-Wire-for/32686653733.html

aliexpress.com
    US $2.39 20% OFF|REE ELEC A1 Tiger Alien Fused Clapton Heating Wire 5m/roll Electronic Cigarette Accessories For RDA RDTA Tank Clapton Coil Wires-in Electronic Cigarette Accessories from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/REE-ELEC-A1-Tiger-Alien-Fused-Clapton-Heating-Wire-5m-roll-Electronic-Cigarette-Accessories-For-RDA/32833530721.html
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için alien ve fused sipariş etmiştim haftaya gelir muhtemelen şuan resmini attığım teli kullanıyorum acaba bu tel uygun değilmi Merlin mini için? Aynı teli klon goon rda da kullandıgımda daha iyi aroma geliyordu

• Ankarada elinde swag veya revenger sigara içimi tercihen diğeride olur ama temiz fiyatta uçmamış az kullanılmış olan dmye bekleniyor

• Uygun hocam neden uygun olmasın hatta ben önerecektim siz aroma için clapton deyince o yüzden paylaşmadım.Tel hacmi büyük olunca üstüne tuttuğu likitte çok oluyor daha iyi tat alınıyor haliyle.O yüzden sarım teller daha performanslı.

aliexpress.com
    US $3.79 5% OFF|XFKM 100/200 pcs electronic cigarette rda atomizer wick wire coil premade coil A1 Pre Coiled resistance heating wire coiling-in Electronic Cigarette Accessories from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/100-200-pcs-electronic-cigarette-rda-atomizer-wick-wire-coil-premade-coil-Kanthal-A1-Pre-Coiled/32805308481.html

aliexpress.com
    US $3.79 5% OFF|XFKM 100/200 pcs electronic cigarette rda atomizer wick wire coil premade coil ss316l Pre Coiled resistance heating wire-in Eletronic Cigarette Atomizer Cores from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/100-200-pcs-electronic-cigarette-rda-atomizer-wick-wire-coil-premade-coil-ss316l-Pre-Coiled-resistance/32818597842.html

aliexpress.com
    US $3.79 5% OFF|XFKM 100/200 pcs electronic cigarette rda atomizer wick wire coil premade coil ss316l Pre Coiled resistance heating wire-in Electronic Cigarette Accessories from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/XFKM-100-200-pcs-electronic-cigarette-rda-atomizer-wick-wire-coil-premade-coil-ss316l-Pre-Coiled/32828216768.html
    Anladım hocam alien gelince deneyim , sence neden şuan az aroma alıyor olabilirim neye dikkat etmeliyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Likitten olabilir, pamuk beslemesinden olabilir,teller hava kanalından uzaktır, atodan olabilir.Bazı şeyleri kullanıcı deneyerek çözüyor hocam.Değişken çok o yüzden yazılı maddeli şartlı kullanımı çözümü olmuyor.

Misal evyapsa likit ithal likit gibi eflektör olmadığı için şişenin ilk açıldığndaki tadı yakalamak mümkün olmuyor.Evde yapılanda dışarda satılanda da durum aynı.Yarısına gelmeden aroma gidiyor.
    Besleme sıkıntılı olabilir.Pamuk rahat değildir.Çekim aralarında en az 30 sn beklemek lazım.Sık çekimlerde tel hele ki claptonlar geç soğuyor atomizer iyice ısınıyor likiti bozuyor.
    Çok küçük nüanslar var.Kullanıcı zevkine göre değişiklikler yaparak doğru keyfi yakalarsınız diye düşünüyorum.Bilmediğim atladığım şeyler olabilir.
    Haklısın hocam tecrübe ile çözeceğiz sanırım :) likit orijinal dinner lady lemon tart. Merlin mini boş atomizer değildir ama değilmi çok övüldüğü için almıştım

• GeekVape Blitzen rta atomizerimi satmak veya iyi bir mtl ato ile takas etmek istiyorum. İlgilenen varsa ulaşabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan_11

Arkadaşlar iki üç günlük araştırmalarım sonucu sizlere naçizane bi kaç tavsiyem var

1.kesinlikle yeni başlayacak olsanızda coil i değişmesi gereken ürünleri tavsiye etmiyorum zira bir coil türkiye de 20tl -15tl den satılıyor ve haftalık değişmesi gerekiyor çok uçuk bir maliyet olacaktır.
    İLLA COİL İ DEĞİŞEN ALCAM diyorsanız yurtdışından getirtmeyi düşünün.

2.RDA - RBA - RTA hakkında google da sağlam bir araştırma yapın ve yenilenebilir (rebuildable) atamozizerlerden alın bir adet tel ve pamukla aylarca sıkıntısız değiştirip değiştirip kullanırsınız ve daha kaliteli işler elde edersiniz.

3.MOD (yani pilin bulunduğu kısım) hakkında da araştırmalar yapın, değişebilir pilli (biraz maliyetli ancak uzun ömürlü olur) almaya bakın,

4.Türkiye de ki çoğu internet sitesi DOLANDIRICI kesinlikle güvendiğiniz birinden referans olmayan yerlerden almayın ki zaten çok uçuk fiyatlar ben şahsen yurtdışı riskini almayı düşünün derim. 30-40 dolara satıcıyla anlaşıp meblağı ve paketi değişik göstertip sokturmaya çalışın (çok güzel atomizerler-modlar var)

EDIT NOTU: Arkadaşlar yurt dışı gümrük sınırı 30 dolar oldu diye biliyorum 30 doları geçen ürünleriniz takılma ihtimali çok yüksek o yüzden 30 dolar üstünde olsa bile satıcıyla bir kaç mesajlaşma ile düşük göstertin 24dolar filan gibi veya daha az. Ayrıca mimlenmiş yabancı sitelerden almayın direk geri dönüyorlar bunlar kim derseniz PM atın söylerim. Ben bir kaç farklı yerden alışveriş yaptım sonuçlandığı zaman buraya yazıcam.

5.Likitinizi kendinizi hazırlamaya alışın. Likitler inanılmaz pahalı eğer kendiniz hazırlarsanız maliyet olarak çok iyi sonuçlar elde edebilirsiniz ancak bunlar tecrübe işidir birden olamaz.

(NBASE-BASE kavramlarını iyice araştırını yurtdışından base getirtmek çok çok ucuz türkiyede ki satıcılar dan bile 10tl ye 100ml NBASE-BASE alabilirsiniz, yanına aromalar alıp karıştırıp karıştırıp kullanırsınız bunlarla ilgili çok güzel forum siteleri açıklamalar var google a sorun veya bana pm atabilirsiniz..)

6.Kesinlikle sabrınız ve araştırmacı yapınız olsun, yoksa kazık yemek içten bile değil. Türkiye de 50-60 tl ye satılan EGO tip (kalem tip) ürünler yurtdışında 3-4 dolarlık inanılmaz kalitesiz şeyler. Paranızı çöpe atmayın arkadaşlar.

Son olarak cidden çok iyi araştırın arkadaşlar ben ilk araştırmaya başladığımdaki bilgilerimle hareket etsem 20 katı zararda olacaktım şu an. Acele etmeyin sabırlı gidin.

Hocam selamlar, öncelikle çok sağolun bilgilendirmeleriniz için. Benim araştırdığım kadarıyla bu cihazlardaki coil kısmı illaki bir süre sonra deforme oluyor değismesi gerekiyor. Cinazın skzin dediginiz değişmeyen coilli olduğunu nerden anlarız? Ben imecig v2 almayi dusunuyordum baslangic icin tavsiye eder misiniz?

• selam arkadaşlar.

arkadaşlar ilk defa elektronik sigara kullanıyorum. ''Joyetech eGo AIO all in one'' isimli bir ürün aldım. içinde 2 adet coil ile geldi. dün ilk coil'imi taktım ve kullanmaya başladım. az önce kullanımımda boğazımı yakan acımsı bir tat almaya başladım ve elimde kalan son bir adet coil'imi taktım sigaramın tadı düzeldi. arkadaşlar kullandığım coil 0.6 oHm (15-28W)

SİZLERE SORMAK İSTEDİĞİM; 0.6 oHm (15-28W) coil'i kaç gün kullanabilirim. elimde başka coil de kalmadı, hemen sabah sipariş vereceğim. veya coil'imi kendim sarabilir miyim bunlar için ekipmanlar nelerdir.???

cevaplarınızı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttugrul

Arkadaşlar Merhabalar,

Ben de vape işine girmeyi düşünüyorum. Sigara kullanmıyorum ama nargile ve buharı çok seven birisiyim. 600 TL bütçem var 0 ürün almak istiyorum. SMOK G PRIV 2 LUXE EDITION TFV12 PRINCE model cihaz çok hoşuma gitti önerir misiniz ? Pamuk veya tel değiştirme olayı nasıl oluyor detaylı açıklayabilir misiniz? Eğer önerileriniz varsa 600 TL bütçeye kadar önerilerinize açığım.

EDIT: Arkadaşlar bahsettiğim cihazı nereden alabilirim bunun hakkında da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Eğer sizin önerdiğiniz cihazlar varsa lütfen onları da nereden alabileceğimle beraber yazın. Teşekkürler

Hazır coilli bir kit mi istiyorsunuz ?

Bütçeniz iyi mod olarak daha kaliteli birşey alırsanız daha mantıklı olabilir.
  • Mod kötü, ato güzel.Rba coil alın sarım tel kullanmak için. (hazır coilleri pahalı) 300 tl yeter.600 pahalı aliexpresse bakın.
  • Arkadaşlar selamlar,
    iki gündür pico + melo III mini kullanıyorum.
    İş arkadaşımın Vaporesso Revenger'i sayesinde elektrikliye başladım.

Ancak aynı likiti kullanmamıza rağmen Pico'da aroma yok denecek kadar az, Vap yumuşacık bir buhar verirken Pico resmen boğazımı kazıyor.

son olarak pico 0.3 ohm 40watt, hava girişi %75-80 civarında içiliyor ama cazırdamalar vs devam...
    revenger'da 0.15 ohm, 60watt kullanılıyor, ben bu seviyeye çıkınca likit resmen patlıyor atomizerde.

az önce 0.5 ohm coil'i taktım sonuçta pek değişiklik olmadı

Nerede yanlış var bilemiyorum, tavsiyeye ihtiyacım var
  • Catirdamalar oluyor ayarladıgin değerlere göre watt azalınca cit pıt larda azalır büyük ihtimalle ama benimde kesin bilgim yok

• Arkadaşlar Ego Aio likit haznesini nasıl temizleyeceğim? Başka aromalı likit koyacağım zaman sıkıntı oluyor temizlemek var mıdır acaba kolay bir çözümü?
  • Merhabalar,

Uygun fiyata kaliteli likidler için özelden ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox913

Arkadaşlar selamlar,
    iki gündür pico + melo III mini kullanıyorum.
    İş arkadaşımın Vaporesso Revenger'i sayesinde elektrikliye başladım.

Ancak aynı likiti kullanmamıza rağmen Pico'da aroma yok denecek kadar az, Vap yumuşacık bir buhar verirken Pico resmen boğazımı kazıyor.

son olarak pico 0.3 ohm 40watt, hava girişi %75-80 civarında içiliyor ama cazırdamalar vs devam...
    revenger'da 0.15 ohm, 60watt kullanılıyor, ben bu seviyeye çıkınca likit resmen patlıyor atomizerde.

az önce 0.5 ohm coil'i taktım sonuçta pek değişiklik olmadı

Nerede yanlış var bilemiyorum, tavsiyeye ihtiyacım var

Farklı atomizer farklı performanslar normal yaşadıklarınız.Farklı otomobillerin 1.6 motorlarını karşılaştırmak gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 23 Mart 2018; 13:21:19 >
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.