Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.158
Cevap
235
Favori
538.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ego ce4, imecig c5 kullanan var mı arkadaşlae tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    önce cevap için teşekkür ederim...

    Tabi fark olması normal ama pico'nun buharı ciddi kötüydü, hem boğazı yakıyor hem de aromasızdı.

    Neyse farklı bir likit denedik, 0,5 ohm ve 25watt'da gayet güzel sonuç verdi. şuan hem yumuşak hem aromalı ama buhar miktarı revenger kadar değil tabi.

    şimdilik böyle devam edeceğim...
  • Arkadaşlar mtl içim için likit arıyorum. Evyap değil, güvenilir likit istiyorum. Zararlı diye sigara icmiyorum, içeriğinde ne olduğunu bilmediğim şeyi de içmek istemiyorum. Kaldı ki Evyap likit denedim ama çabuk bir şekilde tadı bozuluyor.

    Troy atomizer alıp damlatmaya geçmek istiyorum. O lanet pamuğu bir türlü düzgün takamiyorum. Bir de tank full dolu olunca çok fazla buharliyorum. Bu da göğsümde baskıya sebep oluyor (o derece ki ,geçen akşam kendime ekg çekmek zorunda kaldım ).

    1.TR de kaliteli hazır likit satan yer var mı

    2.Troy x1 v3 için hangi pamuk, hangi tel, kullanılmalı.

    Not: joytech cubox kullaniyorum.

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara içmemekle beraber haftada 2-3 kez nargile içiyorum. Sigara içtiğim zaman boğazım yanıyor öksürüyorum. Ama nargilede bu sıkıntı olmuyor. Ancak nargiledeki kömür, yanan tütün vs ciddi derecede zararlı. Evde yapmak cok zahmetli. Bu sebeple nargile yerine kullanacağım bir elektronik sigara almak istiyorum. Hem sigara hemde likit konusunda ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz. Bu konuda sağlıklı bir bilgi bulamadım nette.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben Eleaf iStick Pico kullanıyorum.Elimde 3mg nikotinli likitler var ben bunları nikotinsiz hafif bir likitle karıştırarak kullanıyorum boğaza fazla vurmasın diye.Gayet güzel oluyor tam tadında.Bunun herhangi bir zararı olur mu ?
  • 15 gün önce almış olduğum Vaporesso Revenger X kitimi farklı bir cihaza geçmek için satıyorum. Dileyen P.M’den ulaşabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xebec74 X kullanıcısına yanıt
    likitlerin birbirine karıştırılmasının bir zarar verdiğini hiç duymadım. mantıken birbirini etkileyip zarar vermesi pek mümkün değil zaten. tabi ikisi de normal, gerçek lititlerse.
  • Valla başkan ne bulursak içiyoz öğrenci işi OSİS marka buldum biyerden bide buharist in bi likidi var iyi kötü içiyoruz :D
  • Serpent mini MTL midir ? Serpent düşünüyorum fakat kimi MTL kimi DL diyor. 150 TL'yi geçmeden, kolay sarım MTL tavsiyesi olan var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skayn

    Serpent mini MTL midir ? Serpent düşünüyorum fakat kimi MTL kimi DL diyor. 150 TL'yi geçmeden, kolay sarım MTL tavsiyesi olan var mı ?

    Serpent mini mtl değil hocam. Bende mevcut. Fakat yanında gelen tel'i kullanmadım çünkü hiç aroma vermiyor. En iyi aroma fused clapton tel ile alındığını söylüyorlar ama ben henüz denemedim. Kurulumu kolay, pamuklama hatalarını bir nebze tolere edebiliyor.
  • xebec74 X kullanıcısına yanıt
    Olmaz.
  • Modun görevi sadece düzgün şekilde watt vermek.Gerisi sizin zevkinize kalmış.Plastik kasalı hafif modeller var renkli ekranlı demir kasalı modeller var.Biraz araştırıp incelemeye bakıyor.



    Tabiki ilk tercihiniz 2 pilli olanlardan seçerek başlamak.Sonrası sizde.

    Muji Rectangle Cotton Wick for RBA Atomizers (180-Pack)
    www.fasttech.com
    Just a moment...
    https://www.fasttech.com/p/4580600



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 27 Mart 2018; 2:23:23 >
  • Arkadaşlar başlangıç için Smok Vape Pen 22 1650 Mah nasıldır ? İnternette 150 tl. Kalitesi bu fiyata göre iyi midir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mühendis Mert

    Arkadaşlar başlangıç için Smok Vape Pen 22 1650 Mah nasıldır ? İnternette 150 tl. Kalitesi bu fiyata göre iyi midir ?

    Bunun yerine Smok V8 stick bakın. Vape pende için coil sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Ayrıca V8 daha performanslıdır.
  • Arkadaslar merhaba.E-sigara olayina bende yeni girdim sigarayi birakabilmek icin.tavsiye uzerine revenger kit aldim dun ve bir gundur sigara icmedim.kaliteli premium likit nerden alabilirim acaba .orjinalligi konusunda baya sıkıntı cikiyormus herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bonham55

    Arkadaslar merhaba.E-sigara olayina bende yeni girdim sigarayi birakabilmek icin.tavsiye uzerine revenger kit aldim dun ve bir gundur sigara icmedim.kaliteli premium likit nerden alabilirim acaba .orjinalligi konusunda baya sıkıntı cikiyormus herhalde



    Nastyjuice var ilgilenirseniz özel'den ulaşabilirsiniz.
  • Arkadaşlar eleaf pico nautilus x için 1.8 coil nerden bulabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kecioren tarafından premium likit bulabileceğimiz yer var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ttugrul

    Merhabalar, cevabınız için çok teşekkürler. 600 TL bütçem var mod önerisinde bulunabilir misiniz? Nereden temin edebileceğimle ilgili yardımcı olursanız da çok sevinirim. Çok teşekkürler.

    Selamlar hocam geç cevap için kusura bakmayin , ürün temini için genelde facebook'ta bulunan bazı grupları veya esf yi önerebilirim. Ben daha güvenilir bulduğum için esf den alışveriş yapıyorum likit vs için.Yurtdışından alırım diyorsanız aliexpressden sipariş verebilirsiniz ama aliexpressde genelde high end ürünler yok. Tek pilli olarak size önerebileceğim DNA 75C chipset bulunan LostVape Mirage ve VT75C(Kronik sorunları varmış sonradan giderilmiş) bu ikisidir. Sx mini mx class da ulkemizden 550 cıvarında temin edebilirsiniz yanında güzel sarılabilir atomizer de veriyolardı Faucon RDTA adında. Çip olarak DNA ve YİHİ iyidir özellikle ısı kontrol modunda.

    Çift pilli istiyorsanız asmodus markasının çift pilli modellerine göz gezdirebilirsiniz.

    Ancan bana sorarsanız
    DL setup : asmodus lustro veya minikin v2- Atomizer olarak(Blitzen-Themis-Zeus tercih meselesi)- 2*VTC5A pil- tel olarak temco fused clapton - cotton bacon v2 pamuk
    MTL setup : Mx class - Expromizer v3 - vtc6 pil- temco 26ga tel- cotton bacon v2 pamuk
  • Yeni başlayacaklara tavsiyem eğer sigarayı bırakıp geçiyorsanız 0,9 nikotinden aşağı likit almayın hatta 1,2 kaliteli bulursanız onu alın ve mutlaka MTL atomizer kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.