Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.127
Cevap
237
Favori
535.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Aynı sorular aynı cevaplar.(Yeni başlıyacak olanlar bu yazdıklarımı okusun ve yok oydu yok buydu diye kafaları karıştırmadan direk alsınlar.)

Sadece Cihaz, gözünüz kapalı alın.

Yosta Livepor 160 Box Mod

aliexpress.com
    US $32.99 |Original Electronic Cigarette Yosta Livepor 160 Box Mod 160W Vape VW/TC With Dry coil Protection OLED Screen TC Vaporizer Hookah-in Electronic Cigarette Mods from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Electronic-Cigarette-Yosta-Livepor-160-Box-Mod-160W-Vape-VW-TC-With-Dry-coil-Protection/2882173_32814924073.html

https://www.youtube.com/watch?v=foFw9Scshcg&t=3s

TELLER

aliexpress.com
    US $4.99 |REE ELEC Fused Clapton Wire 5m/roll Electronic Cigarette Accessories Heating Wires RDA Atomizer Clapton Coil Tool-in Electronic Cigarette Accessories from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/5m-roll-Fused-Clapton-Wire-32G-26G-2-Vaporizer-Coil-Wire-Fused-Clapton-Heating-Wire-for/32686653733.html

PAMUK 180 adet muji
    www.fasttech.com
    Just a moment...
    https://www.fasttech.com/p/4580600

SERAMİK CIMBIZ
    aliexpress.com
    US $1.54 17% OFF|Ceramic Heat Resistant Tweezers Durable Stainless Steel Non Conductive Ceramic Pointed Tip Forceps DIY Tools Hand Tool-in Pliers from Tools on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/Durable-Stainless-Steel-Ceramic-Heat-Resistant-Tweezers-Non-Conductive-Ceramic-Pointed-Tip-DIY-Tools/32717707869.html

TEL SARMA APARATI

aliexpress.com
    US $1.06 32% OFF|Coil Father Coil Winding Jig Electronic Cigarette Wick Wire Coil Tool Wick Jigs Wrapping Coil Screwdriver For RDA RBA Atomizer-in Electronic Cigarette Accessories from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/store/product/Coil-Winding-Jig-electronic-cigarette-rda-atomizer-wick-wire-Coil-Tool-Wick-Jigs-Wrapping-Coil-Screwdriver/2818088_32796519156.html

www.fasttech.com
    Just a moment...
    https://www.fasttech.com/p/2412903

aliexpress.com
    US $1.62 35% OFF|XFKM Kuro Koiler Wire Coiling Tool CW 20 CW 25 CW 30 Pre made Coil Tool for Vape Pen Coil Winding Jig Tool Coil jig-in Electronic Cigarette Accessories from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/store/product/Kuro-Koiler-Wire-Coiling-Tool-CW-20-CW-25-CW-30-Pre-made-Coil-Tool-for/2882173_32798446531.html

Atomizer araştırın kendi keyif zevk becerinize göreni alın.
    Benim kullandıklarım
    aliexpress.com
    US $22.28 |New Arrival Original Geekvape Medusa RDTA Electronic Cigarette Atomizer 25mm Geekvape Simplified RDTA With 3ml Capacity-in Electronic Cigarette Atomizers from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Original-Geekvape-Medusa-RDTA-Electronic-Cigarette-Atomizer-25mm-Geekvape-Simplified-RDTA-With-3ml-E/32803160114.html

Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Ancak AliExpress ten sipariş verip beklemek istemiyorum. Çok pahalıya gelsin de istemiyorum :) he bir de paket Ürün olsa şu an için bana daha uygun olur diye düşünüyorum.

Siz tabi tecrübelisiniz. Parça almak size daha mantıklı görünüyor ama ben yeni başlayacağım için biraz zor ve pahalı görünüyor. Yani kullanmaya devam edip etmeyeceğim hala çok net değil. Başlangıç Ürünü tercih etsem daha iyi olmaz mı sizce de? Ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat_60

aşırı olmamak şartıyla castle long gibi tok likitleri seviyorum ama ithalleri çok pahalı benim sormak istediğim biraz daha kalbur üstü aynı tat ve kıvamı verebilecek marka önerileriydi

likitizm kullanıyorum fiyatına göre iyi bence.

• Beyler bu cihaz nasıl bişey

Elektronik Sigara - ANA KONU-

• seckinsahin kullanıcısına yanıt
    Madem öyle just s alın.Bu kadar kafa yormaya gerek yok.

• Bugun merlin mini aldim. Deneyimlerimi sizinle paylasmak isterim.

Single coil deck ile kullaniyorum mtl olayini denedim (guzel bir drip tip ile) basarili buldum.

Pamuklamasi Ammit22 den daha zor ve ammit aksine cok cok daha fazla pamuk kullanmaniz ve uclarirni uzun puf puf birakmaniz
    gerekiyor.

Atomizerin ic ice gectigi disliler cok temiz keskin ve yag gibi(threads) ve eldeki hissiyat malzeme kalitesi ammite gore daha iyi

Ammit22 de tanki uste gecirmeden once likit dokup pamugu islatirken(prime) istedigin kadar likit koy bir sorun olmuyordu ne fazla likitten dolayi sicratma oluyordu nede guruldama sesi cikariyordu pamukalamayi da perfect yaparsan akitmiyordu bile(hatta kapagi acmadan drip tipten likit koy ne akitma nede sicratma oluyordu ) merlin mini de ammit te yaptigim gibi yaptim agiza likit sicratti ve guruldama sesi yapti. Bunu cozmek icin watti 50+ cikardim kesildi ama 30-35 e indirince devam etti tanki iyice bitirdim hafif dry hit yedim sonra tekrardan likit doldurdum duzeldi.

Ilk dolumda zaten likiti tankin agzina kadar koy likit kanalini acinca pamuk bir cekiyor tanktaki likit bitiyor neredeyse.

Likit kapasitesi ammit e gore cok az (2ml) hemen bitiyor ve ammit aksine tank bittigi halde cekmeye devam edersen daha erken dry hit yiyorsun.

Merlinin likit kanali kotu cok ince bir ayari var cami gevsetip oyle likit kanalini aciyorsun fazla gevsetirsen likit akitmaya basliyor.

Hava kanali guzel, klipsli degil ama ammit ten daha iyi daha bol hava geliyor full ve yari kapalida.

Cikardigi buhar ammit ile ayni belki daha az halen tam emin degilim. Kesinlikle memnun eder her halukarda.

Simdi gelelim asil olaya aromaya tada.

Aromyi dehset guzel veriyor likit kapasitesi az uzunluk olarakta pek uzun olmayan bir atomizer ve coil driptipe yakin oldugundan da olabilir emin degilim ama aroma olarak cok net fark var ammit ile.

En yakin soyle tarif edebilirim kimi zaman likit alirken kokusunu alamazsiniz parmaginiza 2-3 damla damlatip tadarsiniz ya nasilmis diye ama likiti aldiktan sonra da buharlayinca gelen tad ile arasinda daglar kadar fark vardir pek ayni tad gelmez. Iste bu atomizerde buharlayinca o parmaginiza damlattiginiz gibi geliyor likitin tadi. Tabikide birebir ayni degil ama ona cok cok yakin tad olarak susturulmamis canli net bir tad aliyorsunuz.

Tabi bunun kotu tarafi sekerli likitler coook cabuk bayiyor. Merlin aliyorsaniz aldiginiz likit asiri onemli cok sekerli likit ise hemen bayar fresh hafif nane mentollu bir likit alsan mentol tadindan insan ogurmeye baslar tam orta kivam birsey bulmak gerekiyor. Ammit te tad biraz daha susturulmus oldugu icin cok baymiyor ama bunda seker komasina girecek gibi hissediyor insan

Gundelik kullanimda kullanilir mi? Bence kullanilmaz likit kapasitesi cok az bu kullanima gore degisir tabiki ama her 30-40dk da bir hadi olsun saat basi likit doldurmak gerekir. Likiti zaten su gibi iciyor tek coille kullandigim halde.

Tadi aromayi cok net verdiginden dolayi devamli kullanilacak birsey de degil. Kullanilacaksa bile keyfine kullanacaksin veya bi tank bi likitten doldurduktan sonra baska likit koyucaksin onun tadini alacaksin ama bu seferde tad bozulacak pamuktan dolayi uzerine agiz tadi da bozulacak farkli farkli likit tuketildiginden dolayi.

ornek vereyim onceden naneli mentollu fresh bir likit kullanirsan yeni doldurdugun likitin tadi gelene kadar zaten 2ml tanki belki daha fazlasi bitecek.

hele krema ve/veya sut olan likitler ammit ten biliyorum 3-4 kere dolum yapsam halen krema sut tadi kaliyor atomizeri parcalayipp yikiyorum pamuk degistiyorum anca duzeliyor boyle kalici birsey olamaz.

ama mesela kavun karpuz kullandin bitirdin sonra cilek bogurtlen sonra karadut sonra kavun cilek falan diye gider tabi bunda da onemli olan cok sekerli olmamasi yoksa bayar.

yani diyecegim o ki tam keyiflik atomizer ciger cekimi icin.

Sigara icimi icin yine dediklerim gecerli ama ciger cekimine gore daha bastirilmis susturulmus bir tad geliyor mesela sekerli likitler ciger cekiminde oldugu gibi cok baymiyor.

Anlatacaklarim bu kadar belki zamanla daha da ekleme yaparim sorusu olan varsa sorabilir elimden geldigince cevaplamaya calisirim.
  • Arkadaşlar öncelikle selamlar

Başlangıç olarak ego-t ce4 aldım.

Bana saf yada tütün aromalı bir likit önerir misiniz? Uygun fiyatlı toptan da satan bir site olabilir.

Sigarayı bırakmak için değil zararlarını azaltmak için kullanacağım nikotin oranının iyi olması tercihim.

• Arkadaşlar bana türkiyeden alabileceğim site ve Alet önerebilirmisiniz aliexpress beklemek istemiyorum 15 20 gün

• quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

En iyisini yapmışsınız çöpe dökülmezdi Sigma merck 9 mg :) piyasada satılan evyaplardan daha güzel olacağı kesin

Bende vilmar merck 6 mg siparişi verdim şimdi bakalım bu nasıl olacak 15 tl daha ucuz sigmaya göre

Sonucu buraya yazarsanız sevirim hocam olmadı ben de öyle yaparım. Biraz boğaz vurumu olsun diye nikotini 9mg yaptım ama artık 6mg nikotin 80/20 vg/pg yapacam. Wilmar/basf yaparım belki.

Vilmar - merck 6 mg denedim hocam lemon tart mix aroması ile ama içilecek bir nbase değil çok acı başımı döndürüyor sigma - merckten şaşmamak lazımmış

• Arkadaşlar selam ijust2 ve isticik pico mini kullandım daha profesyonel bir makineye geçmek istiyorum ne tavsiye edersiniz?? Aliexpresten alırsak sıkıntı olurmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Madem öyle just s alın.Bu kadar kafa yormaya gerek yok.

Smok vape pen 22 aldım teşekkür ederim

• Arkadaşlar merhaba. Daha önce one hit wonder likitlerini orijinal olarak aldınız mı? Onehitwonderlikit.net den sipariş verdim henüz elime geçmedi. Burayla ilgili iyi kötü bilginiz var mı?

• ßurock kullanıcısına yanıt
    Heryerde 180ml orjinal shrinkli doğrulama kodlu ohw likitler 165-170 TL Baya kazık sizin söylediğiniz site.İade edin imkanınız varsa.
  • arkadaşlar başlangıç olarak pico yada swag kit almayı düşünüyorum pico daha uygun haliyle ama piyasa da hangisi için uygun coil falan bulabiliriz daha yeni olduğum için çok fazla bilgi sahibi değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: W O M B A T

Bugun merlin mini aldim. Deneyimlerimi sizinle paylasmak isterim.

Single coil deck ile kullaniyorum mtl olayini denedim (guzel bir drip tip ile) basarili buldum.

Pamuklamasi Ammit22 den daha zor ve ammit aksine cok cok daha fazla pamuk kullanmaniz ve uclarirni uzun puf puf birakmaniz
    gerekiyor.

Atomizerin ic ice gectigi disliler cok temiz keskin ve yag gibi(threads) ve eldeki hissiyat malzeme kalitesi ammite gore daha iyi

Ammit22 de tanki uste gecirmeden once likit dokup pamugu islatirken(prime) istedigin kadar likit koy bir sorun olmuyordu ne fazla likitten dolayi sicratma oluyordu nede guruldama sesi cikariyordu pamukalamayi da perfect yaparsan akitmiyordu bile(hatta kapagi acmadan drip tipten likit koy ne akitma nede sicratma oluyordu ) merlin mini de ammit te yaptigim gibi yaptim agiza likit sicratti ve guruldama sesi yapti. Bunu cozmek icin watti 50+ cikardim kesildi ama 30-35 e indirince devam etti tanki iyice bitirdim hafif dry hit yedim sonra tekrardan likit doldurdum duzeldi.

Ilk dolumda zaten likiti tankin agzina kadar koy likit kanalini acinca pamuk bir cekiyor tanktaki likit bitiyor neredeyse.

Likit kapasitesi ammit e gore cok az (2ml) hemen bitiyor ve ammit aksine tank bittigi halde cekmeye devam edersen daha erken dry hit yiyorsun.

Merlinin likit kanali kotu cok ince bir ayari var cami gevsetip oyle likit kanalini aciyorsun fazla gevsetirsen likit akitmaya basliyor.

Hava kanali guzel, klipsli degil ama ammit ten daha iyi daha bol hava geliyor full ve yari kapalida.

Cikardigi buhar ammit ile ayni belki daha az halen tam emin degilim. Kesinlikle memnun eder her halukarda.

Simdi gelelim asil olaya aromaya tada.

Aromyi dehset guzel veriyor likit kapasitesi az uzunluk olarakta pek uzun olmayan bir atomizer ve coil driptipe yakin oldugundan da olabilir emin degilim ama aroma olarak cok net fark var ammit ile.

En yakin soyle tarif edebilirim kimi zaman likit alirken kokusunu alamazsiniz parmaginiza 2-3 damla damlatip tadarsiniz ya nasilmis diye ama likiti aldiktan sonra da buharlayinca gelen tad ile arasinda daglar kadar fark vardir pek ayni tad gelmez. Iste bu atomizerde buharlayinca o parmaginiza damlattiginiz gibi geliyor likitin tadi. Tabikide birebir ayni degil ama ona cok cok yakin tad olarak susturulmamis canli net bir tad aliyorsunuz.

Tabi bunun kotu tarafi sekerli likitler coook cabuk bayiyor. Merlin aliyorsaniz aldiginiz likit asiri onemli cok sekerli likit ise hemen bayar fresh hafif nane mentollu bir likit alsan mentol tadindan insan ogurmeye baslar tam orta kivam birsey bulmak gerekiyor. Ammit te tad biraz daha susturulmus oldugu icin cok baymiyor ama bunda seker komasina girecek gibi hissediyor insan

Gundelik kullanimda kullanilir mi? Bence kullanilmaz likit kapasitesi cok az bu kullanima gore degisir tabiki ama her 30-40dk da bir hadi olsun saat basi likit doldurmak gerekir. Likiti zaten su gibi iciyor tek coille kullandigim halde.

Tadi aromayi cok net verdiginden dolayi devamli kullanilacak birsey de degil. Kullanilacaksa bile keyfine kullanacaksin veya bi tank bi likitten doldurduktan sonra baska likit koyucaksin onun tadini alacaksin ama bu seferde tad bozulacak pamuktan dolayi uzerine agiz tadi da bozulacak farkli farkli likit tuketildiginden dolayi.

ornek vereyim onceden naneli mentollu fresh bir likit kullanirsan yeni doldurdugun likitin tadi gelene kadar zaten 2ml tanki belki daha fazlasi bitecek.

hele krema ve/veya sut olan likitler ammit ten biliyorum 3-4 kere dolum yapsam halen krema sut tadi kaliyor atomizeri parcalayipp yikiyorum pamuk degistiyorum anca duzeliyor boyle kalici birsey olamaz.

ama mesela kavun karpuz kullandin bitirdin sonra cilek bogurtlen sonra karadut sonra kavun cilek falan diye gider tabi bunda da onemli olan cok sekerli olmamasi yoksa bayar.

yani diyecegim o ki tam keyiflik atomizer ciger cekimi icin.

Sigara icimi icin yine dediklerim gecerli ama ciger cekimine gore daha bastirilmis susturulmus bir tad geliyor mesela sekerli likitler ciger cekiminde oldugu gibi cok baymiyor.

Anlatacaklarim bu kadar belki zamanla daha da ekleme yaparim sorusu olan varsa sorabilir elimden geldigince cevaplamaya calisirim.

Merlin minide likit kanalı tamamen göstermelik. Likit ayarı yapamazsınız. Likit ayar bileziği ile deck arasındaki boşluk yüzünden her durumda besleme yapıyor. Boşuna camı gevşetip akıtmayın. Aynı sebepten doldururken de kapatmanıza gerek yok. Ben ne hava kanalını, ne de likit kanalını kapatıyorum. Cepte taşıyorum, yan döndürüyorum. Hiç akıtmıyor. Bu tamamen doğru pamuklama ile ilgili. Doğru pamuklamayı ve tel sarımını öğrenmek ise, evet biraz vakit alıyor. Çabuk bittiği doğru, ama çok çekerseniz. Ben emzik gibi kullandığım için, iki üç kere tank dolduruyorum gün içerisinde. Normal içen birisi belki günü de çıkarabilir. Likit tüketimini de pamuk çok etkiliyor. Muji pamukla atomizer likiti içerken, cotton bacon ile daha az tüketiyor. Ben çok memnunum bu atomizerden. Bu arada tek beceremediğim konu mtl içim oldu. Ne yaptıysam tatmin edici buhar almayı başaramadım. Hava kanalını açarsam buhar ve aroma yetersiz kalıyor. Kapatırsam yanaklarım çöküyor ve buhar çok ısınıyor. Galiba ben ciğerciyim :)
  • burakketenci kullanıcısına yanıt
    Hocam bana sorarsaniz baslangic falan hikaye aliyorsaniz guzel duzgun bir mod alin, uzerine de guzel bir rta(teli pamugu kendiniz saracaginiz) aldiniz mi olay bitmistir.

Cunku cidden starter kitlere verilen paralar cok gereksiz.

Hadi swag veya pico aldiniz diyelim sonradan cihazi degistirmeden rba almak istediniz atomizer capi 23.5mm uzeri rba kullanamayacaksaniz atomizer pil kapagina degecek.

Bende smok al85 vardi simdi soyle cok kullanirsam tek pilli oldugundan beni 1 gun goturmuyordu.

TFV8 baby beast atomizer ile geliyor cok guzel bir atomizer iyi guzel ama hazir coilli. Coilleri 5 li paket alsan 65-70tl tek tek alsan tanesini 20 den asagi vermiyorlar.

Yurtdisinda su coillerin tanesini max 1.8-2 dolardan satiyorlar 5-10lu paket veya daha fazla alirsan birim basina dusen fiyat daha da ucuzluyor.

Simdi her hafta 15-20tl sadece coile vermektense

isterseniz rba(teli pamugu kendiniz sarip halettiginiz) icin 25tl ye 10 lu hazir sarilmis coil veya coili de ben kendim tornavida da dondurup dondurup sararim diyorsaniz ayni sekilde 25tl ye 10metre coil teli var.

Ben coilleri 1.5-2 haftada bir degistiriyorum hazir sarili 10 lu satilan coilden ornek vereyim her hafta degistirseniz bile 10 tane coil 2.5 ay sizi goturur.

Pamuk desen 50-60tl ye 180li(fondaten pedi gibi) muji pamuk ki tek telli coilli bir rba kullaniyorsan ise 1 seneden fazla goturur bu pamuk.

Veya pamuk az biraz daha iyi olsun ama az olsun diyorsan cotton bacon v2 25tl ayni sekilde tek coilli rba icin 1.5-2 ay goturur.

Bu 1 sene 1.5 ay gibi sureleri pamugu haftada 1 yenileme kosulu ile soyledim. He sen gunde 1 kere degistirirsin veya 2 haftada bir pamuk degistirirsin o zaman degisir.

Her ay coile verecegin 70-75tl para yerine 50tl ye baslangic olarak hazir sarilmis tel ve pamuk alsan seni en az 1.5-2 ay goturecek. Biraz daha isi kaptigin zaman teli de metre halinde alirsin kendin sararsin cok cok daha ucuza ve cok daha uzun sure goturur.

Kistiginiz para ile de isterseniz daha iyi premium likit alirsiniz isterseniz biraz daha biriktirip daha iyi bir mod alirsiniz size kalmis.

RBA olarak ammit oneririm teli pamugu sarmasi cok kolay tadi aromasi buhari herseyi cok guzel kesin memnun kalirsiniz. Modu ise biraz dusunup almanizi tavsiye ederim icinde cip olaran gene omniboard ve dna chipli cihaz alirsaniz guuzel guuzel kullanirsaniz.

Ama kafanizda illa starter kit alicam diye bir dusunce varsa swag pico ya gore cok daha iyi ve coilini de rahat bulursunuz cunku atomizeri revenger ile ayni ayni coilleri kullaniyorlar.
  • ULYSES kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam tamemen gostermelik likit kanali yapmislar dediginiz gibi yine ne olur ne olmaz diye hava ve likit kapanlini kapatip likit dolduruyorum ama dalginligima gelip kapatmadan da koyduugum oluyor akitma vs herhangi bir problem olmadi. Pamuklamasini ogrenmek biraz dert oldu benim icin youtube da izlediklerimde hep atomizerin bittigi yerden veya az daha ilerisinden pamugu keserlerken ben tam aksine deck ile atomizerin disinin ortasi cam tanki gecirdigimiz yerden keserek cozdum dryhit ve sizdirma olayini.

Bu arada bugun muji pamukla sardim ama scottish roll yaparak sardim pamugu, tip sekil olarakta cotton bacon a cok benzedi.

Belki o yuzdendir bilemedim ama cotton bacon ile muji arasinda likit tuketimi olarak fark gozlemleyemedim.

Benim soyle bir gozlemim oldu ammit22 nin hava kanali full acik hali merlinin hava kanalinin yarim acik haline esit. Merlinde dehset iyi bir hava kanali var ama gereginden cok daha fazla.

Merlinde mtl icinse ortasi daha genis olan mtl aparatini takip igne deligi gibi bir aciklik birakmak gerekiyor(aslinda en iyisi en dar mtl aparatini takip hava kanalini atomizerden keyfinize gore ayarlamak digeri daha bi ince ayar istiyor tabi uzun ince bir mtl driptip te lazim) ama tabi 0.3mg nikotinli likitle bogazda vurum hissedemiyorsunuz 0.6 veya 0.9mg li bir likit gerekli. Bu arada watt olarak 20 wattin ustune cikmamaniz gerekiyor mtl de(ki o bile fazla 8-12 arasi en iyisi) ve mtl geregi chainvaping yapmamaniz lazim.

Bu arada atomizerde birsey daha farkettim naneli mentollu likitlerin tadini vermiyor ama sekerli likitlerin tadini kokune kadar veriyor.

Ornek vereyim ammit te kavun nane limonlu likitte mis gibi nane limon hafif on planda kavun arka planda tam ayarinda geliyordu, merlinde ise kavun on planda nane limon neredeyse yok denecek kadar az geliyor.

Ekleme: 55 watti gectigim anda dryhit yiyorum. Bunun cozumunu bulamadim. Sizin bu konu hakkinda bir fikriniz varmi?

Ayni coil ammit22 de 80 watta kadar sorun cikarmiyor.

Kullandigim coil

0.5ohm fused clapton(twisted degil)
    2mm yaricap
    Core 24ga a1
    Wrapped 32ga a1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 30 Kasım 2017; 19:20:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßurock

Arkadaşlar merhaba. Daha önce one hit wonder likitlerini orijinal olarak aldınız mı? Onehitwonderlikit.net den sipariş verdim henüz elime geçmedi. Burayla ilgili iyi kötü bilginiz var mı?

Dün 140 tl ye aldım 180ml.. max edeceği 160-170 oda orjinalse.

• Revenger mini çıkmış arkadaşlar inceleme görme şansınız oldunu nasıldır performansı? Nano tarotumu satıp geçmek istiyorum.

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Kitler tamamen para tuzağı.Atomizeriyle satıyor sonra coil masrafı extra masraf.Pico varken ve heleki 5li coili 35tl iken sırf watt veren dandik modlara para vermenin anlamı yok.
  • Hazır konusu açılmışken bana da watt ayarlı minik bir mod öneriverin. Pico var ikinci bir mod alacam mtl için.

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.