Yüzbaşı
31 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 54 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar notebookumda Nvidia GTX660M model ekran kartı var. Benim sorunum şu. Fifa 15 i oynarken bu ekran kartını ne denediysem aktif hale getiremedim dolayısıyla oyun Intel dahili ekran kartını kullanıyor ve kasma meydana geliyor. Sorunun çözümü var mı?
İnanan herkesin mübarek Berat Kandilini kutlarım.
Oyunda futbolcuların soyisimleri gözükmüyor. Mesela Messi diye arattığınızda kimseyi bulmuyor ama Lionel diye arattığınızda listede gözüküyor. Çözümü var mı bunun?
Bu saate kadar ayaktaysak belli ki bizi uyumaktan alıkoyan birşeyler var. Ben başlayayım. 2 yıldır hoşlandığım bir kız vardı. 3 ay önce falan açıldım bir süre konuştuk ama sonunda reddedildim. Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama hala kafamı meşgul ediyor. Geçen bir bakayım dedim sevgilisi varmış artık anlaşılan. Elden birşey gelmez ama insanın yine de morali bozuluyor. Benden tüm gececilere gelsin Zeki Müren'den.
Arkadaşımın yaptığı bu oyunu sizlerin beğenisine sunuyorum. Yorum ve görüşlerinizi bekliyorum.
Link
O kadar uğraştım rekor 23 hala. İşte link
Kariyer mod oynarken bildiğimiz gibi lig sıralaması ve puan durumu gibi bilgiler her maç sonrasında yorumcu tarafından bizlere bildiriliyor. Bu özelliği kapatmanın bir yolu var mıdır? Har maç sonunda puan durumunu duymak istemiyorum.
Yaklaşık 15 dakika önce ben de sarı ışık alanlar kervanına katılmış bulunmaktayım dostlar.Makineyi 2008 yılında almıştım NTSC-J 40GB modeliydi.2 aydır açmıyordum bi açayım ne var ne yok dedim 4.46 güncelleme gelmiş onu başlatacakken kapandı sonradan açmaya çalıştığımda sarı ışık verdi.Benim sizlere sorum sizce yeni makine almalı mıyım yoksa tamir imkanı var mı?Yeni makine alsam GTA V ve Beyond Two Souls için alacağım seneye zaten PS4 almayı düşünüyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Elimde geçici kayıttan ötürü kaydı düşmüş Galaxy S3 telefon var.Telefonculara pek güvenmiyorum açıkçası klonlama için.Evde kendi başımıza IMEI klonlama yapmamız mümkün mü ?
Hakkında
Forum İmzası:
POLS
Hakkımda:
Sistem ve Tercihleri
Oyun Platformu
PS3
Takım
Fenerbahçe
PSN ID
burak34tr
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.928
İkinci El Bölümü Mesajları: 102
Konularının görüntülenme sayısı: 58.061 (Bu ay: 179)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 77 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.