Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam tüm denilenleri yaptım ama maalesef o tat gitmedi. Ben de aroma alıp demlemeye bıraktım 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisini yapmışsınız çöpe dökülmezdi Sigma merck 9 mg :) piyasada satılan evyaplardan daha güzel olacağı kesin

Bende vilmar merck 6 mg siparişi verdim şimdi bakalım bu nasıl olacak 15 tl daha ucuz sigmaya göre

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

En iyisini yapmışsınız çöpe dökülmezdi Sigma merck 9 mg :) piyasada satılan evyaplardan daha güzel olacağı kesin

Bende vilmar merck 6 mg siparişi verdim şimdi bakalım bu nasıl olacak 15 tl daha ucuz sigmaya göre

Sonucu buraya yazarsanız sevirim hocam olmadı ben de öyle yaparım. Biraz boğaz vurumu olsun diye nikotini 9mg yaptım ama artık 6mg nikotin 80/20 vg/pg yapacam. Wilmar/basf yaparım belki.

• Tabiki yazarım sonucu

Basf pgnin Boğaz vurumu mercke göre daha fazla 90/10 nbase ile 10 ml aromayı karıştırınca 80/20 oluyor zaten Aromalar pg olduğu için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freed0mm -- 20 Kasım 2017; 17:18:27 >
  • Evet biliyorum ama ben direkt sek içeceğim bir nBase peşindeyim 👍🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Arkadaşlar geçen hafta alev kimyadan %90 Sigma VG ve %10 Merc PG oranı 9 mg nikotinli nBase aldım şekerli bir tadı vardı mide bulantısı yaptı içemedim. Bana nötr tatlı ve fiyat olarak da daha uygun bir nBase önerebilir misiniz?

Brand No:35 öneririm. Chemnovatic kullanılmış.
  • adam akıllı boğazı yakmayacak vg/pg oranı dengeli bir likit marka ve modeli önerebilir misiniz?
  • Sedat_60 kullanıcısına yanıt
    Herkesin damak tadı farklı.Nasıl doğru bir öneri bekliyorsunuz lezzet konusunda ? Ben a likiti beğendim desem b yi beğenmedim desem nasıl bi fikir oluşacak merakımdan soruyorum.İthal likitleri geçtim kalkıp saçma sapan nerede yapıldığı belli olmayan içeriği belli olmayan evyap isimlerinin reklam panosu haline dönüşmesi an meselesi.Yok bu likit hakkında fikriniz nedir yok burdan alışveriş yaptınız mı vs.

Piyasada belli başlı ithal likitlerden denemeye başlayın siz sonra sonra aradığınızı bulursunuz zaten.
  • quote:

Arkadaşlar geçen hafta alev kimyadan %90 Sigma VG ve %10 Merc PG oranı 9 mg nikotinli nBase aldım şekerli bir tadı vardı mide bulantısı yaptı içemedim. Bana nötr tatlı ve fiyat olarak da daha uygun bir nBase önerebilir misiniz?

VG zaten yapısı itibariyle şekerli bir tadı olur.Siz nerden tatsız kokusuz nbase olur kanısına kapıldınız ? Taddığınızda dilde saniyelik bir tatlı asitik bir etki yapar sonrasında direk damağa vurur ve kaybolur.Sek içmeye mi kalktınız oda belli değil.
    En yumuşak içimli nbase karışımıdır sigma merck, tabi bunu sek değil aroma ile demlemiş likit olarak anlamanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

quote:

VG zaten yapısı itibariyle şekerli bir tadı olur.Siz nerden tatsız kokusuz nbase olur kanısına kapıldınız ? Taddığınızda dilde saniyelik bir tatlı asitik bir etki yapar sonrasında direk damağa vurur ve kaybolur.Sek içmeye mi kalktınız oda belli değil.
    En yumuşak içimli nbase karışımıdır sigma merck, tabi bunu sek değil aroma ile demlemiş likit olarak anlamanız lazım.

Sek içtim evet. Şekerli tat geldi evet. Ben sert veya yumuşaklık konusunda bir yorumda bulunmadım. Son olarak kullandığınız gifin ne anlama geldiğine bakarak paylaşırsanız sevinirim

• Turkbuhar in nbase i 10 numara,deneyin mutlaka

• aşırı olmamak şartıyla castle long gibi tok likitleri seviyorum ama ithalleri çok pahalı benim sormak istediğim biraz daha kalbur üstü aynı tat ve kıvamı verebilecek marka önerileriydi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

quote:

Sek içtim evet. Şekerli tat geldi evet. Ben sert veya yumuşaklık konusunda bir yorumda bulunmadım. Son olarak kullandığınız gifin ne anlama geldiğine bakarak paylaşırsanız sevinirim

Şöyle yapalım o zaman daha önceden içtiğiniz sek nbase neydi ?
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar hiç sek nBase içmemiştim dolayısıyla tad olarak ne olduğunu bilmiyordum. Eğer sek nBase tadı buysa maalesef beni tatmin etmiyor.

• Arkadaşlar selam

Bana şu atomizer olayını anlatır mısınız .

Ben elektronik sigaraya başlayacağım da ufak ufak araştırıyorum. Mod olayında yaptığım araştırmalar sonucu ya Smok Alien Baby AL85 yada İstick Pico Eleaf Melo 3 Mini almaya karar verdim gibi Boyut , Fiyat ve Performans a göre.

Benim amacım aylık nikotin ihtiyacımı ucuza getirmek . Normalde ayda 80tl ye Adıyaman tütünü sarıyorum her sabah evde. Son zamanlarda Tütüncüler de baskın yiyor ve git Gide zam yapıyorlar.

Şimdi, almayı düşündüğüm mod ları belirttim . Fakat atomizer alıp kendim pamuk tel hazırlama konusunu nasıl bir yol izlim siz ustalardan yardım istiyorum.

RNA RTA RDA ile ilgili videolar izledim fakat anlamadım.

Ben şimdi almak.istediğim mod lara nasıl bir atomizer alırsam evde kendim uygun yollu hazırlarım???

Likit olayına fazla takılıyorum aroma falan , aroma.sevmem sadece tütün tadı versin yeter belki Captan Black aromasına bı bakarım.

Ben Pamuğu teli alayım , toplu bu şekilde de likit alayım bitsin ucuz yollu 😊

Yok efendim haftada 1 coil den ayda 40 60tl ver

Yok efendim ayda 40 60tl hazır likit e para ver istemiyorum 😕

Teşekkürler saygılar şimdiden desteklerinin için 😊

• Bence çok iyi bir yöntem ben de tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar merhaba.

Yazılanları okudum ama terimlerin hiç birini anlamadım. Ben de almak istiyorum. Uygun yollu ufak tefek kaliteli ama fiyatı pahalı olsun istemiyorum. 100 tl ye alabileceğim (cihaz, likit vs) Ürün tavsiye edibilir misiniz?

Konu hakkında hiç fikrim yok. Ne denirse ona uyacağım.

Şimdiden çok teşekkür ederim 😊

• quote:

Bugüne kadar hiç sek nBase içmemiştim dolayısıyla tad olarak ne olduğunu bilmiyordum. Eğer sek nBase tadı buysa maalesef beni tatmin etmiyor.

Şimdi oldu.Aroma kullanmaktan çekindiniz heralde.Ama direk nbase yerine aromayı azaltıp deneyin.Sigma çok çok soft bir vg ama ben bile sek içmiyorum aroma seven biri olarak.
    Alışık olmadığınız için olmuş mide bulantısı vs.Yoksa alev kimya en güvenilir tedarikçilerden biri.
  • seckinsahin kullanıcısına yanıt
    austata A kullanıcısına yanıt
    Aynı sorular aynı cevaplar.(Yeni başlıyacak olanlar bu yazdıklarımı okusun ve yok oydu yok buydu diye kafaları karıştırmadan direk alsınlar.)

Sadece Cihaz, gözünüz kapalı alın.

Yosta Livepor 160 Box Mod

aliexpress.com
    US $32.99 |Original Electronic Cigarette Yosta Livepor 160 Box Mod 160W Vape VW/TC With Dry coil Protection OLED Screen TC Vaporizer Hookah-in Electronic Cigarette Mods from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Electronic-Cigarette-Yosta-Livepor-160-Box-Mod-160W-Vape-VW-TC-With-Dry-coil-Protection/2882173_32814924073.html

https://www.youtube.com/watch?v=foFw9Scshcg&t=3s

TELLER

aliexpress.com
    US $4.99 |REE ELEC Fused Clapton Wire 5m/roll Electronic Cigarette Accessories Heating Wires RDA Atomizer Clapton Coil Tool-in Electronic Cigarette Accessories from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/5m-roll-Fused-Clapton-Wire-32G-26G-2-Vaporizer-Coil-Wire-Fused-Clapton-Heating-Wire-for/32686653733.html

PAMUK 180 adet muji
    FastTech - Cool Gadgets and Electronics
    $7.06 *SALE* Authentic Muji Rectangle Cotton Wick for RBA Atomizers (180-Pack) - 60*50mm at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/p/4580600

SERAMİK CIMBIZ
    aliexpress.com
    US $1.53 18% OFF|Ceramic Heat Resistant Tweezers Durable Stainless Steel Non Conductive Ceramic Pointed Tip Forceps DIY Tools Hand Tool-in Pliers from Tools on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/Durable-Stainless-Steel-Ceramic-Heat-Resistant-Tweezers-Non-Conductive-Ceramic-Pointed-Tip-DIY-Tools/32717707869.html

TEL SARMA APARATI
    $1.56 Vaping Coil Winding Jig Tool for Rebuildable Atomizers - stainless steel / 1.5mm + 2.0mm + 2.5mm + 3.0mm + 3.5mm sections at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/products/3034/10010836/1986902-vaping-coil-winding-jig-tool-for-rebuildable

aliexpress.com
    US $1.06 32% OFF|Coil Father Coil Winding Jig Electronic Cigarette Wick Wire Coil Tool Wick Jigs Wrapping Coil Screwdriver For RDA RBA Atomizer-in Electronic Cigarette Accessories from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/store/product/Coil-Winding-Jig-electronic-cigarette-rda-atomizer-wick-wire-Coil-Tool-Wick-Jigs-Wrapping-Coil-Screwdriver/2818088_32796519156.html

$6.46 Magic Stick CW 6-in-1 Wire Coiling Tool Kit - 1.5+2+2.5+3+3.5+4mm poles / black at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/p/2412903

aliexpress.com
    US $1.62 35% OFF|XFKM Kuro Koiler Wire Coiling Tool CW 20 CW 25 CW 30 Pre made Coil Tool for Vape Pen Coil Winding Jig Tool Coil jig-in Electronic Cigarette Accessories from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/store/product/Kuro-Koiler-Wire-Coiling-Tool-CW-20-CW-25-CW-30-Pre-made-Coil-Tool-for/2882173_32798446531.html

Atomizer araştırın kendi keyif zevk becerinize göreni alın.
    Benim kullandıklarım
    aliexpress.com
    US $22.28 |New Arrival Original Geekvape Medusa RDTA Electronic Cigarette Atomizer 25mm Geekvape Simplified RDTA With 3ml Capacity-in Electronic Cigarette Atomizers from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Original-Geekvape-Medusa-RDTA-Electronic-Cigarette-Atomizer-25mm-Geekvape-Simplified-RDTA-With-3ml-E/32803160114.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 25 Kasım 2017; 22:38:22 >
  • Anlam veremediğim bi sıkıntı yaşıyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi? Vaporesso revenger bi cihazım var iki hafta oldu alalı kendi kendine 220 watta çıkıyor farkında olmadan çekiyorum iki tane coil yandı bu şekilde tuşlar da kilitli basılı kalıp çıkmak gibi bir ihtimali yok neden oluyordur acaba bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.