Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.687
Cevap
230
Favori
508.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: |artemis|

    Merhabalar.
    Eleaf iStick Pico 75W almayı düşünüyorum.
    Bu ürünün orjinalini nereden alabilirim?
    Tecrübe edenler yardımcı olabilir mi?

    Hangi şehirde yaşıyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sagamor


    quote:

    Orijinalden alıntı: |artemis|

    Merhabalar.
    Eleaf iStick Pico 75W almayı düşünüyorum.
    Bu ürünün orjinalini nereden alabilirim?
    Tecrübe edenler yardımcı olabilir mi?

    Hangi şehirde yaşıyorsunuz?

    Sakarya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: W O M B A T

    Hocam nasil bir atomizer istiyorsun?

    Rta mi(tek coil, cift coil?) yoksa ben tel pamuk ile ugrasamam diyorsan hazir disardan alinma coillimi? Aroma istiyorum diyorsan rda veya rtda mi?

    Ammit 22mm single coil veya Ammit 25mm single coil decklisini oneririm. Aromasi cok guzel(tabi aldiginiz likitin kalitesine gore de degisir) teli takmasi kolay pamuklamasi 1-2 kereye cozuyorsunuz, deck guuzel build etmek cok kolay ve rahat, hava kanali guzel klipsli hava akimi guzel hava kanali full acikta kullaniyorsaniz kesinlikle tavsiye ederim.


    Serpent smm guzel olur, merlin mini guzel olur, kylin var, zeus guzel olur, griffin olur


    Vaporesso gemini guzeldir likit kapasitesi fazla, hem ustte hem altta cift hava kanali var, cift coil, 0 blind spot(heryerden hava akisi var)


    Hazir coilli bakiyorsan vaporesso veco tank veya veco devil(ikisininde coili ayni) olur. Revenger kitlerdeki NRG tank olur tvf8 baby beast ile ayni boyutta coilleri kullaniyor (tvf8 baby cooillerini de takabilirsin) ki zaten dumani da ayni.


    Hazir coillilerde veco ve veco devil hicbir sekilde akitma yapmiyor nrg tank icin akitma yapiyormu yapmiyoormu bir bilgim yok. Rta larda ise pamuklamayi duzgun yaparsan akitmaz.




    Hocam merhabalar,

    Ammit single 22 atomizerim var. Ancak dry hite benzer şekilde boğaz yanması yaşıyorum sürekli. Pamuğa baktığımda bazen yanmış bazen yanmamış oluyor fakat her seferinde bu dry hit benzeri yanmayı hissediyorum. Likitle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü tüm likitlerde oluyor. Yok Sarımda mı sıkıntım var, pamuklamada mı anlayamadım bir türlü. 24 ga telim var. Kaçlık kılavuza kaç sarım yapmamı ve ne şekilde pamuklamamı önerirsiniz. Esigarama baktım ancak bir türlü net yant bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba yaklasik 7 aydir elektronik sigara iciyorum sigarayi biraktim cok sukur.kangertech ile basladim suan smoke al85 kullaniyorum,likit olarakta surekli hazir aliyorum ama cok maliyetli olmaya basladi ve bi turlu aradigim lezzeti bulamadim.simdi evde yapmayi dusunuyorum kendim bu konuda tecrubeli arkadaslarin yardimlarini bekliyorum.biraz baktim netten ama cok kafam karisti, forumda likitini kendi yapan arkadaslardan yardimbekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150-200 lira civarında mod tavsiye edebilir misiniz arkadaşlar :)
  • Atkiuv kullanıcısına yanıt
    tarot pro

    smoant battlestar

    Vopoo drag


    Ince tasimasi kolay birsey istiyorsan tarot pro zamanla 510 female pin gevseyebiliyor benimkinde gevsedi belki seninkinde gevsemez sans isi, cihazi vidalarindan acip 510 pinin kasayla bagli oldugu yere 501 veya superglue veya japon dokup uzerine karbonat dokuyorsun(aynen bildigin karbonat zamk gibi oturuyor daha da birsey olmuyor) sicak silikon ve lehim denedim hicbiri tutmadi çareyi japonda buldum.

    Tarot pro icin sari renk haricinde hepsini alabilirsin sadece sarisinin boyasi zamanla atiyor diger hicbir renk seceneginde boyle bir sorun yok.

    Bide 23mm uzeri atomizer takarsan yandan tasmalar oluyor gorunusten baska bir problem degil. Masa sallaninca da masanin ustune durmuyor devriliyor direk he ama gidip 20 liraya silikon kilif alirsan masayi zamk gibi tutuyor bunlardan baska da hicbir sorunu yok cihaz omurluk alet resmen.

    Smoant battlestar da cok guzel buyuk falan ama tas gibi cihaz drag de ayni sekilde. Onlarin kronik problemleri varmi bilmiyorum.

    Bu arada saydigim cihazlarin 3 ununde ateslemesi muhtesem.

    250 lira civarina cikarsan da geekvape aegis oneririm dna200 chip suya toza ve dusmeye dayanikli lakin tek pil takabiliyorsun.
  • gentleman_ kullanıcısına yanıt
    O meret likiti hem su gibi içer hem de iki üç gün içme beklet akıntı yapar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedek modlarım, Tesla 3 Invader ve Eleaf Istick 60w tc, atomizerler TFV4, Geekvape Eagle, Just S, Just 2. Boşta
  • Aliexpresten aldıgım yosta 160w mod geldi , tavsiye ederim arkadaşlar çift pilli cihaz , çok hafif , ateşleme tepkisi çok iyi goon rda atomizer ile kullanıyorum gayet memnunum . 115 tl ye geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur06

    Aliexpresten aldıgım yosta 160w mod geldi , tavsiye ederim arkadaşlar çift pilli cihaz , çok hafif , ateşleme tepkisi çok iyi goon rda atomizer ile kullanıyorum gayet memnunum . 115 tl ye geldi

    Satıcı linkini özelden atarsanız çok sevinirim.
  • Buhar.ORG Nedir?

    Buhar.ORG,Türkiye'de yaygınlaşmakta olan elektronik sigaranın bilgilendirme platformudur.Elektronik sigara, 4207 Sayılı Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanun kapsamında içeriği ne olursa olsun “tütün ürünü” olarak kabul edilmiştir.Anayasa uygunluğu çerçevesinde site üzerinde herhangi bir satış olayı gerçekleşmemekte ve gerçekleştirilmeyecektedir.
    Kullanıcılar bu kurala uymadıkları takdirde site sorumluluk kabul etmemektedir,her birey kendinden sorumlu tutulmalıdır.


    Buhar.ORG Hangi Amaçla Tasarlandı ?

    Buhar.ORG,Kullanmış olduğunuz elektronik sigaraların yanlış kullanımlarına ve insan üzerinde zararlı etkiler bırakmaması adına tasarlanan bir bilgi bloğudur.Bir nevi elektronik sigara sözlüğü diyebiliriz.

    Buhar.ORG'da Elektronik Sigara Adına Hangi Konuları Bulabilirim ?

    Buhar.ORG,üzerinde elektronik sigara incelemeleri,atomizer incelemeleri,elektronik sigara pillerinin uygunluğu,elektronik sigaranın,normal sigaraya göre sağlık açısından avantajları ve karşılaştırmaları,çeşitli test sonuçları bulunmaktadır.

    Hepsi ve daha fazlası için mutlaka sitemizi ziyaret ediniz,
    www.buhar.org
  • sagamor kullanıcısına yanıt
    Herkes faydalansın burdan atayım :) en çok yosta satan resmî satıcı





    http://s.aliexpress.com/ZRBBruYr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Galiba o watt düşürme olayı benim e-sigarada yok. 11mg likit aldım. bu sefer de ağır geldi. İçebiliyorum ama fazla ağır yani benim için. galiba haklısınız. 9 lazım ama artık kullanmıyorum zaten. Bugün itibariyle nikotin bandı kullanmaya başladım. İlk gün bitti çok şükür. Sigara isteğini tamamen bitirmiyor ama çok da zorlamadı beni. Bant takılıyken sigara içince baya kötü etkiliyormus. İnsan onun korkusundan da aklına gelse bile içmeye yeltenmiyor. İnşallah kurtarir beni bu illetten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ateşleme tuşuna basınca fazla bir fokurdama sesi geliyor ve ağza likit sıçratmaya başladı benim nano tarot wattım likitim herşeyim aynı sebebi nedirki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BèRuTTì

    Beyler ateşleme tuşuna basınca fazla bir fokurdama sesi geliyor ve ağza likit sıçratmaya başladı benim nano tarot wattım likitim herşeyim aynı sebebi nedirki?

    coil değiştirdiniz mi?
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Coil ile alakli hocam.

    Zaten hazir coillilerde ya likit sicratma yada pamuk likiti iyi cekemedigi icin dryhit sorunu oluyor.

    Tavsiyelerim sunlardir:

    Atomizeri parcalarina ayirip (coil de dahil) sicak suda 5dk bekletin kurulayip birlestirip tekrardan likit doldurun.

    Coilin disinda pamuk gozuken kisimlarini karsilikli olarak igne ile delip, deldiginiz yerlerin arasindan karsiya kadar boylu boyuna ince kucuk organik pamuk gecirebilirsiniz (organik fondaten pamuklarida olur) hava kanalini biraz kapar ama sicratmayi onler.

    Driptipi cikarip driptipin altina yuvarlak sekilde olacak cok cok ince bir pamuk yerlestirebilirsiniz hatta pamuguun uclari cok hafif 1-1.5mm asagi sarkarsa cok daha iyi olur.

    Veya baska bir atomizer de alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 12 Kasım 2017; 16:34:36 >
  • Teşekkürler beyler aslında başka bir coil takmıştım geçmemişti sonra peçeteyle aletin içini açıp peçeteyle silip başka bir coil taktım düzeldi sorun. Sanırım bu likit sıçratmanın sebebi hava kanalına likit kaçması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ben eleaf istick pico aldım 75watt.. Şimdi makine ve likit önümde duruyor fakat internetteki videolarda herkes kurulum videosu çekmiş.. Ben likiti nasıl koyacağım?? Ve bol duman için nasıl bir ayar yapmam gerekiyor????? Yardım ederseniz sevinirim, ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden
  • Aldıgım coilkerin üstünde 25-35 W yazıyor ben bu aralık dışında kullanamazmıyım orjinal seramik coiller 5li paket

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BèRuTTì

    Aldıgım coilkerin üstünde 25-35 W yazıyor ben bu aralık dışında kullanamazmıyım orjinal seramik coiller 5li paket

    Tavsiye edilen watt aralığıdır. Bunun dışında kullanırsanız coil'i yakma ihtimali yüksektir. Bu arada tarot nano'mu vardı sizde? Eğer öyleyse keşke seramik coil almasaydınız. Clapton coil çok daha iyi. Seramik coil kullanan hiç kimse memnun değil ben de dahil.
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.